Eğer yabancı biri milli takımımızda oynayacksa bu lincoln gibi biri olmalıdır ben oynamasını isterim şahsen
Printable View
Eğer yabancı biri milli takımımızda oynayacksa bu lincoln gibi biri olmalıdır ben oynamasını isterim şahsen
şu yazdıgın ilk onbir kadar kaliteli , kendi ülkesinin milli takımında oynamamış, bir futbolcu daha göster, bu konuya mesaj yazmam bundan sonra...
ihtiyaç olan bir bölge bence de, mehmet'in oynadıgı yer şimdi çok sağlam olmaya başladı ve adam milli takımla sahaya çıktıgından beri, fenerbahce de de eskisinden daha iyi bir performans sergiler oldu, adamın hayatı futbolu yön degiştirdi, herkes milli takım formasını giymek ister, benim brezilya milli takımında oynayabilmek gibi bir şansım olmamışsa yıllarca bana böyle bir teklif gelirse bende kabul ederim, ve bana kalırsa lincoln milli takımda sırıtmaz, yani tabiri caizse cuk diye oturur, adam gibi bir on numaramız olur, ne emreler, ne yıldıraylar, hele hele şimdi 10numara diye oynatılan, gökdenizler aslen Türk'tü de.. senelerdir, hezimet yaşıyoruz, küresel futbol diye bişiy var, şu an her yanımızla uygar milletler seviyesine ulaşmak için çabalıyoruz, bu neden sporda da olmasın, hem neden muhalif insan sayısı arttı ki, hiç geriye bakmadınız mı?, bir elvan.., bir naim süleymanoglu.., bunlara da karşı mısınız?
lincoln evet dediyse hemen milli takima kazandirilmali...
milli takim cok kotu oynuyor turk oyuncularnan olmuyorsa 2-3 yabanci gelsin onlarnan olsun bari hic yoktan iy mesela lincoln suz 2008e gidemiyorsak ve lincolnlu 2008e gedebiliyorsak ben ozaman lincoln gelsin diyerim.
Bu konunun çok farklı yönleri var.
Türk vatandaşlığına geçmiş herkes Türkiye vatandaşlığının gerektirdiği haklara sahip olur. Bu konuda önce bir anlaşalım.
Bu konuya eğildiğimizde biz sporcu yetiştiremiyoruz. Giden oyuncuların yerini dolduramıyoruz. Zaten gidenlerinde ne olduğu ortadadır. Alt yapıya önem veriyorum hemen ertesi gün Ronaldinho,Messi,Kaka,Neste ne biliyim daha aklınıza kim geliyorsa bu kalitede oyuncuları elde etmek zordur. Bu zaman isteyen birşeydir. Bizim bu zamana gösterecek sabrımızda millet olarak yoktur. Biz alt yapıya neden önem vermiyoruz,neler yapabiliriz yerine Türk vatandaşlığına geçen oyuncuları bir çare olarak Milli takıma alıyoruz.
Bir çok ülke bunu yapıyor. Ancak çözümsüzlükten dolayı değil. Bunun yanında Fransa, Cezayirli Zidane'ı oynatıyorsa Cezayir'in yıllarca Fransa sömürgesi olduğunu unutmayalım.
Eğer X bir oyuncu Türk vatandaşlığına geçmiş ve Türk oyunculardan daha iyi bir performans sergiliyorsa Milli takıma alınmalıdır. Ben bunu asla kabul edemem diyen arkadaşlarada Naim Süleymanoğlunun aslında Bulgar olup yanlış hatırlamıyorsam Turgut Özal tarafından ülkemize kazandırıldığını ve başarılarında nasıl övündüğümüzü unutmayalım. Halil-Hamit kardeşler,Yıldıray vs. ne kadar Türkiye'de yaşamışlardır.
Bu ülkeye hizmet etmek isteyen herkese kapımızın açık olmasının şart olduğunu düşünüyorum. Biz şöyle yaklaşıyoruz yahu bu oyuncular Türk değil ki Milli takım için yürekten oynasınlar. Anca bu hinliği biz Türkler başka Milli takımda oynarsak yaparız. Banane benim ülkem mi deriz. Bu adamlar profesyonel oldukları için böyle düşünmezler emin olun.
Son olarak Lincoln adını Burak yapsında bari benim adım olsun :icon_lol:
Formda bir Yıldıray Lincoln'den daha iyi ama Fatih Terim sağolsun oynatmadı gitti. Fatih Terim istifa! :) Birgün bunu söyleyeceğimi nerden bilebilirdim ki.. Ama insan Fatih Terim'den başka kim bu takımı düzlüğe çıkarabilir demekten de kendini alamıyor. Konu sapmasın da bence Fatih Terim'in yerine çok iyi bir yabancı teknik adam getirilmelidir. İsim vereyim Gus Hiddink...
Ya ne Lincoln'ü...
Geçin bunları...
Haklısın, Delgado daha şık durur?
Yapmayın arkadaşlar, şu anda ülkemizde Lincoln gibi top saklayan, adam eksilten ve onun kadar kasapların müdahelelerine maruz kalan bir oyuncu daha var mı? Brezilya Milli Takımı'nda oynayabilecek kaliteed bir futbolcuyu hemen karalıyorsunuz, olmaz böyle birşey.
Allah'ım yaaa.Lincoln'e ben kötü mü dedim şimdi?Bence de Lincoln şuan Türkiye'de ki en iyi iki 10 numaradan biri.Ben Türk milli takımında yabancı futbolcunun oynamasına karşı olduğum için dedim.Yoksa Lincoln'e kötü demek haddimize mi?Göz var nizam var.Ama Emre Belözoğlu varken,Yıldıray varken,Tümer varken,Nuri varken,Arda varken,Serdar Özkan varken isterse Dünya Kupası kazandırsın Lincoln.Banane...
var hatta daha kaliteliside var alex de souza ama onun kalitesini brezilyalılarda görmüşki 40kusur kez milli olmus.ben lincolne karsı degilim bizi aurelio oynuyosa oda oynayabilir ama yukarıda bi arkın söledigine katılıyorum bu takımın 10 numaraya ihtiyacı yok yıldırayı oynatırsan lincoln kadar oynar bizim stopere ihtiyacımız var bence
licoln mevkisinde yeteri kadar oyuncu var zaten ama gelmesi kötü olmaz kadro genişlemiş olur. çok oyuncudan zarar gelmez. Ama para için de yapıyor olabilir :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oldu olacak fatih terimi kovup zico yu getirsinler başa lincolnle iyi anlaşır zico :D
avrupa karşılaşmaları - Lincoln - Milli forma
:roll:
Olsun bende yeni bir boyut kazandırdım :icon_smile:
Galatasaraylı Oyuncuları Kayırıyor Demişsin Arkadaşım Peki Milli Takım Kadrosunda Şuanda Kaç Tane Galatasaraylı Oyuncu var?
Şenol Güneş Zamanında Yabancı Oyuncumuz Yoktu ama Şu Göz ardı Edilmesinki
Ozaman Milli Takımda Tam 7 tane Galatasaraylı Oyuncu vardı ve 7 Side Ilk 11 de oynuyordu. Inanmıyorsanız Bir Göz Atın sizde Göreceksiniz.
Bu Sözüm Sana Degil Emir
Kimse Milli Takım Menfaatlerini Düşünmüyor. Adam Brezilya da Dogmuş Olabilir
TüRK Olmak Istiyor Şuan Sonuçda ve Bir Kaç Sene Önce Pascal Nouma'ya Yapılan Tezahürratıda Göz Onune Alıyorum Neden Bukadar Karşı Çıkılıyor Anlıyamıyorum.
Ayrıca Türkiyede Işler Maalesef Takım Oyunuyla Gitmiyor. Bakınız Anadolu Kluplerindede Bir Lider Oyuncuya Baglı Oynanıyor Oyun Takım Oyunu Falan Türkiyede Yok , Iş Lider Oyuncuda Bitiyor..
Umarım Lincoln Türk Olur ve Milli Takımda Oynar..
Zaten gereksiz bir mantık yürütme olduğunu düşünüyorum.
Yani şuan ki başarısızlık Galatasaraylı oyuncuların olması ve Fatih Terim'in onları kayırması
Dünya 3.lüğü ise Fatih Terim'in meydana getirdiği Galatasaraylı oyuncuların çoğunluğu ve büyük katkısıyla kazanılmıştır ancak Şenol Güneş'in başarısıdır.
Ya birini tutun yada diğerini bırakın. Milli takımda bu oynamış şu oynamış Fenerli yok, Bjkli yok bu yüzden başarısız diyecekseniz Dünya 3.lüğüyle övünmeyin hatta bahsini etmeyin. Yada övünün bu söylemlerden vazgeçin.
Onlar topcu içinden ben milyonlarca 11 çıkarırım ama dikiş tutmaz. Herkes oynayamaz. Ne adamlar gördük havada 50 takla atıp gol attılar ama Milli takımda top ayaklarına gelmiyor. Olayı 4 büyüklere vuralım. Fenerden kimi alsın. Kaleci haricinde kimi alabilirsin. Avrupada iyi oynuyor ya Milli takımada lig gibi bakarsa ne yapacaz. Avrupa gibi baksın diyelim Türk oyuncu mu var doğru dürüst oynayan. Beşiktaş'tan kimi alsın. Göbeğe oyuncu almaktan başka. Türk olan ve takımında oynayan en iyi oyuncular Galatasaray'da. Neyse kısaca şunu demek istiyorum.
Başarısızlıksa hepsinin başarısızlığı, galip geliyorlarsa hepsinin başarısıdır. Şimdi burda hangi oyuncu ligde ne yapmış, Milli takımda kimin oyuncusu ne pas yapmış ne gol atmış analiz yapmayalım.
inşallah olur ama doğrumu bu haber orasıda var bide simi levent olmasın tipiyle bütünleşmez isim :D
Eğer Avrupa Şampiyonasına kalırsak bu iş bitirilmeli..
Yıldıray varken Lincoln oynayamaz..
O yüzden çok gereksiz, eğer bir yere devşirme olacak lütfen libero/stoper bir defans bulsunlar, yeterli sayıda ofansif oyuncumuz var zaten..
Yıldıray hangi maçta oynuyor sürekli sakat.....Yıldıraya Güvenilmez yani.
Lincoln de sakat :)
İyi o zaman savunmayada bir iki transfer yapalım işin iyice suyu çıktı. Orası milli takım en azından Türkçe bilmesi gerekmez mi?
Lincoln`e ihtiyacimiz yok,tamam Lincoln ligin en kaliteli 10 numarasi olabilir,ama devsirme futbolcu anlayisina karsiyiz biz.
Emre Belözoglu gibi 10 numara varken Lincolnü almak sacmaliktir.
Bu takım hakkında devşirme haberleri çıktıktan sonra düşüş başladı, gereksiz puan kayıpları yaptık. Bence futbolcularında aklı karışıyor, konsantrasyon problemi bir çeşit..
Kim olursa olsun "Türk Doğmuş Olsun", gelsin aslanlar gibi oynasın. Şu durumda Aurelio'yu örnek alıpta elin adamı doluşmasın takımıma, biz böyle daha iyiyiz.