Gökaycığım ve Serkancığım, ikinizi de çok severim, fanatik olmanıza rağmen seviyenizi az da olsa korumuşsunuz. Ancak ikinizin de böyle sanal ortamlarda takımlarınızın oyuncularını korumanıza lüzum yok. Yani ben burda Aurelio çok iyi deyip içimden Aurelio'ya küfür de edebilirim. Bu şekilde tartışmak, alıntılar yaparak yanıtlar vermek ve konuyu saptırmak inanın kimseye fayda etmiyor.
Barancığım ayrıca sen de havadan nem kapıyorsun, tamam, takımın hakkını korumak isteyebilirsin ama biraz daha seviyeli lütfen. Diğer konularda da mesajlarını görüyorum, biri seni tahrik ettiğinde direkt olarak rapor et, fayda etmezse msnim var sende, ordan bana söyle. Yani anlamıyorum, buradan birbirinizle bu şekilde tartışmanız size ne kazandırıyor?
Mehmet Topal bir sezon iyi oynadı diye Aurelio'dan iyi falan olamaz. Aurelio hem defansif hem de ofansif açıdan ondan daha iyidir. Mehmet Topal Alex'i veya diğer türk AMC'leri durdurabilir ama daha Avrupa maçlarında daha izleyemedik.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi