Büyük ihtimal yenilcez.Tahmini skor 3-0.İnşAllah yanlırım da bir sürprize imza atarız.Kalbimiz seninle olacak Beşiktaş'ım.Allah yardımcımız olsun.Ama ben en azından bi konuda rahatım Avrupa'da gol atınca vermemezlik yapılmıyor.
Yeniliriz..
So what?
Saike
Beşiktaşın işi çok zor
Lig maçLarının bitmesini bekLeyeLim.Ondan sonra eğrisini doğrusunu tartışırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Lig maclari tamamlandigina gore konuyu aciyorum.
Maca gelecek olursak Liverpool Kazanir gibi geliyor ama umarim Besiktas 1 puan cikartir.
Eğer 5-4-1 ile çıkarsa Beşiktaş puan kazanabilir. Zaten Liverpool'da bi düşüşte Beşiktaş bundan yararlanabilir![]()
I'm back...
Liverpool alır malesef![]()
LiverpooL'da form kaybı var İnş beşiktaş puan aLabİLir burdan
Livepool da form düşüklügü var.Beşiktaş akıllı oynarsa 1 puan alabilir..Liverpool daha yakın
Yeneriz...
Liverpool Anfield Road'da bu sefer affetmez gibi ama neden olmasın bir süpriz neden olmasın.
Burda nasıl yendiysek oradada yenme şansımız var.
Bende Beşiktaş'ın yenileceğini düşünenlerdenim fakat ben Liverpool'un Istanbul'da da kazanacagını düşünüyordum ama yanıldım umarım yine yanılırım..
Liverpool maçı Merk'in!
Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 6 Kasım Salı günü deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımıyla yapacağı maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Markus Merk yönetecek.
Anfield Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta, Merk'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak.
Karşılaşmanın 4. hakemi ise Jochen Drees olarak açıklandı.
İnönü'deki maçtan çook daha zor olacağı aşikar. İnönü'deki maçtanda çoğumuzun umudu yoktu bu maçtada öyle. Umarım Beşiktaş için iyi bir sonuç çıkar. Ancak çok çalışmaları gerekiyor...
Chelsea'yi nasıl yendiysek Liverpool'u da yeneriz İngilizler tanır bizi...
Beşiktaş'ı çok zor bir maç bekliyor. Özellikle karşılarında artık galip gelmek isteyen ve grubun dibinden kendini kurtarmak isteyen Liverpool var.
Üstelik inönüde harikalar yaratan Beşiktaş seyircisi sonrası Liverpool tribünlerininde boş durmayacağı kesin ve maçta büyük bir uğultu baskı olacak.
Korkum geçtiğimiz yıllarda Leeds Utd. maçında olduğu gibi hızlı gelecek İngiliz kulübünün bu ataklarına dayanmak. İngilizler maç başlarında çok baskı kurup gol ararlar ve bunu bulunca oyun kontrolünü ele geçirip istedikleri gibi oyunun hızını kontrol ederler. Buna izin vermezse beşiktaş ve top yapabilirse neden olmasın.. Gönlümüz karakartalla.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İlk maçta Beşiktaşımız Kazanır demiştim ama bu maç zor olacak..
Eğer bir süpriz olursa çok güzel olur..
Ama şunuda unutmamak lazımki Beşiktaş ilk maçta nasıl muhteşem taraftarıyla kazandıysa bu maçtada Liverpoll aynısı yapacaktır...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Liverpool yenmek zorunda onlar içinde kader maçı...Besıktasın işi çok zor..Eger benitez akıllı davranır birde crOuch ilk onbirde oynatısa liverpool farka gider...3-1 veya 4-1sona erer maçliverpool gecen sene galatasaray macıgibi gol atınca biraz tempoyu düsürür bu arada besıktas 1gol atar..Kilit oyuncu CROUCH
Tello gibi oyuncunun olmaması çok kötü...Diatta bence o tempoda cokhata yapar...
İmkansızLarı daha önce bir çok kez başardık ki bu maç imkansız feLan değiL.Formsuz bir LiverpooL,Ligin dibine demir atmış,karşısında ki takımı çantada kekLik gören bir takım oLacak karşımızda.Yenmek ve kazanabiLmek,puan aLmak için buLunmaz bir fırsat.Beşiktaş yarın akşam kaybederse LiverpooL un üstün oyunundan yada becerisinden değiL kendi hataLarından kaybedecektir.Bir de bu araLar oLuşan durumLar kLüp açısından takıma nasıL etki edicek + mı yoksa - mi bunuda bekLeyip göreceğiz.
Haydi KartaL,Haydi KartaL haydi....
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Liverpol sahaya hırslı çıkacak.En Az 2 Fark diyorum...
BJK kazanmaz çünkü Live artık kazanmak zorunda yani bunun dönüşü yok malesef yenilecez.
Besıktas kazanması için ilk yarı iyi direnmesi lazım ..çünkü 2.yarı liverpool stres yapacak..
3-1,4-1 ihtimali yüksek.Ama kim atar kim yer belli olmaz.Beşiktaş o şoku üstünden atarsa iyi oynayıp bol gol atabilir ama aksine yiyebilirde.
Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Liverpool'da menajer Rafael Benitez, alacakları kötü bir sonucun dünyanın sonu olmayacağını söyledi. Devler Ligi'ndeki durumlarının sürpriz olduğunu belirten İspanyol teknik adam, "Ama burada hata yapma lüksünüz yok" dedi.
Liverpool'un resmi internet sitesine açıklamalar yapan Benitez, "Daha önceki başarılarımızdan dolayı herkes bizden çok daha fazlasını bekliyordu. Bu sonuç benim için de büyük sürpriz oldu ancak Şampiyonlar Ligi'nde son 16'a kalamamamız dünyanın sonu değil. 3. olup UEFA Kupası'na katılmayı da kabul etmek zorunda kalabiriz" dedi.
Yollarına devam etmek için Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu belirten İspanyol teknik adam, "Ancak oyuncularım büyük baskı altında kalacaklar, bu bizi hatalara sürükleyebilir. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Maç boyunca kontrolü kaybetmemeliyiz" yeklinde konuştu.
Benitez, yaptıkları planların uzun vadeli olduğunu sadece 1 turnuvadaki sonuçlarla bağlantılı olmadığını da sözyerine ekledi.
Kaynak: Lig TV
Büyük ihtimal kazanır Liverpool.