Özenti Futbolcu İstemiyorum
Quote:
Originally Posted by
EmperoR
Tabi yahu Barisa ne gerek var,orta sahanin her yerinde oynayabilecek,genc cocuga ne gerek var ki ? Orayi yamayla dolduruz en brezilyasindan,oldu bitti. :)
:icon_evil:Merg Yorum:icon_evil:
Ben bir fanatik Galatasaraylı olarak barışın kesinlikle Türk milli takımına çağırılmasına karşıyım.Zaten çağrıldığıda yok sanki Löw onu Alman milli takımında oynatacak mı sağa bakıp sola top atmakla futbolcu olunmaz arkadaşlar Barış'a gelene kadar ne barışlar var bizde.Ama Schalke'de oynayan Mesut Özil'e lafım yok kesinliklede olamaz zaten o kazanılması gereken bir yetenek Nuri için ise söylenenler doğru adam feyenord'ta banko oynuyor hemde neredeyse bir defansif ortasaha gibi oynuyor daha geriye dönük biz o mevkide sonradan olma Mehmetlere yer vericeğimize gerçeklerine yer versek ne kaybedebiliriz.Soruyorum sizlere Avrupa şampiyonası finalinde herhangi bir takıma karşı sonradan olma Mehmet mi mu canla başla oynar,yoksa gerçek Mehmet mi İstiklal marşını teypden dinlemekle Türk olunmaz.
Ama Aurelio'ya söyliyecek birşeyim yok nede olsa o bir profesyonel öyle değil mi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Her neyse bu tür olayları konuş konuş bir arpa boyu yol almıyoruz ve hiçbirşeyi değiştiremiyoruz.Sonuçta yine kararı bize ilk Avrupa kupasını getiren kişi vericek.Ne söylesek ne yazsak ne çizsek boş.Sonuçta bu işi Fatih Terim bizden daha iyi biliyor diye o mevkide bulunuyor.