Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 92 sonuç

Konu: Lionel Messi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Cristiano Ronaldo'dan sonra dünyanın en iyi 2. futbolcusu.. Messi + müthiş fizik = Cristiano Ronaldo. Birisi bana Messi'nin yapıpta Cristiano Ronaldo'nun yapamayacağı birşey söylesin. Söylemez çünkü yok.
    Mütevazi olmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şuanda faal futbolcular arasında açık ara önde bence.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Mütevazi olmak.
    Mütevazilikle maç kazanılmıyor. Yada en mütevazi oyuncu dünyanın en iyi oyuncusu olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Messi daha çevik ve oyun zekası daha yüksek. Ayrıca fiziği zayıf olmasına rağmen kolay kolay düşürülemeyen biri(Ronaldo'nun üstünlüğü kalkıyor), ayrıca Barcelona sisteminde yetiştiği için takıma oynayabilen birisi, oyun içinde Ronaldo kadar bencil değil.

Fm2006daki Profiline Baktımda Araştırmacıların Girdisimi Yoksa Random mu Bilemiyorum Ama Adam Olacak Çocuk O Yaşta Belliymiş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

İşin Garibi Adı Artık Kısaltılmış mı Gerçek Adımı Yada Bu Messi Başka Messimi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanyada birçok oyuncu zaten adının kısaltmalarıyla tanınıyor.Leo Messi,Dani Alves bunların örneklerinden birkaçı (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

U16 Gençler Şampiyonasında Sadece Leo diyorlardı Messi için
    Aksine giderek uzuyor ismi
    Leo, Leo Messi, Lionel Messi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iki sene sonrada Lionel Andres Messi diyecekler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Fizigi bügünün futbolu icin yeterli olmayan, bir futbolcu böylesine zor bir ligde oynuyor ve kendiside cooook yetenekli, Helal olsun Messi.

Ama sevmedigim yanlarida var, mesela kendini ilah olarak görüyor, kendini cok begenmis, simarik birisi.
    eski mesajlara bakıyordum da bu arkadaş bu kelimelerinden pişman olmuştur heralde
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fm2006daki Profiline Baktımda Araştırmacıların Girdisimi Yoksa Random mu Bilemiyorum Ama Adam Olacak Çocuk O Yaşta Belliymiş

Ntv'de yayınlanan Futbol Mundial diye bir futbol programı var,bilenler vardır mutlaka.Orada ilk defa ismini duymuştum Messi'nin.Fm 05 vardı o zamanlar.Bir bakayım belki oyunda da iyidir diye arattığımda karşılaştığım manzara pek hoş değildi açıkcası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet FM 2005'te 10'un üzerinde özelliği yok. Hepsi 7-8 falan. Ama iyi geliştirdi bu çocuk kendini afferin ona.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ronaldo'yu parmağınla rahat oynatabilen bir futbolcu..Çok seviyorum bu çocuğu inş. futbolunu Barça'da bitirmez..

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

şu an dünyanın açık ara en iyisi ve bundan sonrada en iyisi olacak

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

1991 finallerinde Magic Johnson'lı Lakers'ın elinden şampiyonluğu aldığı günden itibaren bir tarihe tanıklık etmiştim: JORDAN... Nasıl tüm zamanların en büyüğü olunur... Her defasında "artık burdan ileri gidemez", " artık bu maçta bir önlem alırlar", "artık aynısını iki maçtır yapıyor, üç maç üst üste yapamaz" derdik ve JORDAN her defasında bırakın aynısını yapmayı BİR FAZLASINI YAPARDI...

Şimdi ikinci defadır böyle bir tarihe tanıklık etmekteyim... Majestelerinin parkelerde yaptığını yeşil sahalarda gencecik bir çocuk yapıyor... Adım adım en büyük olma yolunda ilerliyor... Kimse bu olanları kaçırmasın... Tarih gözlerimizin önünde yazılıyor... Messi'nin tanıklarıyız...

