Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

21 70.00%
  • Berabere Biter

6 20.00%
  • G.Birliği Oftaş Kazanır

3 10.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 92 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Fenerbahçe - G.Birliği Oftaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in herhalde karşyerinde en çok gol kaçırdığı maç bu olmuştur.

70. dakikadan sonra Kezman yorulmaya başladı ve ileride top tutamaz olduk. Alex'i çıkartıp İlhan'ı Kezman'a yardımcı alsa daha iyi olabilirdi. Kezman'ın düşürülmesiyle verilmeyen faulden sonra dönen topta golü yedik. 80. dakikada da Tozo'nun 2. sarıdan atılması gerekirdi.

Maçın geneline baktığımızda güzel maç oldu, keyif aldım maçtan. Fenerbahçe koşup mücadele ederse sonucunu da görüyoruz. Carlos'un sağ ayakla gol atması sevindiriciydi. Bu oyununa Aurelio'nun da bir gol atmasını beklerdim.

Maldonado garanti oynuyor. Geride o durduğu için Aurelio sık sık atağa çıkıyor ve bu da hücumda daha etkili olmamızı sağlıyor. Takıma alıştığında daha da faydalı olacaktır.

Gökhan defansif anlamda kusursuz oynadı bugün, sahada en çok alkışı hak eden oyuncuydu. Gelecekte çok önemli yerlere gelebileceğini düşünüyorum, bence bu maçın en çalışkan oyuncularından biriydi.

Kezman da rakip sahada basmadık yer bırakmadı, 65-70'den sonra çok top kaybetmeye başladı ama, kendini 90 dakika oynamak için hazırlamalı.

Maçın en etkili isimleri Aurelio, Carlos, Gökhan Gönül ve Kezman'dı bana göre. Alex yeri geldi pres yaptı, top almaya çalıştı ama kaçırdığı goller de ona yakışmadı.

Geçen haftaki maçtan sonra karamsar bir tablo çizenlere karşı Fenerbahçe bugün mücadele ettiğinde nasıl oynadığını gösterdi. Bu anlayışla oyunu umarım ilerleyen haftalarda d sürdürürler, çünkü bunu başarabilecek kapasiteye sahipler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Güzel bir maç oldu, Taraftar ve futbolcuların arasındaki bağ çok kuvvetli bu iyi bir işaret aslında.

Kezman kendine gelmiş hırs yapmış açık ve net belli R.Carlos' a çıkardığı asist çok hoşuma gitti helal olsun.

Oftaş takımı çok sert bir oyun oynadı, Alex ve Kezman' ı durdurmaya çalıştılar ama beceremediler. Herşeyi ile çok güzel bir maçtı 3 puan' ı 3 golle aldı Fenerbahçe tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oftaş'ın direkten dönen iki topu dışında pozisyonu yok, gol de kornerden geldi.Fenerbahçe ise 65. dakikadan itibaren kendini zorlamadı ve daha farklı olabilecek maç böyle bitti.

Bugün Batman'i çok beğendim. Her yerde vardı, 1 gol attı, Carlos'un attığı golde çok iyi asist yaptı.Bu maçta çok mücadele etti,kolay kolay topu bırakmadı. Bana göre maçın yıldızıydı. Maldonado ise topun ayakta kalması gerektiği zamanlarda kilit oyuncu olacak.

Zico Kazım'ı çok geç aldı. 2. yarıya Kazım'la başlayabilirdi, Deivid pek varlık gösteremedi volesi dışında. Ayrıca skorun garanti olduğu dakikalardan sonra oyuna Kemal,Gürhan gibi oyuncuların girmesinden yanayım.

Tebrikler Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alt biter diye düşünüyordum ama yanıldım. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bunu haketmişlerdi ve hırslanmışlardı.

Nesil
    2006

Son zamanlarda izlediğim en iyi Fenerbahçe'di. Ortahasada rakibe çok iyi baskı kurdu. G.OFTAŞ'ın kapalı oyununu yaptığı kısa paslarla açmaya çalıştı. Topu rakiba kullandırtmadı. Mehmet'in Maldonado'nun rahatlığı ile ileriye çıkışlar yaptı, hücüm ise bundan etkilenerek daha fazla pozisyona girdi.

Kezman bugün iyi bir oyun sergiledi. Kendisine gelen topları ya ayağında tutup ortasaha'nın forvete gelmesini sağladı, pozisyonlar aradı. Şutlar çekti. Topun ileride kalması için elinden gelenini yaptı. Sayısal olarakta bir gol, bir asist yaptı.

Maldonado bugün basit oynadı. Kendisine gelen topları takım arkadaşlarına verdi. Rakip oyuncularına pres uyguladı. Ortasaha'da Mehmet'e çok yardımcı oldu. Çaldığı bir top ise üç pasta gol olarak bize döndü.

Seyirciler uzun süre sonra iyiydi. Bağıran bir taraftar vardı. Takımı ateşlediler. Takımda iyi oyunuda buna etken oldu. Lig TV ise yeni bir kamera açışı getirmişler. Stada dahada yakınlaşmış. Bu baya iyi bir görüntü gösterdi.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

Güzel bir oyun,ve gelen 3 puan.Maldonado'nun gala gecesi olan maçta rahat bir galibiyet aldık.

Yeni transfer Maldonado çok iyiydi.Oyunu yönlendirdi,ara paslarla oynadı,kritik yerlerde top çaldı.Orta saha'nın yükünü azalttı.
    Bir başka maçın yıldızı da Kezman'dı.Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iyiydi,iyi futbolunu bir de golle süsledi.

OFTAŞ'ın belli bir hücum zenginliği yoktu.Sadece mücadele gücü vardı,iyi mücadele ettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Skor tahmini yapmam gerekirse
    3-1 biter.
    skoru tutturdum

Kezmanin R.Carlos un golundeki asisti cok guzeldi.Maldonado iyi bir oyun oynadi.Zico degisiklik haklarini kullanmak icin bence gec kaldi.

Mac bence zevkli gecti.bu haftanin en zevkli maciydi diyebilirim izlediklerim disinda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler F.Bahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe hakettiği maçı aldı.Oftaş'ın direkten dönen iki topu gol olsaydı değişirdi işler.Alex ve Kezman çok kaçırdı.Maldonado'da çok yoruldu maçta.İyi top kesiyo ve pasları isabetli ama pek adam tutmuyo.R.Carlos'un golüde güzeldi.SAğ ayağıyla çok sert vurdu.Kaleci görmedi bile.Tebrikler
    Last edited by RaSenGan : 10.Şubat.2008 at 23:03 Reason: Maldonado'nun do'sunu yazmamışız.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Fenerbahçe.Üstün oldukları bir maçı kendi seyircisi önünde zorlanmadan kazandılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel oynadık Oftaş baya kötüydü bol pozisyon 3 golle maçı tamamladık. Maldonado çok güzel sinyaller verdi dahada iyi olacaktır

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güzel oyun , güzel tribünler ki bugün protesto olmasına rağmen iyiydi tribünler.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

çok iyi oynamış FB tebrikler... Kezman kendine geliyor yavaş yavaş...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada dikkatinizi bir şey çekti mi!
    evet penaltı kazandık
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Penaltı penaltı değildi, OFTAŞ'lı oyuncu topa girmek için kayarken Mehmet dengesini kaybedip düşüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tebrikler Fenerbahçe.Roberto Carlos gol atmış. =D

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    aynen. Serkan Atak suan Oftas'in beyni. Duran toplari kullaniyor, uzaktan etkili sutlari var, akilli paslar cikartiyor ve her gün performansi artiyor.

Sandro'ya dikkat! formdaki Sandro bu mactada OFTAS'in en büyük gol silahi olacaktir. bence mac ya 1-1 biter yada Fenerbahce 3-1 kazanir.
    tahmin tuttu.

Kezman'i golü bu arada ofsayt.
    Fenerbahce bayagi iyi oynadi, ama bu oyunada izin veren cok kötü bir oftas vardi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Çulcu ve Erman Toroğlu penaltı değil dediler.Keza Kezman'ın golüde ofsayt dedi Toroğlu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Mustafa Çulcu ve Erman Toroğlu penaltı değil dediler.Keza Kezman'ın golüde ofsayt dedi Toroğlu...
    Mustafa Çulcu'nun Kezman'ın golüne temiz gol dediğini de eklemek gerekir. Sadece aleyhte olanlar duyuluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mustafa Çulcu'nun Kezman'ın golüne temiz gol dediğini de eklemek gerekir. Sadece aleyhte olanlar duyuluyor.
    Erman Toroğlu'nu kendim izlediğim için söyledim.Mustafa Çulcu'yu arkadaşımdan duyduğum için yazdım.Yoksa farklı bir niyetim yoktu.Özür dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aurellio ayagını öyle bir sokuyorki..Adam kaymasa bile kendi düsecek..

Tebrikler Fenerbahce...

