[quote=gerrrard;1111324][quote=a.arıcı-11;1111265][quote=gerrrard;1111084]Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.TopalQuote:
İyide sen olaya böyle bakıyorsan o zaman bende sana oynanılan son maç hariç ondan önceki son 6 lig maçını hep Fenerbahçe kazandı.O zamanki maçların hepsinde Aurelio vardı Türkiye'nin en iyisi Aurelio diye cevap veririm sana.
Bende sana son 6 lig maçında Galatasaray'da Alex var mıydı diye sorarım.
Arkadaş kendisini haklı çıkartmak için bazı belgeler sunmuş. Bide haksız mesajını haklı gibi gördürmeye çalışmış. Ne diyor mesajında ? En iyi Aurelio'dur diyor. Ama haberle alakası yokki Aurelio'nun. Gökhan Topal hakkında birşey demiş sadece.
Bu arkadaşımız kendisi haksız olduğu halde kendisini haklı konuma getirmeye çalışmıştır. Kısacası arkadaşımız beni tahrik etmiştir ve bende ona göre cevap vermişimdir. Ayrıca Aurelio'ya laf atan yok. Ama M.Topal gerek leylek gibi bacaklarıyla,gerek uzun boyuyla,gerekse fiziğiyle ön plana çıkar.
diyelimki en iyi aurelio diyorum:) sende değil diyorsun o zaman bana şunun cevabını ver.
aurelio neden türk vatandaşlığına geçirildi?neden türk milli takımına alındı?başka oyuncu varsa ondan iyi bana bunun cevabını ver?:0: