Originally Posted by
ForCimbom
Ne saçma bir laf bu;"işine bak"!!..
Burası bir seviyeli bir FORUM ve burada normal üyeler tarafından açılan her konu yorumlanmak içindir. Evet şu anda herkes işine bakıyor, bakmayan biri varsa o da SENSİN!. Eğer konu açacaksan daha kibar ve seviyeli mesajlarla yap işini.
Hala soruma cevap alamadım; hangi yaşlı futbolcunun ya da ortalama yaştaki bir futbolcunun(FM'de) ca'sının pa'sıyla eşitlendiğini gördün?
Burada yaşlı oyuncuların pa'sını düşürmek sadece oyuncunun prestijini ve profesyonelliğini düşürebilir.
Mantık seni ilgilendirmiyor olabilir, ancak birilerine beğendirmek istiyorsan gerçeğe yakın ve o kişilerin mantığına uygun olmalı. Sor bakalım; kaç kişi perpetua'nın yazdığı mantığa hak veriyor?
Eğer kendini birilerine beğendirmek istemiyorsan(büyük çoğunluk gerçekçi olacağından) yapacağın şey gerçekçi olmaz, bu durumda yaptığın iş egonu tatmin etmekten başka bir şey değildir, o zaman neden konu açtın; neden "kendini tatmin etmek için vs." dendiğinde konuşuyorsun?
İyi yamalar sana..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır, atıyorum xxx oyuncusu 30 yaşında, oyuna başlarkenki ca'sı 150, pa'sı 190. Bunun yaklaşmasından bahsetmiştim.