Mütevazi olmak.:u:
Printable View
şuanda faal futbolcular arasında açık ara önde bence.
Messi daha çevik ve oyun zekası daha yüksek. Ayrıca fiziği zayıf olmasına rağmen kolay kolay düşürülemeyen biri(Ronaldo'nun üstünlüğü kalkıyor), ayrıca Barcelona sisteminde yetiştiği için takıma oynayabilen birisi, oyun içinde Ronaldo kadar bencil değil.
Fm2006daki Profiline Baktımda Araştırmacıların Girdisimi Yoksa Random mu Bilemiyorum Ama Adam Olacak Çocuk O Yaşta Belliymiş:)
http://i43.tinypic.com/259xrv8.jpg
İşin Garibi Adı Artık Kısaltılmış mı Gerçek Adımı Yada Bu Messi Başka Messimi:D:D:D
İspanyada birçok oyuncu zaten adının kısaltmalarıyla tanınıyor.Leo Messi,Dani Alves bunların örneklerinden birkaçı (:
U16 Gençler Şampiyonasında Sadece Leo diyorlardı Messi için :)
Aksine giderek uzuyor ismi :D
Leo, Leo Messi, Lionel Messi :D
iki sene sonrada Lionel Andres Messi diyecekler.:D
Evet FM 2005'te 10'un üzerinde özelliği yok. Hepsi 7-8 falan. Ama iyi geliştirdi bu çocuk kendini afferin ona.
Ronaldo'yu parmağınla rahat oynatabilen bir futbolcu..Çok seviyorum bu çocuğu inş. futbolunu Barça'da bitirmez.. :)
şu an dünyanın açık ara en iyisi ve bundan sonrada en iyisi olacak :D
1991 finallerinde Magic Johnson'lı Lakers'ın elinden şampiyonluğu aldığı günden itibaren bir tarihe tanıklık etmiştim: JORDAN... Nasıl tüm zamanların en büyüğü olunur... Her defasında "artık burdan ileri gidemez", " artık bu maçta bir önlem alırlar", "artık aynısını iki maçtır yapıyor, üç maç üst üste yapamaz" derdik ve JORDAN her defasında bırakın aynısını yapmayı BİR FAZLASINI YAPARDI...
Şimdi ikinci defadır böyle bir tarihe tanıklık etmekteyim... Majestelerinin parkelerde yaptığını yeşil sahalarda gencecik bir çocuk yapıyor... Adım adım en büyük olma yolunda ilerliyor... Kimse bu olanları kaçırmasın... Tarih gözlerimizin önünde yazılıyor... Messi'nin tanıklarıyız...
Not: Nisan ayında Messi ile ilgili olarak kaleme aldığım bir not...
Bu söylediklerime katılmayan olabilir. Ama Messinin uzaylı olup olmadığını Dünya Kupasında göreceğiz. Bence Messi Barcada diye bu kadar başarılı. Başka bir takımda olsa bu başarıyı yakalayacağını düşünmüyorum.
Takım oyununun etkisi var tabiki Messi'nin başarısında ama topu ayagına yapıstırırcasına rakıplerını sıraya dızıp kendını pozısyona sokup akıl almaz goller atmasının Barca ile bir alakası oldugunu zannetmıyorum ..
evet ama barçada oynamak kolay mı ibrahimovic neden bojanın arkasında yedek duruyor.eminim ibra barçada değilde hala interde olsa bir çok kişi ibra messinin yerinde olsa o da o kadar inanılmaz sayıda gol atar.ama şu anda ibra daha barçanın sisteminde 1 senede bile alışamadı dahada alışamayacak belkide.barça dünyanın en iyisi ise o takımın da en iyisi messi diyor birçokları.
başka takımda daha iyi veya daha kötü olacağını kim bilebilir ki.chelseade drogba ya da interde militonun yerinde olsa bu kadar atamayayağını garanti eebilirmisin?
arjantinde messiye destek çıkabilen oyuncu topluluğu olursa orda da daha başarılı olur.
2005 dünya gençler şampiyonasını ve olimpiyatları kazandı.bunlarda göz ardı edilmemeli şimdiki kariyeri için.
hele bir sezonda attğı 45 golü gözden gelinemez kesinlikle.geçen yılda 38 gol atmıştı.bu çocuk daha 22 yaşında her şey bir anda olamaz.
gözden=görmezden demek istedim.
Bir gece uyurken babam beni kaldıırdı.Ntv La liga maçı vardı.
Bak dedi bu çocuk dünyanın en iyi futbolcusu olucak.Bende dedim o takımda Ronaldinho falan var hiç bir şey olmaz ondan Gittim yatttım.Bana giderken sen ne anlarsın futboldan dedi..
Şu anki durumu ortada :D
21.12.2004 Barcelona 2 - 1 Levante Maçıydı.
Baban çok ileri görüşlü bir adammış doğrusu :) Şaka yapıyorum tabi ki :)
Vallah şaka maka yap'ta adamı 33 dakika izleyip dünyanın en iyisi olucak demek yürek ister.2-3 yıl sonra adamın ismi dünya üzerinde pazarlanmaya başladığında.Hala mı Ronaldinho demişti. ?
İnsanları kırmak gibi bir niyetim yok.Dalga geçselerde geçmeselerde.
"Zaten onu sen futboldan anlamazsın" a şaka olarak demiştim :) Tebrik ediyorum buradan kendisini 33 dakika izleyip böyle bir laf atıp gerçekleşmesi büyük iş :)
iyi topcu yalniz gelmis gecmis en iyi degil arkasinda xavi iniesta olmasa o zaman gorurduk arjantin milli takiminda goruyoruz zaten o kadarda etkili degil :)
Tartışmaya gerek yok,dünyanın en iyi futbolcusu.
Ve Messi 30 numaralı forması ile sahada :)
[YOUTUBE="YvRVFR2ZdoQ"]messi[/YOUTUBE]
Ronaldinho :( Ne adamdı yahu,yıllar boyu bekledik Türkiye'ye,geçen yıl devre arası bize gelme ihtimali vardı Fatih Hoca'dan veto yemişti.
Messi konusu ama R10'un o şaşalı günlerini görünce hüzünlendim.Messi'de bildiğin ergenin tekiymiş :D Saçlar yağlı falan.