Konu Yasin Çakmak'ın açıklamalarıdır. Beşiktaş'ı rakip göstermemiştir. Bunun üzerine yorumlar yapılırken bende yorumumu yaptım. Akabinde Beşiktaş ligden koptu kopmadı tartışmalarından biri oldu. blackeagle3992 ligden kopmadıklarını,hakem hataları olmasa daha iyi durumda olacaklarını, Fenerin 1 puan gerisinde olduğunu yazmış. Sonra birden konuyu değiştirmiş Beşiktaş'ın forması her zaman şampiyonluğa oynar demiş. Bende espiri karışık 3-4 sezondur başka formayla mı oynadığını söyledim. Neticede Beşiktaş tehdit edici bir ekip olmadı bu süreçte. Konu tartışılırken üstün gelmek için başka konuya atlanmaması gerektiğinide anlattığım olayla belirttim.
Buraya kadar olan kısımda ne Beşiktaş'a ne sana nede başkasına birşey söylemedim. Sen alakasız bir yerde kimse Uefa'dan bahsetmezken ortaya atarak küçümsemedim desende çekememezlik yaptın. Bende savundum. Hala ısrar ettin. Ben savundum. Hala ısrar ettin bende Beşiktaş'ın durumunu söylemek zorunda kaldım. O açıdan kendimle çeliştiğim bir durum yok.
Anlatmak istediğin nedir ben en başta anladım. Konuyu niye buraya getirdin onu anlamış değilim. Hani birisi çıksa dese Galatasaray başarısızdır. Ardından biz gelsek bizene bizene 2000'de Uefa'yı aldık desek sen haklısında. Bizim geçmişi savunduğumuz ettiğimiz yokken sen konuyu açtın bizde haliyle savunduk.
Son söz süper kupa demişsin merak etme Galatasaray ondada zirveye oturur. Gerçi hakikisi zaten bizde de :)