Nesil
    2006

CM olarak ofsayt, tabii Toroğlu bunu kullandığı sistem ile görebiliyor. Bilgisayar hesaplıyor. Hakem cm olarak nasıl görsün? O yüzden burada hakeme şuç bulmak yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçe hakettiği maçı aldı.Oftaş'ın direkten dönen iki topu gol olsaydı değişirdi işler.Alex ve Kezman çok kaçırdı.Maldonado'da çok yoruldu maçta.İyi top kesiyo ve pasları isabetli ama pek adam tutmuyo.R.Carlos'un golüde güzeldi.SAğ ayağıyla çok sert vurdu.Kaleci görmedi bile.Tebrikler

adam markajını küçük takımlar kendisinden büyük olduğunu kabullendiği yada çok zor deplasmanlarda yapılır böyle bir maçta fenerbahceden ve maldonado dan adam markajı beklemen yanlış olur zaten fenerbahce artık zico geldi geleli adam markajı yapmıyor sanırım ligde

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İyi futbol oynadık ve kazandık.Batman'i ve Marco Paşayı çok beğendim.Alex çok gol kaçırdı,sinirlerimizi bozdu.Kezman böyle oynarsa Semih'i kesebilir.GS şov yaparda FB yapmaz mı(şaka tabi ki)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İşi ciddiye alınca 3 puanda geliyor tabi.Dün uzun zaman sonra bol pozisyon izledik.İstekli ve hırslıydık.Alexin sanssılığı onun bitiriciliğini biliyoruz hepimiz.Kezman da iyi katkı yaptı umarım böyle devam eder.Maldonado düz bir oyuncu kendisi de söyledi zaten teknik yönden pek iyi değilim diye.Artık Marco Paşa daha fazla hücuma katılacak Yani Appi'nin yaptığı iş ona kaldı bakalım kusursuz defansif kimliğini ne kadar yansıtabilecek ofansif oyuna.Yasin hakkında bişeyler söylemek istiyorum.Gerçekten iyi niyetli bir oyuncu ama Önder daha akıllı bir tercih olur.Bi de Kezman oynarsa ilerde kimi keser sizce 6+2 den dolayı Appiah olmadığına göre bir yabancı kenarda kalacak.Deivid olabilir gibi geliyor onun yerine Kazım ya da Ali oynayabilir.Defansı bozmaz diye düşünüyorum Beyaz Pele'nin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Can için de bir dönem iyi dedik fakat uzun süre forma giyince yeterli olmadığını anladık. Şimdi aynı durum Yasin için de geçerli bence. Çok iyi olabilecek diye düşünüyoruz ama nedense bir türlü bekleneni veremiyor. Şans verilmiyor denmesin, Yasin yeterince şans buldu, dün fırsatı çok iyi değerlendirip yabancı kuralı nedeniyle belki formayı kapabilirdi. İyi niyetli çabalıyor, çalışıyor ama olmuyor nedense.

Kezman golü attıktan sonra Zico'ya gitti. Semih tam hazır olmazsa ve Maldonado'nun Sevilla maçına kadar takıma alışmasını sağlamak için onu kesemeyeceğinden ilk seçenek Deivid gibi duruyor. Son haftalarda formsuz zaten. Kezman haftaya 11'de olacaktır.

Servet eğer Semih'i sakatlamasaydı belki Semih formayı vermeyecekti, yeni kontratı imzalayıp kafası rahat devam edecekti, şimdi ise işi zor, Kezman bu şekilde oynarsa Semih'in forması da garanti olmaz. Açıkçası Zico'nun işi zor, eğer son maçta performansa göre karar verirse Deivid dün etkisizdi, yedek olacak oyuncu o olmalıdır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yasin şans buldu ama bence yinede az savunma oyuncuları bir maçla tempo bulamaz Yasin Rize'de her maç oynuyordu belli temposu vardı burada arada sırada oynuyor maç temposunu kaybetmiş olmalı.Sevilla maçında Deivid'i keseceğini pek sanmıyorum Zico'nun gözdesi o bence Maldonado kesilir ilk maç için ikinci maç belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa maçlarında bir sınırlama yok, eğer Rize maçında KEzman oynar ve iyi de oynarsa Sevilla maçında 7 yabancıyla da oynayabiliriz.

Maldonado bence 2 maçta da kesin oynayacak, sonuçta Türkiye için böyle bir oyuncuya gerek yoktu. En zor maçımız sayılabilecek Galatasaray maçında sahanın Fenerbahçe açısından en iyisi Selçuk'tu. Maldonado kesinlikle avrupada daha ileriye gidilebilmek için alındı.

Deivid'i ben de keseceğini pek sanmıyorum ama yine de ilk tercih o olur gibime geliyor. Aslında şimdi Türk oyuncuların daha hırslı olması gerekir, 1 yabancının yerini alabilmek için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Kesinlikle hakeme suç falan bulmuyorum.Sadece yazdım öyle.F.Bahçe hakederek aldı zaten...
    Bende hakeme şuç bulmayı zaten sana söylerek yazmadım genel olarak yazdım. Yorumuna yorum kattım.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri