1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Lincoln Milli forma için kararını verdi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Öyle olmaması içinde Türk futbolcular çaba göstersin kardeşim.Malta karşısında berabere kalıyorsak bunda suç futbolculardada var..
    Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?

Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
    İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..

Quote Originally Posted by welet View Post
    Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

.

Bisi söyleyeyim mi sana ?
    Senin zaten Milli takimi destekledigin yok,senin ilk planin Besiktas.Istersin ki bütün futbolcular Besiktastan olsun.Milli takim umrunda degil.Besiktastan sürüyle futbolcu gitsin de ben egolarimi tatmin edeyim diyorsun.Öbür kulüplerden az futbolcu gitsin diyorsun.Yazik vallahi...

Milli takim eger Galatasarayli futbolcular da gitmeden basarili olacaksa insAllah bir daha futbolcumuz cagirilmaz ...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

fatih terim farklı bir kadro çıkarsaydı demişsin..hadi diyelim çıkardı..ama başarılı olamadı..o zaman ne dicektiniz?o kadar güçlü topçumuz varken neden farklılaşmaya gitti diceksiniz..yani her halukarda suçu terime atacaksınız..terimde suç yok mu?tabi var..ama suçun büyük kısmı topçularda..ruhsuz oynuyolar..

surda yazdığın çelişkiye bak...terim gsli oyuncuları kayırıyo diyosun..ozaman senol güneşte zamanında kayırdı..üstelik dünya 3.olduğumuz zaman ilk 11de kaç tane gsli oyuncu vardı düşün bakalım..
    tüm bunları geçtim,hiç bir insan kendisini bile bile ateşe atmaz..kötü olan futbolcusunu oynatmak istemez..

İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..

uyum sorunu ne olacak..istediğini getirebiliyor ama getirdiği oyuncular(nekadar iyi olurlarsa olsunlar)anlaşamazsa,uyusmazlık olursa ne olacak?
    bence takımda bu kadar ruhsuz topçu oynatılacağına lincoln gibi bir yıldız oynatılsın

Nesil
    2007
    Yer
    34

Galatasaraylı Oyuncuları Kayırıyor Demişsin Arkadaşım Peki Milli Takım Kadrosunda Şuanda Kaç Tane Galatasaraylı Oyuncu var?
    Şenol Güneş Zamanında Yabancı Oyuncumuz Yoktu ama Şu Göz ardı Edilmesinki
    Ozaman Milli Takımda Tam 7 tane Galatasaraylı Oyuncu vardı ve 7 Side Ilk 11 de oynuyordu. Inanmıyorsanız Bir Göz Atın sizde Göreceksiniz.
    Bu Sözüm Sana Degil Emir
    Kimse Milli Takım Menfaatlerini Düşünmüyor. Adam Brezilya da Dogmuş Olabilir
    TüRK Olmak Istiyor Şuan Sonuçda ve Bir Kaç Sene Önce Pascal Nouma'ya Yapılan Tezahürratıda Göz Onune Alıyorum Neden Bukadar Karşı Çıkılıyor Anlıyamıyorum.
    Ayrıca Türkiyede Işler Maalesef Takım Oyunuyla Gitmiyor. Bakınız Anadolu Kluplerindede Bir Lider Oyuncuya Baglı Oynanıyor Oyun Takım Oyunu Falan Türkiyede Yok , Iş Lider Oyuncuda Bitiyor..
    Umarım Lincoln Türk Olur ve Milli Takımda Oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Zaten gereksiz bir mantık yürütme olduğunu düşünüyorum.

Yani şuan ki başarısızlık Galatasaraylı oyuncuların olması ve Fatih Terim'in onları kayırması

Dünya 3.lüğü ise Fatih Terim'in meydana getirdiği Galatasaraylı oyuncuların çoğunluğu ve büyük katkısıyla kazanılmıştır ancak Şenol Güneş'in başarısıdır.

Ya birini tutun yada diğerini bırakın. Milli takımda bu oynamış şu oynamış Fenerli yok, Bjkli yok bu yüzden başarısız diyecekseniz Dünya 3.lüğüyle övünmeyin hatta bahsini etmeyin. Yada övünün bu söylemlerden vazgeçin.

Onlar topcu içinden ben milyonlarca 11 çıkarırım ama dikiş tutmaz. Herkes oynayamaz. Ne adamlar gördük havada 50 takla atıp gol attılar ama Milli takımda top ayaklarına gelmiyor. Olayı 4 büyüklere vuralım. Fenerden kimi alsın. Kaleci haricinde kimi alabilirsin. Avrupada iyi oynuyor ya Milli takımada lig gibi bakarsa ne yapacaz. Avrupa gibi baksın diyelim Türk oyuncu mu var doğru dürüst oynayan. Beşiktaş'tan kimi alsın. Göbeğe oyuncu almaktan başka. Türk olan ve takımında oynayan en iyi oyuncular Galatasaray'da. Neyse kısaca şunu demek istiyorum.

Başarısızlıksa hepsinin başarısızlığı, galip geliyorlarsa hepsinin başarısıdır. Şimdi burda hangi oyuncu ligde ne yapmış, Milli takımda kimin oyuncusu ne pas yapmış ne gol atmış analiz yapmayalım.

Mesaj Yetkileri