Originally Posted by
welet
suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.
fatih terim farklı bir kadro çıkarsaydı demişsin..hadi diyelim çıkardı..ama başarılı olamadı..o zaman ne dicektiniz?o kadar güçlü topçumuz varken neden farklılaşmaya gitti diceksiniz..yani her halukarda suçu terime atacaksınız..terimde suç yok mu?tabi var..ama suçun büyük kısmı topçularda..ruhsuz oynuyolar..
Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.
Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?
surda yazdığın çelişkiye bak...terim gsli oyuncuları kayırıyo diyosun..ozaman senol güneşte zamanında kayırdı..üstelik dünya 3.olduğumuz zaman ilk 11de kaç tane gsli oyuncu vardı düşün bakalım..
tüm bunları geçtim,hiç bir insan kendisini bile bile ateşe atmaz..kötü olan futbolcusunu oynatmak istemez..
Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..
uyum sorunu ne olacak..istediğini getirebiliyor ama getirdiği oyuncular(nekadar iyi olurlarsa olsunlar)anlaşamazsa,uyusmazlık olursa ne olacak?