Alex'in herhalde karşyerinde en çok gol kaçırdığı maç bu olmuştur.
70. dakikadan sonra Kezman yorulmaya başladı ve ileride top tutamaz olduk. Alex'i çıkartıp İlhan'ı Kezman'a yardımcı alsa daha iyi olabilirdi. Kezman'ın düşürülmesiyle verilmeyen faulden sonra dönen topta golü yedik. 80. dakikada da Tozo'nun 2. sarıdan atılması gerekirdi.
Maçın geneline baktığımızda güzel maç oldu, keyif aldım maçtan. Fenerbahçe koşup mücadele ederse sonucunu da görüyoruz. Carlos'un sağ ayakla gol atması sevindiriciydi. Bu oyununa Aurelio'nun da bir gol atmasını beklerdim.
Maldonado garanti oynuyor. Geride o durduğu için Aurelio sık sık atağa çıkıyor ve bu da hücumda daha etkili olmamızı sağlıyor. Takıma alıştığında daha da faydalı olacaktır.
Gökhan defansif anlamda kusursuz oynadı bugün, sahada en çok alkışı hak eden oyuncuydu. Gelecekte çok önemli yerlere gelebileceğini düşünüyorum, bence bu maçın en çalışkan oyuncularından biriydi.
Kezman da rakip sahada basmadık yer bırakmadı, 65-70'den sonra çok top kaybetmeye başladı ama, kendini 90 dakika oynamak için hazırlamalı.
Maçın en etkili isimleri Aurelio, Carlos, Gökhan Gönül ve Kezman'dı bana göre. Alex yeri geldi pres yaptı, top almaya çalıştı ama kaçırdığı goller de ona yakışmadı.
Geçen haftaki maçtan sonra karamsar bir tablo çizenlere karşı Fenerbahçe bugün mücadele ettiğinde nasıl oynadığını gösterdi. Bu anlayışla oyunu umarım ilerleyen haftalarda d sürdürürler, çünkü bunu başarabilecek kapasiteye sahipler.