Not: Nisan ayında Messi ile ilgili olarak kaleme aldığım bir not...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu söylediklerime katılmayan olabilir. Ama Messinin uzaylı olup olmadığını Dünya Kupasında göreceğiz. Bence Messi Barcada diye bu kadar başarılı. Başka bir takımda olsa bu başarıyı yakalayacağını düşünmüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bu söylediklerime katılmayan olabilir. Ama Messinin uzaylı olup olmadığını Dünya Kupasında göreceğiz. Bence Messi Barcada diye bu kadar başarılı. Başka bir takımda olsa bu başarıyı yakalayacağını düşünmüyorum.
    Messi'yi Messi yapan etkenlerden birisi de şüphesiz Barcelona'dır..Arjantin Milli Takımı'nda görüyoruz ve göreceğiz Messi'nin Barcelona'daki gibi başarılı olamayacağını.Elbette başarılı olur anca bu derece değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım oyununun etkisi var tabiki Messi'nin başarısında ama topu ayagına yapıstırırcasına rakıplerını sıraya dızıp kendını pozısyona sokup akıl almaz goller atmasının Barca ile bir alakası oldugunu zannetmıyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    evet ama barçada oynamak kolay mı ibrahimovic neden bojanın arkasında yedek duruyor.eminim ibra barçada değilde hala interde olsa bir çok kişi ibra messinin yerinde olsa o da o kadar inanılmaz sayıda gol atar.ama şu anda ibra daha barçanın sisteminde 1 senede bile alışamadı dahada alışamayacak belkide.barça dünyanın en iyisi ise o takımın da en iyisi messi diyor birçokları.
    başka takımda daha iyi veya daha kötü olacağını kim bilebilir ki.chelseade drogba ya da interde militonun yerinde olsa bu kadar atamayayağını garanti eebilirmisin?
    arjantinde messiye destek çıkabilen oyuncu topluluğu olursa orda da daha başarılı olur.

2005 dünya gençler şampiyonasını ve olimpiyatları kazandı.bunlarda göz ardı edilmemeli şimdiki kariyeri için.

hele bir sezonda attğı 45 golü gözden gelinemez kesinlikle.geçen yılda 38 gol atmıştı.bu çocuk daha 22 yaşında her şey bir anda olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gözden=görmezden demek istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Messi bana göre yetenekli olduğu kadarda çok şımarık bir oyuncu.Bana göre bundan 5 sene sonra Messi yi Barca dan daha kötü takımlarda görürsek şaşırmayın
    bu yorumu yapan arkadaşımız çok pişman olmuştur galiba o bir uzaylı ve şu andaki ronaldo hariç hiç bir futbolcu onun seviyesine yakın değil
    ronaldo dünyanın en iyilerinden ama messi bu dünyadan değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ntv'de yayınlanan Futbol Mundial diye bir futbol programı var,bilenler vardır mutlaka.Orada ilk defa ismini duymuştum Messi'nin.Fm 05 vardı o zamanlar.Bir bakayım belki oyunda da iyidir diye arattığımda karşılaştığım manzara pek hoş değildi açıkcası.
    Aynı şekilde podolski de, fm 2005'te ikinci lig topçusu bir profile sahipken, 2006'da oyunun en iyi forvetlerindendi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir gece uyurken babam beni kaldıırdı.Ntv La liga maçı vardı.

Bak dedi bu çocuk dünyanın en iyi futbolcusu olucak.Bende dedim o takımda Ronaldinho falan var hiç bir şey olmaz ondan Gittim yatttım.Bana giderken sen ne anlarsın futboldan dedi..

Şu anki durumu ortada

21.12.2004 Barcelona 2 - 1 Levante Maçıydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baban çok ileri görüşlü bir adammış doğrusu Şaka yapıyorum tabi ki
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vallah şaka maka yap'ta adamı 33 dakika izleyip dünyanın en iyisi olucak demek yürek ister.2-3 yıl sonra adamın ismi dünya üzerinde pazarlanmaya başladığında.Hala mı Ronaldinho demişti. ?

İnsanları kırmak gibi bir niyetim yok.Dalga geçselerde geçmeselerde.
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Şubat.2013 at 08:24

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Zaten onu sen futboldan anlamazsın" a şaka olarak demiştim Tebrik ediyorum buradan kendisini 33 dakika izleyip böyle bir laf atıp gerçekleşmesi büyük iş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iyi topcu yalniz gelmis gecmis en iyi degil arkasinda xavi iniesta olmasa o zaman gorurduk arjantin milli takiminda goruyoruz zaten o kadarda etkili degil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tartışmaya gerek yok,dünyanın en iyi futbolcusu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve Messi 30 numaralı forması ile sahada

[YOUTUBE="YvRVFR2ZdoQ"]messi[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ronaldinho Ne adamdı yahu,yıllar boyu bekledik Türkiye'ye,geçen yıl devre arası bize gelme ihtimali vardı Fatih Hoca'dan veto yemişti.

Messi konusu ama R10'un o şaşalı günlerini görünce hüzünlendim.Messi'de bildiğin ergenin tekiymiş Saçlar yağlı falan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri