Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Barış ve Mesut'a milli çağrı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Barış ve Mesut'a milli çağrı

Almanya U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Dieter Eilts, Galatasaraylı Barış Özbek ile Werder Bremen'de oynayan Mesut Özil'i U21 milli takım kadrosuna çağırdı. Eilts, bugün açıkladığı kadroya, Lüksemburg Milli Takımı'na karşı 25 Mart Salı günü Almanya'nın Wiesbaden kentinde yapacakları Avrupa Şampiyonası eleme maçı için Barış ve Mesut'u da dahil etti. Alman U21 Milli Takımı'nın, Lüksemburg takımına karşı alacağı bir galibiyet ile grubunda liderliğe yükselme şansı bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nasıl bir insandır hiç bir milli duygusu yokmudur başka ülkenin formasını giyecek kadar...nasıl u21 antrenörümüz vardır ki bu adamlardaki yetenekleri görmeyecek kadar kör olup sadece türkiye yararlanmasın diye milli yapılacak topçuları çağırmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yani bu yetenekleri elimizden kaçırırsak başımızı taşlara vurabiliriz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İkiside süper yetenek yazık oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barış onkere dedi..Milli takıma davet bekliyorum diye..Davet gelmeyince oda Alman ümit millide oynamaya devam etti..Zaten Daha A milli takımda oynayamaz..Terim acaba barış ile konustumu hayır..Löw euro 2008 için Barış'ı yakından takip ediyormuş..Kaçan diger yeteneklere'de yanın..Nuriyi Almanlar kapmasın diye milli takıma aldık..Cocugu bence çürüttük..Feyenoorda banko oynuyor..Bizde hala ümit millide..Mevlüd'e de aynısı yapılır merak etmeyin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mesut Milli Takımımız için harika olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesut Milli Takımımız için harika olurdu.

Barış değilde Mesut lazım...

Tabi yahu Barisa ne gerek var,orta sahanin her yerinde oynayabilecek,genc cocuga ne gerek var ki ? Orayi yamayla dolduruz en brezilyasindan,oldu bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Almanyayı seciyorlar diye futbolculara suç bulmamak lazım. Onları kazanmayanlara suc bulmak lazım

Ayrıca Barış neden lazım degilmiş onu anlamış degilim ? Tamam son haftalarda kötü ; fakat kendine verilen her görevi basarıyla getirdigini unutmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

her ikiside büyük kayıp.. fatih terim yardımcıları hiç takip etmiyormu bunları.. teknik kadroyu geçtim bi Allahın kulu kalkıpta bu gençleri milli takıma çağıralım diye düşünmüyo mu.. yazık valla bu kafayla giderse dahada yazık olcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Terim ilk geldiği zaman sallıyordu şöyle projeleri hayata geçirecez böyle projeleri hayata geçireceğiz..

Kaçan oyuncuları gördükçe içimiz cız ediyor sen hala Sabri'yi Emre Aşık'ı alıyorsun kadroya.Ben senin hakkında hiçte iyi fikirlere sahip değilim bu yüzden..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış çok iyi değil ki arkadaşlar. Abartmayın bence giderse gitsin. Genç menç demeyin sakın adam 22 yaşına gelmiş. Çok büyük yetenek de değil. Tuncay, Arda, Sabri, mehmet topuz dururken bu adama ağlamak gereksiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Adamlar Emre Aşık, Tümer gibi emeklilik yaşı gelmişoyunculardan fırsat bulup kadroya giremiyorlarki.Ne yapsınlar!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabi yahu Barisa ne gerek var,orta sahanin her yerinde oynayabilecek,genc cocuga ne gerek var ki ? Orayi yamayla dolduruz en brezilyasindan,oldu bitti.
    Yama ile dolduranlar Dünya Şampiyonu oluyor bizde işde seninn gibiler yüzünden turnuvalara bile katılamıyoruz 3tane Barış eder Aurellio Almanya 5.liginden gelmiş adam çirkef bir futbol anlayışı Milli Takımda yeri yok..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tümer'in yerine mesut özil olsa güzel olmazmıydı sizce arkadaşlar ayrıca fatih terimin kadro seçimini yanlış buluyorum formda bir semih ve ümit karan yerine sırf almanyada oynuyo diye bi halil altıntop çağırmanın anlamı ne??bilmiyorum belkide ben yanılıyorumdur halil bu yıl almanyada iyi bir oyun oynuyodur çünkü pek takip etmiyorum bundesliga'yı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fıratcan barıs'a cırkef dıyorsun ama aurelıo'nun ondan farkı yok 'benım gozumde'.. ama yıne de oynasalar en azından gelecegımız ıcın ıyı olurdu..

o senin gözünde Anıl Barış'ı ne zaman görsem çirkeflik içinde... Aurellio yu ise bunca yıldır Türkiye'de bir kez Saraçoğlu otoprakında yaşanan bir olay dışında görmedim... Ayrıca Barış dan 3gömlek üstün Valencia ilgileniyor adamla...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Barış çok iyi değil ki arkadaşlar. Abartmayın bence giderse gitsin. Genç menç demeyin sakın adam 22 yaşına gelmiş. Çok büyük yetenek de değil. Tuncay, Arda, Sabri, mehmet topuz dururken bu adama ağlamak gereksiz..
    22 yaşındaysa nasıl U21 takımında oynuyor?Zaman gösterecek nasıl bir yetenek oldugunu ama şimdiki futbolu gelecek vaadediyor..Ayrıca bizim milli takımda oynayabilme şansı olması bize bir zarar getirmez diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yama ile dolduranlar Dünya Şampiyonu oluyor bizde işde seninn gibiler yüzünden turnuvalara bile katılamıyoruz 3tane Barış eder Aurellio Almanya 5.liginden gelmiş adam çirkef bir futbol anlayışı Milli Takımda yeri yok..

Eger biz Türk Milli takimiysak,Türk futbolcularla oynamak zorundayiz.Simdi Fransada,Almanyadan örnek verme bana.Brezilya,Arjantin gibi ülkeler nasil Dünya sampiyonu oldu ozaman ? Eger sampiyonlugu gercekten istiyorsan,hirsliysan zaten gelir o basari.

Baris daha 21 yasinda bir genc yetenek.Aurelio ise 31 yasinda.Sana soruyorum:Uzun vaade de kim bize basariyi getirir ? Baris orta sahanin her mevkisinde oynayan birisi ve bu yasinda bu futbolcuyla kiyaslaniyorsa ortada bir gercek vardir.Baris Özbek Aurelionun yasina geldiginde eminim adini Avrupada coktan duyurmus bir futbolcu olarak anilacak.

Baris Özbek´e cirkef diyorsun da bu Milli takimda ne cirkef futbolcular oynadi? Teker teker saymama gerek yok,sen de iyi biliyorsun ben de iyi biliyorum.Ha Barisin cirkef olduguna hic katilmiyorum,bu ona hakarettir,sacmaligin önde gidenidir.Baris kavgalarda hep geride duran bir isim,ona cok faul yapildigi icin bazen cildiriyor.Gökhan Zan gibi her faulde hakeme saldirmiyor,Ibrahim üzülmez gibi hakeme,futbolcuya laf atmiyor.

Ayrica siz bu yama zihniyetini benimsemissiniz,en brezilyasindan futbolcular kendi ülkelerine secilemedikleri icin bizim ülkede oynuyor,bizim genclerin önlerini tikiyor,bu size cok mantikli geliyor nedense.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupada milli takımında yabancı oynayan oyuncuları karıştırmayın..Onlar kendi sömürgelerindeki vatandaşları..Birde barış nasıl çirkef miş açıkla bakalım bence i.üzülmez i.toraman çok daha çirkef..Kaleciniz adama durduk yere tekme attı sesini çıkarmadı..Ha naıl durduk yere dersen şöyle orta geliyor barış kafaya çıkıyor kaleciyle çarpışıyor hakan topu alıp barışa kasti tekme atıyor..Sonra çirkef barış oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yunanistan maçında alkışlanan tek oyuncu olan Mehmet Milli Takımın ayakta kalan tek ismiydi. Aslen Türk dediğimiz futbolcular topa koşmaya üşenirken Mehmet yeri geliyordu defansta son adamın görevini yapıyordu. Mesut büyük kayıp, Barış'ın önemi yok. Barış'ın ismini Avrupa'ya duyuracağına eminim ama futboluyla mı duyurur, tiyatroculuğuyla mı duyurur göreceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fatih Terim bu konuda gerekli açıklamayı yaptı..

bu kutsal formayı giymenin bir ayrıcalık oldugunu ve bu formayı inanarak giyeceklere emanet edeceklerini söyledi..ayrıca futbolcuların aile ve kendileriyle defalarca konusuldugunu da söyledi..bilip bilmeden Fatih Terim çagırmadı falan demeyin..!

milli takım milli duygu gerektirir kimseyi zorla çağıramazsın..tercihleri o yönde oldu yolları da açık olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi çok taraflı konuşuyosunuz ha. Ben ne Barış'ın ne Serkan'ın GALATASARAY da oynamasını istemiyorum. Bİr işe yaramıyolar. Galatasaray kalitesinde deiller ama iyi birer yedek olabilirler bunu zaman gösterir. Milli takıma da iyiki seçilmemişler, inşallah seçilmezler de...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yunanistan maçında alkışlanan tek oyuncu olan Mehmet Milli Takımın ayakta kalan tek ismiydi. Aslen Türk dediğimiz futbolcular topa koşmaya üşenirken Mehmet yeri geliyordu defansta son adamın görevini yapıyordu. Mesut büyük kayıp, Barış'ın önemi yok. Barış'ın ismini Avrupa'ya duyuracağına eminim ama futboluyla mı duyurur, tiyatroculuğuyla mı duyurur göreceğiz.

Nerden biliyorsun?Aurelio barışın yaşında brezilya 3. liginde oynuyordu..Brezilyadan teklif gelse ''vatansever'' aurelio hangisini seçerdi sence..?Ayrıca barış dm değil mc dir..Orta sahanın sağında değil ortasında oynasa çok daha faydalı olacaktır...İyi olur veya olmaz geleceği bilemezsiniz konuda aurelio-barış kıyaslamasıda değil ayrıca..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Nerden biliyorsun?Aurelio barışın yaşında brezilya 3. liginde oynuyordu..Brezilyadan teklif gelse ''vatansever'' aurelio hangisini seçerdi sence..?Ayrıca barış dm değil mc dir..Orta sahanın sağında değil ortasında oynasa çok daha faydalı olacaktır...İyi olur veya olmaz geleceği bilemezsiniz konuda aurelio-barış kıyaslamasıda değil ayrıca..
    Önemli olan Brezilya'ya çağrılmadığı için Türkiye'yi seçmesi değil, Türkiye'yi seçtikten sonra Türk Milli Takımı için ne yaptığıdır. Mehmet'in Milli Takımda oynadığı maçları ya izlememişsin ya da Mehmet'in forması rahatsız ediyor. Son olarak; geleceği bilseydim '' göreceğiz '' lafını kullanmazdım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Önemli olan Brezilya'ya çağrılmadığı için Türkiye'yi seçmesi değil, Türkiye'yi seçtikten sonra Türk Milli Takımı için ne yaptığıdır. Mehmet'in Milli Takımda oynadığı maçları ya izlememişsin ya da Mehmet'in forması rahatsız ediyor. Son olarak; geleceği bilseydim '' göreceğiz '' lafını kullanmazdım.
    Ayrıca niye çekemiyim yav m.topal varken ne gerek var elin brezilyalısına?

Göreceğizi hangi anlamda kullandığını herkes biliyor tevriye yapıyorsun

bkz: tevriye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış ve Mehmet ne alaka ya Nasıl geldiniz buraLara.

O zaman kısaca geçeyim. BeLki son nokta oLur. ;

Barış'ın mevkisi Sağ açık. Peki sağ açık'a kaç tane oyuncumuz var. SayaLım ;

Mehmet Topuz , Hamit , Gökhan , Uğur uçar , Serdar Özkan , Arda , Nihat'ında Sağ açıkta oynadığını unutmayaLım. Yani gençLer çok sağ açık için.

GeLeLim Mehmet'in böLgesine ;

Kim var ? TopaL ve AureLio'dan başka miLLi takımda oynayacak kaLiteLi oyuncu tanımıyorum ben.

Barış'ın kaçmasına üzüLmem. Çok aLternatif var orada. AureLio'nunda ne yaptığı ortada. Hiç kıyasLamaya gerek yok.

Sonuçta kaçan 2 yetenekLi gencimizdir. Barış'a fazla üzülmedim ama Mesut'a üzüLdüm. Çünkü geLeceği inanıLmaz parLak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

11 tane siyah türk ile şampiyon olmak içine sinerse, senin gibiler mutlu olabilir o şampiyonluğa. Türk olmayı başka ülkelerin yaptığı gibi başka kavramlarla karıştırmayın.

faşizan düşünceye gerek yok adam için zor bir karar Türk olmak... Ben biri Türk olup benim için oynuyorsa gurur duyarım sadece... Ve bizim adamlarımız bazı şeyleri başaramıyorsa bende her yaz evde diğer takımları izlemekten üzüntü duyarım... Aurelio olmasaydı gidemezkik EURO2008'e... Çünkü elle tutulan ön liberomuz yok...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri