Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 66 arası toplam 66 sonuç

Konu: Yasin Çakmak : "En ciddi rakibimiz Galatasaray."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu Yasin Çakmak'ın açıklamalarıdır. Beşiktaş'ı rakip göstermemiştir. Bunun üzerine yorumlar yapılırken bende yorumumu yaptım. Akabinde Beşiktaş ligden koptu kopmadı tartışmalarından biri oldu. blackeagle3992 ligden kopmadıklarını,hakem hataları olmasa daha iyi durumda olacaklarını, Fenerin 1 puan gerisinde olduğunu yazmış. Sonra birden konuyu değiştirmiş Beşiktaş'ın forması her zaman şampiyonluğa oynar demiş. Bende espiri karışık 3-4 sezondur başka formayla mı oynadığını söyledim. Neticede Beşiktaş tehdit edici bir ekip olmadı bu süreçte. Konu tartışılırken üstün gelmek için başka konuya atlanmaması gerektiğinide anlattığım olayla belirttim.

Buraya kadar olan kısımda ne Beşiktaş'a ne sana nede başkasına birşey söylemedim. Sen alakasız bir yerde kimse Uefa'dan bahsetmezken ortaya atarak küçümsemedim desende çekememezlik yaptın. Bende savundum. Hala ısrar ettin. Ben savundum. Hala ısrar ettin bende Beşiktaş'ın durumunu söylemek zorunda kaldım. O açıdan kendimle çeliştiğim bir durum yok.

Anlatmak istediğin nedir ben en başta anladım. Konuyu niye buraya getirdin onu anlamış değilim. Hani birisi çıksa dese Galatasaray başarısızdır. Ardından biz gelsek bizene bizene 2000'de Uefa'yı aldık desek sen haklısında. Bizim geçmişi savunduğumuz ettiğimiz yokken sen konuyu açtın bizde haliyle savunduk.

Son söz süper kupa demişsin merak etme Galatasaray ondada zirveye oturur. Gerçi hakikisi zaten bizde de

Yasin Çakmak'a katılmamak elde değil. Beşiktaş bu seneye de havlu attı. Her sene 10. hafta lige havlu atıyor Beşiktaş, ama Galatasaray yarıştan hiç kopmuyor. Bence şampiyon ya Fenerbahçe ya da Galatasaray olur, Beşiktaş'ın çok ama çok az.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Siz devam edin Beşiktaş yarıştan koptu demeye...

Neyse ya bazıları kendini avutuyor Mr.Çakmak gibi.Bizim ise takımıza desteiğimiz ve güvenimiz devam ediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yasin Çakmak'a katılmamak elde değil. Beşiktaş bu seneye de havlu attı. Her sene 10. hafta lige havlu atıyor Beşiktaş, ama Galatasaray yarıştan hiç kopmuyor. Bence şampiyon ya Fenerbahçe ya da Galatasaray olur, Beşiktaş'ın çok ama çok az.
    Bütün derbilerini hemde deplasmanda olmak üzere tamamlamış Bjk lige havlu attı,daha iki tane derbi maçı olan ve Beşiktaş'ın sadece 1 puan önünde olan Fb'nin iddası devam ediyor...

İki derbisi yok bir kere FB'nin, sadece bir tane var Galatasaray ile o da Kadıköy'de.

İki derbi maçını tamamlamış da ne olmuş, ikisini de kaybetmiş, dolayısıyla ikili averajda bir adım geride iki takıma karşı.

Tabloya bakarsan kimin yarıştan kopup kopmadığını gayet iyi görürsün.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne havlu atışı ve ağır hezimeti, dolayısıyla yönetimdeki parçalanma, hakemlere veryansınlar ve PAF takımla çıkma olayları, oyuncuların moralsizliği ve huzursuzluğu; kısacası takımda hiçbir huzur ve güven yok. Dolayısıyla da moralmen çökük olan bir takım lige ısınamaz.

Galatasaray ise lige dört elle sarılmış vaziyette, oyuncuları moralli, yönetimi ve hocası ile sorunlar yok, aynı şekilde Fenerbahçe de öyle.

En son Sivasspor maçındaki tezahuratları ve tepkileri benden iyi hatırlıyorsundur sanırım. Bunlar diğer büyük takımlarda yok, olmadığı için havlu atmıyorlar zaten lige.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

''Galatasaray'ın Kadıköy'e namağlup gelmesini ister misin?'' şeklindeki soruyu yanıtlayan Yasin, ''Tabii ki, ilk galibiyeti almak bizim için sevindirici olur. Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi Galatasaray'dır Türkiye'de. Namağlup olsalar, stadımızda onları yenmek bizim için mutluluk olur'' şeklinde yanıtladı.

Başlığın ilgi çekici olması için böyle atıldığını biliyoruz. Uzun açıklamalar arasında 2 satırla geçilmiş bir durum.

Galatasaray maçıyla ilgili soru sorulmuş, O da bu sene veya önümüzdeki sene dememiş, Beşiktaş yarıştan koptu dememiş, Galatasaray Türkiye'de bizim en ciddi rakibimiz, o nedenle onlara karşı kazanmak sevindirici olur demiş.

Genel konuşmuş. Benim için de bir Galatasaray galibiyeti beni daha çok keyiflendirir Beşikatş galibiyetine göre. Beşiktaş'ı daha az yenmemize rağmen hem de.

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında daha çok heyecan duyarım. Yani en ciddi rakip olarak Galatasaray gelir, sonra Beşiktaş. Beşiktaş'a yenilince üzülürüm, Galatasaray'a yenilince daha çok üzülürüm, çünkü en ciddi rakip bana göre Galatasaray...

Yukarıda yazdıklarıma Fenerbahçelilerin %90'ı katılıyordur. Ve bu nedenle Fenerbahçe'nin Türkiye'de en ciddi rakibi Galatasaray'dır.

Açıklamaların tamamını okumadan, bu sezon Beşiktaş kötü veya bu sezon Fenerbahçe ile Galatasaray yarışacak şeklinde anlayıp, bunun üzerine gereksiz tartışma çıkarmakla elimize ne geçiyor acaba?

Olaya Beşiktaş'ın nasıl dahil olduğunu hala anlayamadım, Başiktaşlı arkadaşlara da, Yasin'in Beşiktaş'ı küçümsediği, yarıştan koptuğunu söylediği falan yok. Gelen soru üzerine bu açıklamayı neden yapmış olabileceğini de yukarıda kendi duygularımla açıkladım.

Daha da konuşmaya gereksiz tartışmaya gerek yok. Konu kilitli...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri