sanki diğer futbolcular hakan şükürün yaşına gelince çok iyi oynuycak.O günler bizde kezmanı,alexi,nobreyi,ardayı vs. görücez ;;)
Printable View
sanki diğer futbolcular hakan şükürün yaşına gelince çok iyi oynuycak.O günler bizde kezmanı,alexi,nobreyi,ardayı vs. görücez ;;)
f.terim mi korkuyor, ulusoy mu korkuyor hakandan? yapma lütfen .... hakan norveç ve yunanisten maçları için çok doğru bir tercihti ... savunmaların boyları çok yüksek onlarla ancak hakan başa çıkabilirdi ... hani kezman konusunda diyorsunuz ya herşey gol atmak değil adamın adı yeter diyosunuz ya ... batman deyince akla direk kezman geliyo ya ... kral diyince de hakan gelir adı yeter yani ;) ......
Evet Aykut erçetin Mondragon'u kesemeyen Aykut Erçetin Rüştü Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En iyi kalecisi Sen Bunun farkında değilsin heralde Rüştü Bırakırsa Kalede Büyük Sıkıntı Olur ama Hakan Bıraksın Yokluğu Hissedilmez Bile Çünkü Gökhan Ünal Gibi Halil Altıntop Gibi Oyuncularımız Var ;;)
rüştü 6 ay gibi sakatlandı.Düzeldiğinde eski formunu yakalaması için 1-2 sene lazım o zamanda 37-38 yaşına gelicek ;;) takımda hepsi genç olursa nolucak ? takımda profesyoneller lazım.Tutupta 16-17 yaşında futbolcu oynatmıycak.Profesyonel düzeye gelmiş futbolcuları oynatıcak ;;)
en iyi ben biliyorum o sebeple konu kapanır diyorum var mı itiraz yok ozaman harika