Meşhur la meşru yu nasıl denkleştirdin sen ya zekana kurban senin :D
Printable View
Cm 01-02'nin çıktığı CM 03-04'ün ıkmak üzere olduğu zamanlar ama benim cm'den haberim yok :D.Neyse gittim baktım CD'ciye futbol topu vardı üstünde :D aldım ne olduğundan hiç haberim yok Fifa gibi bir şey sandım :D.
Neyse eve gittim yükledim bişey anlamadım koydum bir köşeye.Aradan yaklaşık 1 ay geçti CM 03-04 çıkmış ben gene birşey bilmiyorum.
Sınıf arkadaşım evine yeni bir oyun aldığını çok güzel olduğunu gelip oynayabileceğimi söyledi.Gittim baktım Cm 03-04 diye bir oyun bayağı da hoşuma gitti verdi bana oyunu daha doğrusu hafif bir hırsızlık :D CD siz çalışmasına rağmen vermiyor deyüs :D onun evindeki araba yarışlarınan biri diye yutturdum eve götürdüm :D.
Aha bir baktım oyunun bir önceki versiyonuda bende var :D.Ama boşver dedim bende 2003-2004'Ü var :D Fenerbahçe'yi seçtim ve Add Manager'e bastım!Sonra kimse beni PC başından alamadı :D
Hala da pc başında mısın:D
evet......... :D
cm 00-01 ile başlamıstım.Bi arkadaşı seyrederken gördüm.Çoğunluk gibi ne saçma bi oyun demiştim o zamanlar.:DSonra tek başıma bi lig açıp girdim işte o zaman hayattan kopardı denilebilir.Ne çok uğraşmıştım Kaka yı GS ye alabilmek için ama adamı bi türlü satmıyorlardı:Dİşte yavaş yavaş ustalaşmaya başladık zamanla diyebilirim.
Bi de bu oyun yüzünden sınıfta rezil de olmustum.:DHerkes fm 2005 oynarken benim pc yükleyemediğinden dolayı ben cm4 e takılmıs durumdaydım.Ve sınıfta hava atıyodum işte çok iyi bi adam buldum Mancini diye.O an sınıfın koptuğu andı.Meğer Roma benden önce bulmuş ve transfer etmiş Mancini yi:D
Ama bana en çok gülenlerden birinden öcümü 1 hafta önce nihayet alabildim.İspanya ortak kariyerde Vilarealle ligi 2. bitirdim arkadaşım da Sevilla yı küme düşürme başarısı gösterdi.:D
cm 00-01 i abim evde oynarken arsenalle kume dusme basarisini gostermisti ora abime bu goruntusuz oyunu nie oynuyorsun diye kiziyordum sonra 03-04 cikinca bende basladim ve gecen seney kadar oynadaim 03-04 u su and fm 2007 nin basindan kalkmiyorum
Ben bi arkadaşıma gitmiştim
Onun pcde oynamıştık ben çok beğenmiştim Fm 2oo6sını bana vermişti
Sonra bu sevgi 07yle devam etti.
;;)Sene 2004 o zmnlar futbolla alakam yok sadece takin tutuyordum o da Fenerbahce.Basladim FENERBAHCE ile oyuna sampiyon olunca is iyice sardi beni.Bazende sampiyon olamiyordum tabii.Diyordum kendi kendime ah birde su futbolun kendisini anlasam neler olacak die.Sene bu sene ve futbola merak sardi simdi surekli maclari takip ediyorum.EY CM/FM SEN NELERE KADIRSINNNNNNNN:icon_smile::icon_smile::icon_smile ::icon_smile:
Sizinkilerde güzelmiş:D
fm 2007 ile başladım desem yuhlarmısınız :D valla cs age of empires gta call of duty derken cafe de cm oynayamadım :D ancak eve makina alınca başladım
Bi arkadaşın önerisiyle başladım . Cm 01-02 ile başladım yaklaşık 6 senedir bu oyunu oynuyorum.
cm 00-01 le başladım.o zamanlar küçüktüm ve futbola doğuştan çok büyük bi ilgim olduğundan sürekli fifa oynuodum.Daha 10 yaşındaydım babamla cd almaya gittik.Futbol oyunu olduğum için cm yi aldım.Eve geldik kurdum.Beşiktaşla oyuna başladım.Ama o zaman küçüktüm uyguladığım tek taktik 4-3-1-2 ydi.Transferleri çok zor yapıodum.Oyunculara teklif yapıodum kabul etmezlerse bırakıodum.Küçüktüm işte hiç oynayamıyodum
CM4 e başladım ilgimi çekti sonra CM 03/04 çıktı bilgisayarda başka oyun oynamaz oldum sonra bütün CM FM serisini aldım ama CM 03/04 ten sonra tek güzel oyun ve bence en güzeli FM 2007 Beni pc başından kaldırabilecek bir Allah'ın kulu var mı ulen :D
bu konu sabitlenmeli ...
Cm 00-01 oyunuydu ilk oynadığım.
12-13 yaşlarında İnternet Cafe'de takılırken genellikle 19-20'li yaşlarda olan abilerim oynardı hep.Sürekli oyun içinde bişeyler yaparlardı.Onları izleyerek öğrendim diyebilirim.
Hatta hiç unutmam onların kayıtlı oyunlarını da az oynamamışımdır :)
Şimdi kim der ki o çocuk gelsin Football Manager'in Türkiye Resmi Araştırma sitesinde yönetici ve araştırmacı olsun :) (Çaktırmadan kendimi bişi sandım :D )
FM 2005'le başladım.Bir tanıdığımda gördüm zor bir oyun hiç bulaşmayayım dedim.Sonra boş vaktim olduğunda bazen izledim bazen oynadım.Öyle öyle öğrendim.Şimdi ise tam zevkini alıyorum.:)
ben ilk olarak 1997 nin bi oyunuyla başladım bende o zaman pc yoktu hal oğlumda da 1995 windows eski kasası altında duran bi pc si vardı o zaman oyun bana çok güzel gelirdi he 1997 oyunuyla başladım dıosam sanmayın o tarih 2004 te falan oynuyoz oyunu nese hemen bi takım alrdık o zaman turk lıgı yok tabi italyanlarda takılırdık turk takımları oyunda vardı ama alamıyorduk olanlar sade 3 buyukler nese hep tanıdığımız futbolcuları toplardık 3 buyuk lerden ıtalyayı turk lıgı gıbı yapardık sora skılmaya başladık ve bigun kovulduk bide baktık bi video şişko bi aDAM YUHALARLA STADDAN ÇIKYOR VE KOVULDUĞUMUZUN YAZISI GELİYOR meğer maliyemiz çökmüş hemen bu video yu bida izlemek için seneryolar kurduk ve buyuk bi stad yapıyorduk takıma borç duşuyordu eksi lere ve yine o video:d
ondan sora 2005 e gelince ali abimde fm 2005 i gördüm ve vay anasını dedim oyun ne guzel olmuş mis gibi gıcır ıcır pc si de vardı ali abimin o yıllarda bide pc aldırdım kendime artık paso fm 2007 oynuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide arkadaşlar bu oyun insana ezber yaptırıo oturup bi maç izlioz mesela gs erciyes erciyesteki futbolcuların adını fm sayesinde aklımda kalmış ezberlemişim spiker bi isim söluyo hemen bende soy adını soluom ark lar dio olm sen nerden bilion bu kadar ismi bende diom FM SAOLSUN...