Originally Posted by
TTAYLANN
Mustafa Doğan'ı bir maç özellikle takip et.Gizli kahramanlardandır.Edu'yu ise beğenmem ama bu konuda bana çok fazla eleştiri geldi.Bunu değerlendireceğim.Ben herşeyi bilirim diye bir iddiam yok.Zaten bu konuyu fikir alış-verişi yapabilmek için açmıştım.Fakat "saçma" gibi sözler kullanıyorsunuz, bu yanlış.İnsanların emeğine biraz saygınız olsun!"Başarısız" ya da "beğenmedim" gibi ifadeler daha yerinde olabilir bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç bir zorunluluğum yok!Daha öncede dediğim gibi; işine bak.Lincoln'un PA sı çok girilmez.Adam 30 yaşında!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazıyı tam okumuyorsunuz heralde.Ben dört büyük takımında taraftarı değilim.Bunu özellikle belirttim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1.Hakan Şükür zaafım olan bir oyuncudur.O nedenle abartmış olabilirim.Kabul ediyorum.
2.Alex bana göre oyuncu değildir.Büyük oyuncu, büyük maçlarda oynar.Alex küçük maçların adamıdır.Ancak Rize'ye Anteb'e karşı oynar.Tümer ise büyük maçların adamıdır.Büyük ve prestijli maçlar isatistiklerine bakabilirsin.Ümit Karan'da aynı Tümer gibidir.Adamın büyük maçlarda mutlaka golü vardır.
3.İbrahim Toreman dediğin adam abartılmış oyuncular listesi tarihinde ilk 20 de olan bir oyuncudur.Adam hangi klüpte oynadıysa, o klüp başarısız oldu.İstatistiklerine bakabilirsiniz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Potencial Ability yorumun tamamen yanlış!
Git bir araştırma yap!
Yaşlı oyunculara çok fazla PA girilmez!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mustafa Keçeli'yi sezon içindeki performansına göre yeniden değerlendireceğim.Bana göre gelecek vaad eden bir oyuncu.Umut ve Ceyhun'u gözünde abartmışsın.Ceyhun neysede Umut futbolcu değil.Çok bile verdim.Yusuf Kurtuluş ve Selim Akbulut daha çok tecrübesizler.Dur hele bi forma yüzü görsünler.CA ları değilde PA larını yüksek girebilirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzeltme yapıldı.Yazarken bir hata olmuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bunun cevabını verdim.Yukarıdaki mesajda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünyada şuan; Bierhoff, Jancker, Hakan Şükür, vs. vs. gibi pivot santroforlar az yetişiyor.Bobo bu stile tam uymasada, biraz yakın.İleride çok iyi bir pivot santrofor olabilir.Yaşı çok genç ve en yüksek PA yı hak ediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökdeniz Lincoln'den iki kat daha iyi oyuncudur.Bizim Türk halkında bir kanı var; kendi kendimizi beğenmiyoruz.Lincoln yabancı uyruklu diye size daha iyi geliyor.Normalde; Tümer-Gökdeniz-Yıldıray, bu üç oyuncuda Lincoln'den iyidir.Tek kusurları Türkiye'de doğmuş olmaları.