Mehmet Sedef tercihiyle o.sahayı koşan oyunculardan kurma düşüncesi olduğu ortaya çıkıyor...
Printable View
Mehmet Sedef tercihiyle o.sahayı koşan oyunculardan kurma düşüncesi olduğu ortaya çıkıyor...
liverpool farklı galip gelir 4-5 olur
net skor tahminim 4-0 inşallah crouch oynamaz
besiktasin isi cok zor
karsilarinda sadece 1 puan toplamis ve bunu kendine yediremeyen , saha avantajli , hirsli , gecen senenin finalisti liverpool var
besiktasin buradan alacagi 1 puan birakin altini kasikci elmasi degerinde olur
ama yinede sahaya 11 kisi cikacak...
Crouch oynamassa Besıktas bana göre rahat eder...Crouch Baya tehlikeli istanbulda gec girdi Allah tan....GökHan Zan gibi adamda yok...Tello gibi ayagında top tutacak.Duran topl ustasıda yok..İngiltere çünkü duran top kullanmak daha Kolaytam telloluk maçtı...
İlk yarı 0-0 veya 0-1 bitsin2.yarı besıktas rahat oynar ozaman...
Osman Tanburacı isimli futbol yorumcusu?-of of yorumcuya bak- ''bu maçın skoru en az 3'ten başlar'' buyurmuş,şimdi böyle diyenler maçtan sonra tebrikler Beşiktaş diyip yüzleri bile kızarmadan yollarına devam ederler...Boşverin...
bjk nın işi çok zor
özür dilerim beyler alınacağınızı tahmin etmezdim şahsen ben galatasaraylıyım sen mesela desen şuna şöyle yenilir gs ben alınmam neden alınayım ki banane sana göre öyledir bana göre böyle ayrıca maçta bende beşiktaşlıyım bütün türk takımlarını desteklerim (fb hariç onlar zaten başka bir cumhuriyetmiş kendilerini türkiye cumhuriyeti olarak görmüyorlar)
favori Liverpool gönlümüz Beşiktaş'la..
Dediğim gibi inşallah beşiktaş kazanır ama crouch oynarsa savunmayı hallaç pamuğu gibi atar ayrıca beşiktaş fb maçından sonra çok gergin yinede
inşallah kazanırız
KARTAL GOL GOL GOL
bence oynuyorlarsa crouchu daha hizli ve ziplamasi iyi olan toraman
torreside agir olmasina karsin kolay calim yemeyen , guclu diatta karsilamali
bunlara karsilik her iki stoperlerinde ufak eksiklikleri yok degil
hehe crouch toramanı kolunun altına alıp kafa vurur :D
hayatımda görüdüğüm en komik yorumdu şaka yaptın herhalde
Üç ihtimalli bir maç bence. Ne olacağı belirsiz gibi geliyor bana. :roll: Sonuçta Liverpool'un çok çok iyi bir futbol oynadığını söyleyemeyiz. Beşiktaş'ımız burada kazandıysa orada neden kazanamasın? Galibiyet olmasa bile en az berabere kalırız diye düşünüyorum. Takımıma güvenim sonsuz.
Tek top yaparak ani hucülarla gol bulup tabiri caizse maçın üzerine yatmalıdır. Liverpool gelsin ben karşılayayım belki arada bir tane atarım mantığıyla sahaya çıkarlarsa ki bence o mantıkla çıkacaklar maç farka gider.
Umarım galibiyetle dönerler.
Ben toraman her kafayi alir diye bisi solemedim
toraman dusuk konsantrasyonuyla torresi tutacagina hiziyla croucha top surdurmemesi icin soyledim
zaten alta not dusmustum her iki stoperinde eksiklikleri var diye
ama ben biliyorum e.saglam tam tersini yapacak ve felakete sebebiyet verecek
Liverpool-Blackburn maçında maç ortadaydı. Hatta Blackburn'un çok etkili atakları vardı. Eğer Ertuğrul Hoca bu maçı izlediyse ve maçı iyi analiz ettiyse Beşiktaş puan çıkaracaktır. Reyna'ya uzaktan şutlar atmak gerekiyor. Bu konuda Beşiktaşta Ricardinho (oynarsa) ve Delgado iyi işler yapabilir.Ve asıl önemli nokta Crouch ilk 11'demi. Eğer ilk 11'deyse çok sakat bir durum. :( Ama ben maçtan umutluyum. İçimden bir ses Beşiktaş bu maçtan puan alacak diyor.
Ne yazık ki ilk maçta olduğu gibi Liverpool favori, umarım kazanamazlar ama gerçekci olursak Liverpool son şansı bu maç kazanmak zorundalar ve kazanacaklar. Gönlüm Beşiktaşla ama gerçekci olarak bunu söylüyorum...
LİVERPOOL
Reina
Arbeloa
Hyypia
Riise
Carragher
Benayoun
Auerilo
Mascherano
Gerrard
Crouch
Voronin
BEŞİKTAŞ:
Hakan
Serdar Kurtuluş
Mehmet Sedef
Diatta
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Koray
Serdar Özkan
Cisse
Delgado
Bobo
BJK kazanır diyorum. ( Fikrim Değişti )
Mehmet sedef i geçen sene gs-l'pool maçında oynayan mehmet topal a bezettim bir an
Crouch oynuyor kötü haber bana göre.M.Sedef'in performansını merak ediyorum.Higuain oynasaydı keşke.Neyse bize bu saatten sonra Beşiktaş'ımıza başarılar deilemek düşer.
Saldır Beşiktaşım Oooleeyy
Savunma geçen maçtaki gibi olur inşallah ama carragher i geçmek zor olacak
Liverpool'un 11 kadrosu elindeki en iyi kadro değil..Ertugrul Hoca iyi analiz etmiştir Liverpool'u..Beşiktaş'a bir kez daha başarılar...
Mehmet Sedef'in performansını merak ediyorum,dikkatle izleyeceğim.Ligde bile düşünülmeyen,ki pek beğenmesem bile artık Üzülmez'in yerine monte edilmeye çalışmalı L'pool karşısında..
Tek forvet yine umarım Bobo yine elinden geleni yapar.Serdar fb maçı gibi kayıp olursa işimiz zor açıkçası ama herşeyin iyi olacağına inanıyorum..
Haydi Kartallar Anfield'e yüksekten uçun...