Çok doğru dedin. Moldova maçında kaleciyi aşamadık. Eğer bu performansı gösterirse kaybederiz. Ama şunu bilmek lazım bu maçı kazansak bile Norveç maçını kazanmadan gruptan çıkmamız çok zor.
Printable View
İtalya avrupa sampiyonasına gidemiyecek.....sürüne bir cok ülke var:)
nikopolidis in yumurtlamasının nedeni sahayı sulayıp bizim hata yapmamız içinmiş ama hazırladıkları tuzaklara kendileri düştüler:D
Norveç galibiyet alıp garantilemek varken diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. İşimiz oldukça zor. Bu grubu lider bitirmemiz gerekirdi.
İstanbulda üç gündür sağanak bir yağmur var. Çim iyice ıslanmıştır. =) Niko bakalım ne yapacak.
Quote:
İstanbulda üç gündür sağanak bir yağmur var. Çim iyice ıslanmıştır. =) Niko bakalım ne yapacak.
Aman kafasını yarmasında o çimde taş düşer maazallah:D
bakmayın siz Nikopolidis iyi kaleci ama arada böyle sakarlığı tutuyomuş.valla ben yunan arkadaşlarımın yalancısıyım
Kazanacağız. Hangi taktik hangi anlayış hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım bu maçı kazanacağız. En ufak kuşkum yok. Terim başta olmak üzere tüm oyuncularımıza güveniyorum bu maç için.
(Terim'i ve oynattığı oyunu beğenmiyorum. Terim'le bu iş gitmez düşüncesindeyim genel olarak ama bu maç için onlara güveniyorum.)
bu maçı kazanırız Fatih hoca nedense bu maçlarda oyuncuları inanılmaz motive ediyor. hatta rüyamda 7-4 kazandığımızı bile gördüm.
kazanmak zorundayız ve inanıyoruz başarılar Türkiye'm Başarılar Bosna-Hersek:)
Siz hala moodova maçı ile yunanistan macını kıyaslayın bu maçı kazanacaz görüceksiniz....Tıpkı fenerbahceye benzetiyorum..fenerbahcede 1 maç kötü öbür maç iyi gerekse avrupada.. oyüzden moldova macını unutun..
Bence norvecde berabere kalacak:)
Norvece 4 puan ile gidicez buna inanıyorum.....
yeneriz ;)
Türk Telekom’da başlayan grev Türkiye-Yunanistan maçının yayınını zor soktu!
Türk Telekom’da bugün greve çıkmaya hazırlanan işçilerle yönetim arasındaki çözüm arayışı dün saatler süren bir görüşme trafiğine yol açtı. Dün öğleden önce Telekom’un Ankara’daki tesislerinde başlayan görüşmelerde iki taraf yine anlaşma sağlayamayınca, devreye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Salih Kılıç girdi. Bir süre ara verilen görüşmeye akşam saat 17:30’da Ulaştırma Bakanlığı’nda devam edildi. Görüşmenin bu kısmına Bakan Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Kılıç da katıldı. Ancak 6 saati aşkın bir süre devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı.
Saatler sürdü
Müzakere maratonuna dönüşen uzlaşma arayışlarının ilk bölümü tamamlandığında masadan ilk ayrılan Haber İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan oldu. Akcan, 2008 yılında 1. ve 2. altı aylık dönem için istedikleri yüzde 3 + 3’lük zammın, ücret farklılıkları giderildikten sonra devreye girmesini istedikleri söyledi. Akcan, taleplerinin toplam maliyetinin 160-165 milyon YTL olduğunu ifade ederek, “Kendilerine son teklifimizi verdik, Bakan’la Bakanlıkta görüşülecek. Orada sonuçlanmazsa grev başlayacak” diye konuştu. Taraflar akşam saatlerinde Bakan Yıldırım’ın başkanlığında yeniden masaya oturdular ancak bu görüşmeden de sonuç alınamadı.
Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kapsam, ücret ve çalışma saatleri konularında 21 asıl, 5 geçici madde olmak üzere toplam 26 maddede anlaşmanın sağlanamadığını söyledi.
Binlerce kişi Yunanistan maçını izleyemeyebilir
Grevde telekom hizmetleri kesilmeyecek. Ancak ortaya çıkacak olası bir arıza da kesinlikle onarılmayacak. Bu da telekomünikasyon sistemine ve Türk Telekom altyapısı kullanan sektörlere darbe vuracak.
Türk Telekom Türkiye’de 20’den fazla ilde yaygın olarak kullanılan kablolu TV servisinin altyapı hizmetini gerçekleştiriyor. Türkiye-Yunanistan milli maçının yayınlanacağı 19 Ekim’de olası bir arıza, bir ilçenin tamamen kablolu televizyon yayınlarının kesilmesine neden olabilir. Normalde dakikalar içerisinde tamir edilen bu arızaların tamiri grev sonrasına bırakılacak.
Cep’ler de etkilenecek
Grevden en çok bireysel internet kullanıcıları ve sabit hat kullanıcıları etkilenecek. Grev esnasında oluşacak arızalar telafi edilemeyeceğinden günde ortalama 150 bin ile 200 bin kişinin iletişimi kesilecek.
Ev telefonu olmazsa cepten konuşuruz diyenler de yanılıyor. Çünkü Türkiye’deki tüm cep telefonu operatörlerinin altyapı hizmetini de Türk Telekom sağlıyor.
Allahtan stadda olacagim:p
Neyse artık Moldova maçından geçti.Yunanistan maçını mutlak kazanmalıyız, kazanırız da.Havada-karada en kötü günümüzde Yunanlar karşısında zaferlere alışığız.Yine böyle olacak..
Artık FAtih Terim'den iyi bi kadro beklemiyorum. Kazamayız hatta biraz daha karamsar olursak kaybederiz. :s
Bizim maçımız önemli tamam ama Norveç Bosna karşısında zorlanır hatta bence puanda kaybeder bu sebeple karamsar olmaya gerek yok
Norveç kaybeder biz kazanırsak tur bizim elimizde olacak... Bu çok büyük avantaj. Bu maçı kazanmak zorundayız... Gene bir tarihi fark bekliyorum...
Maçı Kazanır Norwec de Kazanırsa Norvec macında Kapanarak oynamak Zornda kaLıcaz bunuda yapamadıgımz ortada asLnda bu mactan beraberLik aLırsak Norvec macını kazanmak zorunda oLucaz ve böyLe macLarda nası oynadıgmız ortada oraya beraberLik yeter düşüncesiyLe gidersek bizim için iyi oLmaz zaten hava şartLarı hiç müsait oLmayacak.Bu akşm bi beraberLik bize beLkide Euro 2008 i getirebiLir bir varsayım sadece :)
Yunanistan kazanır.
Biz rahat galibiyet alacik ben guveniyorum hic beklemediymis mac olacak
Türkiye'miz umarım Bunu Başarıcak..
2 Kere Şans Bize Gülmedi yada Biz Beceremedik :icon_confused:(Malta-Moldova)
Türkiye 2 - 1 YunanPistan(99)
Bosna Hersek'te Yenilmez Diye Düşünüyorum :icon_razz:
Norweç artık :/a) Et..
:yildiz: :tur: :yildiz: :e:
Bakalım ne olacak maç.İnşallah kazanırız.
M.Topuz yokmuş çift forvet oynuyoruz bu iyi... Taraftar harika kazanıcaz...
ATV vermiyor maci ustalar anlasma dolayi felan
İlk 11'imizi Servet ve Deli İbo bozuyor.Bunlar olmasa kadro harika.Fatih Hoca elinden gelebilcek en iyi kadrolardan birini çıkarmış.Şimdi sıra futbolcularda.Çıkın ve TÜRK'ün gücünü gösterin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nasıl yani:icon_confused:.Şu an Atv'de canlı yayın var maç öncesi.Böyle bir durum yoktur umarım.:icon_neutral: