Bu maçı alacağız başka yolu yok !!
Printable View
Bu maçı alacağız başka yolu yok !!
Milli Takım'ın Bosna Hersek ile yapacağı Euro 2008 eleme grubu maçının tüm biletleri 2.5 saatte satıldı.
Türkiye'nin gruptaki son maçı olan ve 21 Kasım Çarşamba günü Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın biletleri, bugün Biletix'ten satışa sunuldu.
Kapalı tribün için fiyatı 40 YTL, yeni ve eski açık tribünler için de 20 YTL olan biletler, çok kısa bir süre içinde satıldı. Biletix yetkilileri, saat 14.00'te satışına başlanan biletlerin, saat 16.30'da tamamen tükendiğini bildirdi.
AA
Maçta GFB ve Çarşı olmayacakmış. Tribünü Ulturaslan'a bırakmışlar. Doğrusuda buydu staddı onlar daha iyi biliyor. Taraftar ile yenip grubtan çıkmalıyız. UEFA'nın resmi siteside yaptığı haber ile Norveç'e elendi gözü ile bakıyor.
Şu maçı kasmadan seyrederiz inşallah..
Baran şimdi kabahat uA ya patlar:):)
Kanal d yi izleyen oldumu.Sebahattin abi(uA liderlerinden) konuştu milli maçla ilgili.Özellikle tek renk olayına vurgu yaptı diğer gruplarla iletişime geçileceğini ama bunun dışında Sami Yenin sahibi uA’nın özel şovları pankartları olduğunu söyledi...
Son günlerde Bosnaklarin iki ülke iliskilerinden dolayi maca fazla asilmayacagi gibi seyler duyuluyor. Biraz önce NTV´de 90 dakikayi izledim. Yorumculardan biri, Bosna ve Norvec arasinda olsa yaris ve biz de Bosna´nin gruptaki su an ki durumunda olsak, bizim oyuncular maci birakirlarmi, Bosna gittsin diye Milli Takim mac verirmi diye yorumda bulundu. Bence % 100 dogru bir yorum.
Ve ayrica baska bir yorumcudan dinledim, bosnak oyuncular icin kendilerini göstermek icin iyi bir firsat. Türkiye ligine transfer olabilme sanslarini yükseltecek iyi bir firsat bu mac. Yani daha da fazla mücadele edebilirler.
Sonucta maci ciddiye almak gerek, herhangi baska bir mücadele gibi. Ciddi oynarsak kolay geceriz Bosna´yi.
Bu arada Fatih hoca zemininden dolayı seçmiş AliSamiYen'i.
Haluk Ulusoy pişman olmuş, Uçakta açıkalam yapmışalr eğer imkanımız olsaydı maçı Saraçoğluna alacaklarmış.
Saha hakem sakat oyuncu şu bu hiç bir bahane yok bu maç için. Ya kazanacağız ya kazanacağız.
Kendilerini gösterirlerse ve Türkiye kaybederse emin ol hiçbirini transfer etmek bi yana nefret listemize girerler. Tabi şu açıdan söylüyorum. Adamlar çıkar topunu oynar kazanır. Biz finallere gidemeyiz tamam. Ancak galip gelmek için olağandan fazla bir çaba gösterirlerse yani işte bir faul olur kavga çıkarırlarsa, herşeye itiraz vs. o zaman dediğim nefret olayı baş gösterir.
Stadyum konusunu bırakalım..Zamanında Ortamın buralara gelecegini tahmin edememişler...Stadyummu önceden bildirdikleri için degistiremiyorlar..Ama pişmanlık varmış...
Bu arada İbrahim Kaş sakatlanmadan önce Terim Gökhan Gönülü Oyuna sokmak için Isındırmaya göndermiş tamda bu arada Kaş sakatlanmıs..YaniTerim onu 10 dakika içinde oyuna sokcakmıs..Bunları Söyleyen Emre Tilev kendisi Terimin arkasında izlemiş maçları.....
Bu arada Macın Hollandalı hakemi Gole sevinmemiş Orda Çok dogru bir avantaj kararı vermiş onun için yardımcısına yapmıs o hariketi bak Çok güzel oynattım gol oldu diye...6pasda bile tartısıldı...
Finallera gidersek bundan Sonra Türkiye liginin Kalitesi artacak....Çünkü Türk oyuncular Aaday kadroya alınmak için maçlarda Çok iyi performans gösterecek.....
6pas Dün gece dediki Aday kadroya bu yaslılardan bir tek hakan alınır dedi..Çünkü Hem onu turnuvası olurdediler hemde Alternatif olur falan dediler...Takımda revizyon yapılcakmıs...Sonra bizim oyuncu neden alınmadı demedin........Zaten terim Turnuva kadrosunu belirleyince millet hemen yaygara baslar vay benim oyuncum niye cagrılmadı diye...Böyle turnuvalara Çok iyi alternatifler cagırman lazım...2 sarı gören cezalı oluyor çünkü...Neyse....
BosnakLar hayatta bize maçı bırakmazLar.OnLara zamanında yaptıkLarımız yardımLardan doLayı bize geLipte bu vefa borçLarını ödemek için maçı verecekLerini yada iyi performans göstermeyeceklerini sanmıyorum.Bosna da ki maçta gördük.Sanki kardeş üLkemizLe değiLde en büyük DüşmanımızLa maç yapıyoruz havası vardı.BunLar avuntudur.
Biz onu bırakıp kendi oyunumuza bakaLım.FinaLLer başkasının performansına göre geLmeyecek eğer biz istersek ve biz hakedersek geLicek.Onun dışında ki konuşuLanLar sadece söyLem, Laf oLsun torba doLsun misaLi şeyLer.
Abi Dün gece Ahmet Cakar diyorki...Suanda Bosna Norveç arası Telefonlar kilitlendi diyor.......Bu maç Çoktan basladı diyor:)
Abi Finallere gidersek Türkiye ligi kalitesi artacak çünkü Türk oyuncular İyi performans göstermek istiyecekler..Çünkü hepsinin hedefi aday kadroya alınmak için....
ben ne olursa olsun finallere gidebilirsek hakanın takıma alınması taraftarıyım. ama sadece hakanın. çünkü takımda her cinsten forvet var. güçlü, hızlı, teknik. ama çıkıp kafa topu alabilecek, uzun sadece halil var. onun da devamlılığı yok. bu nedenle hakan alınmalı bence. oynamasına gerek ve lüzum yok. kulübede durur. maçlardan birisi ters giderse, geriye düşersek ve rakip kapanırsa hakana ihtiyacımız olabilir.
Not: Bu arada Bosna maçı 21:00'da başlıyor. İlk posttaki saate aldanmayın.
FinaLLere gitmek zaten çok büyük prestij.SiLinen imajı geri getirmek açısından da büyük fırsat.Orda da birşeyLer yaparsak en azından grupLardan çıksan biLe yeter bence.Ondan sonra ki dönemde artık kLüpLerimizinde işine yarayacak.En azından bizim takımLarımızLa eşLeşen takımLar biraz daha çekinerek bakıcakLar bize.
Umarım veya inşaLLah kazanırız demek istemiyorum.Kazanacağız.
Türkiye'ye yatmazlar. Aslında yatmamaları da gerek. Futbol'un güzelliği bu. Sonra yatacaklar, Norveç basını diyecek Bosna yattı Türkiye çıktı. Yatmasınlar ölümüne oynasınlar öyle yenelim daha anlamlı bir galibiyet olur.
Bosna ile daha önce bir resmi bir hazırlık maçı olarak iki kez Bosna'da maç yapmışız ikisinide kaybetmişiz. İlk kez Türkiye'de oynayacağız umarım rakibimizi yenerek Avrupa Kupasına gideriz.
Yenriz , çıkarız.
Rüştü-Gökhan Gönül, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta- Arda, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Hamit-Nihat, Semih (Mehmet Yıldız).
Büyük ihtimalle böyle olucak 11...
Daha Onceki Mesajımda Bosna'nın Maça Asılmasını Beklemiyorum Dmeiştim..
Ama TV'Deki Yorumları Dinledikten Sonra Kararımı Degiştirdim..
Hiçde Kolay Bir Maç Olmuyacak Bizim Için , Hangi Milli Takım Diger Milli Takıma Maçı Bırakırki..
Bu Bir Ulusun Takımı Rakip Aksine Bizi Çok Zorlucakdır..Ayrıca Bir Diger Istatistik ;
( A ) Milli Takım - Bosna Hersek Arasında 1i Hazırlık Olmak Uzere 2 Maç Oynamış.. Bosna Hersek 2 Maçıda Kazanmış..
Ama Bizim Aslanlarımız Ne Pahasına Olursa Olsun Euro 2oo8 e Gidicektir we Bosna Hersek'ide Tarihde Ilk Olarak Yenecektir.!
Maç öncesi 50.000 Çiçek dagıtılcakmış..Futbolculara çiçek atılacakmış...
Ayrıca pankart Showlar olacakmış..
Fark bekliyorum, ama inşallah hesapta olmayan şeyler olmaz.
3-1 yenceğimize inanıyorum
Bosna maçı kolay kolay bırakmıycak gibi.
Ama genede sadece zorlarlar.. O kadar..
Tahmini skorum 2-0
Zafere saatLer ve dakikaLar kaLdı.Hadi hazırLanın sokağa döküLmeye :)
Arkadaslar bu aksam Yenersek..Mümkünse Ouyncu elestirmesi veya Kişisel oyuncu övmeleri yapmayalım..Galbiyetimizi Kutlayalım..Norveç macından sonraki gibi yorumlar yapmayalım..Zaten hayrettin abide Yazmısdı bunları...
Bayragıım hazır....
Ilk 11 açiklandi:
Rüstü
Gökhan
Servet
Emre
Hakan
Hamit
Emre
Aurelio
Arda
Nihat
Semih
Haydi Aslanlarım.Haydi Türkiye'm.Alalım bu maçı.