1 ile 30 arası toplam 233 sonuç

Konu: Türkiye-Bosna Hersek | Euro 2008 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Son günlerde Bosnaklarin iki ülke iliskilerinden dolayi maca fazla asilmayacagi gibi seyler duyuluyor. Biraz önce NTV´de 90 dakikayi izledim. Yorumculardan biri, Bosna ve Norvec arasinda olsa yaris ve biz de Bosna´nin gruptaki su an ki durumunda olsak, bizim oyuncular maci birakirlarmi, Bosna gittsin diye Milli Takim mac verirmi diye yorumda bulundu. Bence % 100 dogru bir yorum.
    Ve ayrica baska bir yorumcudan dinledim, bosnak oyuncular icin kendilerini göstermek icin iyi bir firsat. Türkiye ligine transfer olabilme sanslarini yükseltecek iyi bir firsat bu mac. Yani daha da fazla mücadele edebilirler.

Sonucta maci ciddiye almak gerek, herhangi baska bir mücadele gibi. Ciddi oynarsak kolay geceriz Bosna´yi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Fatih hoca zemininden dolayı seçmiş AliSamiYen'i.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Ve ayrica baska bir yorumcudan dinledim, bosnak oyuncular icin kendilerini göstermek icin iyi bir firsat. Türkiye ligine transfer olabilme sanslarini yükseltecek iyi bir firsat bu mac. Yani daha da fazla mücadele edebilirler.

Kendilerini gösterirlerse ve Türkiye kaybederse emin ol hiçbirini transfer etmek bi yana nefret listemize girerler. Tabi şu açıdan söylüyorum. Adamlar çıkar topunu oynar kazanır. Biz finallere gidemeyiz tamam. Ancak galip gelmek için olağandan fazla bir çaba gösterirlerse yani işte bir faul olur kavga çıkarırlarsa, herşeye itiraz vs. o zaman dediğim nefret olayı baş gösterir.

Mesaj Yetkileri