Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 207 sonuç

Konu: Türk Telekom Lig A İle İlgili Bütün Başlıklar

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post
    bnce ordu biras zorlanır ama yener
    banko maç İstanbul B.B. - Malatyaspor maçı ist yener
    Malatya alır.

Bence İstanbul B.B.-Malatyaspor maçı berabere biter

Diyarbakir,Kasimpasayi yener.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Malatya alır.
    bnce ist alır...
    Mardinspor - G.Birliği OFTAŞ maçınıda kesin oftaş alır

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ordu ne zorlanmasi yine fark attik 4=0 evimizde herkez fark atiyoruz macta bagira bagira basima agri girdi

ordu 4-0 usakspor

her hafta stadd full
    ordunun taraftar baskisi cok iyi lig a yi takip eden varsa bilir bizden evimizde mac almak harbiden zor bir dahaki hafta istanbulspor gelcek
    gecen sene bursa orduya geldiginmde bursali biri ile iddaaya girmistim ordudan mac almak zor diye ne oldu lideri yendik

Oftas ve malatyada orduya gelcek atmosfer cok dehset

bana inanmayan yarin dspor izlesin

lige 1 karadeniz ekibi daha gelir inş

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yine yenildik Malatyaspor takımı olarak. Çıkamayacağız galiba. Bir İstanbul takımı daha çıksın da ligin iyice b*ku çıksın.

İstanbul B.B. 2 - 0 Malatyaspor
    Mardinspor 3 - 0 G.Birliği OFTAŞ Türk Telekom 0 - 1 Kocaelispor
    A. Sebatspor 1 - 1 Gaziantep B. Bld.

Diyarbakır 2 - 2 Kasımpaşa

sebat düşme kocum dayan dayan

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yine yenildik Malatyaspor takımı olarak. Çıkamayacağız galiba. Bir İstanbul takımı daha çıksın da ligin iyice b*ku çıksın.
    emrah orduya gelecek malatya 4 hafta sonra sana birsey diyimi o macta isiniz cok zor cunku orduspor taraftarlari buyuk takimlarin macinda dahada cok ozen gosteriyor dspor izleyin her zaman bana hak verirsiniz

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    sebat düşme kocum dayan dayan
    zoya sebatin kurtarmasi duser kardes insallah ordu seneye supelrige cikacak yine hedefimiz ilk 6 bakalim ner olcak

zor olduğunu biliyorumda arsin de gelecek 2trabzon takımı olcak bide seneye biri çıkarsa pişti olcak ama zor iş

Diyarbakır son dakikada

Türk Telekom Lig A'da oynanan maçta Diyarbakırspor kendi evinde konuk ettiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmada Kasımpaşa'nın golerini 19. dakikada penaltı vuruşundan Erhan ve 60. dakikada Serdar kaydetti. Diyarbakırspor'un gollerini ise 88.dakikada Abdullah ve 90. dakikada Sinan kaydetti.

Stat: Atatürk
    Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Okan Deniz Kılıççı
    Diyarbakırspor: Atilla, Yunus x (Dk. 75 Abdullah), Straveski, Elyasa, Ersin, İbrahim (Dk. 64 Onur), Barış, Serkan, Burhan (Dk. 68 Sinan), Muhammet, Okan
    Kasımpaşa: Tolga, Ömer (Dk. 90 Kemal), Gökhan, Cihat, Alpaslan, Özgür, Mustafa, Ferit (Dk. 81 Faruk), Önal, Serdar (Dk. 73 Sezai), Erhan
    Goller: Dk. 19 Erhan (penaltı), Dk. 60 Serdar (Kasımpaşaspor), Dk. 88 Abdullah, Dk. 90 Sinan (Diyarbakırspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 37 İbrahim, Dk. 65 Burhan (Diyarbakırspor), Dk. 37 Ferit, Dk. 85 Sezai, Dk. 90 Tolga (Kasımpaşaspor)

Herseye ragmen,inadina Süper Lige cikacagiz!

Mardin maçı berabere.
    ikimizde bilemedik mardin süpriz yaparak yendi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

orduspor mu haftanin takimi mardinspormu 2 haftadan beri haftanin takimi ordu ama bu sefer mardin olur her halde

bncede mardin çünkü ligin birincisine 3gol birden attılar ve yendiler

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    orduspor mu haftanin takimi mardinspormu 2 haftadan beri haftanin takimi ordu ama bu sefer mardin olur her halde
    tabiki mardinspor.Sen haftanin takimi ordudur diyorsan sana cok sasiririm.Mardinspor 16.siradayken gitti lideri 3-0 yendi.Aslanlar gibi savasarak.

Ordu ne yapti,kendi evinde 17.siradaki takimi 4-0 yendi.Ne yani cok mu büyük basari?Sondan 1.siradaki takima 4 tane atti diye haftanin takimi olacaksa yuh derim ben.

Bu akşam Es EsİN maçı var saat 20.00 de başlayacak maç Karşıyaka ile karşı karşı geliyor Tüm Es Esleri maça bekliyoruz
    Hadi esesim mutlak galibiyet bekliyoruz senden

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    tabiki mardinspor.Sen haftanin takimi ordudur diyorsan sana cok sasiririm.Mardinspor 16.siradayken gitti lideri 3-0 yendi.Aslanlar gibi savasarak.

Ordu ne yapti,kendi evinde 17.siradaki takimi 4-0 yendi.Ne yani cok mu büyük basari?Sondan 1.siradaki takima 4 tane atti diye haftanin takimi olacaksa yuh derim ben.
    dostum mesajimi iyi anladinmi bende mardin olur diyorum zaten bu arada lig a yi iyi takip ediyormusun bilmiyorum usakspor lig a deplasmanda en iyi oynayan takimlar arasindabutun maclarda gol atiyor dostum bu aksam daspor ilze saat 22.00 bana hak verirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Malatya, İzmir gibi futbol çılgını iki şehrin takımları süper ligde yoksa bilin ki Türk futbolu ciddi şekilde geriye gidiyor. Altay, Malatya, Göztepe bunları bir an önce süper ligde görmek istiyoruz. Taraftarı olmayan gereksiz takımları da bir an önce 2. ligde görmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emrah kardes altay gibi takimlarda haklisin ama malatya konusunda katilmiyorum sana malatya gibi superligi yillardan beri hakeden iki takim daha var eskisehir ve orduspor ey gidim ey ordu uefa en guclu takimi yenmis takim 4 buyukleri evinde o yil yenen tek takim

Eskisehir
    ordu
    altay
    adana
    goztepe

artik bu takimlar superlige

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Malatya, 1989'da şikeyle düşürülmeseydi Anadolu'nun ilk şampiyonu olacaktı. Bu tehlikeyi gören büyük (!) takımlarımız oyununu oynadı zamanında. Kanıtlanmış bir olaydan bahsediyorum. Üstelik Malatya 1. ligde 3. olarak büyük bir başarıya imza atmıştı 80'lerde. 2. ligde bile dolu tribünlere oynayan bu takımı 1. lide görmek istemeyeceğiz de kimi isteyeceğiz. Tamam Eskişehir zaten potansiyel bir şehir, Ordu da öyle ama Malatya'sız olmaz. (Bkz. Malatya tarihi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    Bu akşam Es EsİN maçı var saat 20.00 de başlayacak maç Karşıyaka ile karşı karşı geliyor Tüm Es Esleri maça bekliyoruz
    Hadi esesim mutlak galibiyet bekliyoruz senden
    Kardeş tüm eses lileri maça bekliyoruz diyosun da kendin maçta değilsin..

ESESİMİZ ALIR MAÇI

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Kardeş tüm eses lileri maça bekliyoruz diyosun da kendin maçta değilsin..

ESESİMİZ ALIR MAÇI
    Walla bi aksilik oldu patron gelmeyince dükkana bakmak zorunda kaldım dükkanndığım sımdı ama maçı takip ediyorum ilk yarı 0-0 bitti

Oysa formayıda giymiştim inanmıyosan Oscar Video da çalışıyorum gel bak Hem tanışmış oluruz sen neden gitmedin?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eskişehir 0-0 Karşıyaka Dk 70 maç devam ediyor

NOT:Eskişehir 10 KİŞİ OYNIYOR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eskişehirspor 0-0 Karşıyaka maç bitti

Olmadı Be EseS

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    Walla bi aksilik oldu patron gelmeyince dükkana bakmak zorunda kaldım dükkanndığım sımdı ama maçı takip ediyorum ilk yarı 0-0 bitti

Oysa formayıda giymiştim inanmıyosan Oscar Video da çalışıyorum gel bak Hem tanışmış oluruz sen neden gitmedin?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eskişehir 0-0 Karşıyaka Dk 70 maç devam ediyor

NOT:Eskişehir 10 KİŞİ OYNIYOR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eskişehirspor 0-0 Karşıyaka maç bitti

Olmadı Be EseS
    Tüh bee eses

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Malatya, 1989'da şikeyle düşürülmeseydi Anadolu'nun ilk şampiyonu olacaktı. Bu tehlikeyi gören büyük (!) takımlarımız oyununu oynadı zamanında. Kanıtlanmış bir olaydan bahsediyorum. Üstelik Malatya 1. ligde 3. olarak büyük bir başarıya imza atmıştı 80'lerde. 2. ligde bile dolu tribünlere oynayan bu takımı 1. lide görmek istemeyeceğiz de kimi isteyeceğiz. Tamam Eskişehir zaten potansiyel bir şehir, Ordu da öyle ama Malatya'sız olmaz. (Bkz. Malatya tarihi)
    emrah haklisin aama ordu ile ilgili tarihi olaylari biliyormusun yili bilmiyorum ama avrupada en cok tur atlayan takim o sene avrupanin en guclu takimini 2=0 yendi sonra 3 buyukleri evinde yenen tek takim daha ne ler var
    Tarihi Başarılar:

Türkiye 1. Futbol Ligini 1978-1979 sezonunda 4. sırada tamamlayarak UEFA kupasına katılmaya hak kazanmıştır.

Aynı yıl içinde 4 büyük takım diye nitelendirdiğimiz takımları kendi sahalarında yenme başarısını gösteren tek takım ünvanını taşımaktadır.

UEFA kupasında zamanın güçlü takımlarından Dünya futbolunda söz sahibi Çekoslovakya temsilcisi Banic Ostrawa'yı yenme başarısını göstermiştir. Ayrıca bu sezon Orduspor haricinde hiçbir Türk takımı Avrupa kupalarında galibiyet alamamıştı.

Birinci Ligde Orduspor kalesini koruyan Öner PİROĞLU 1088 dakika gol yemeyerek halen devam eden bir rekorun sahibi. Gol yememe rekorunda Şenol GÜNEŞ'TEN sonra ikinci sırada yer alıyor.

Nesil
    2006

Beyler dikkatinizi çektimi; Yayıncı kurulus en çok Eskişehirsporun maçlarını gösterdi bence haksızlık oluyor öbür takımlara

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

eskisehir malatya ist bld her hafta bunlarin maci

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer