Trabzonspor 1-0 öne geçti.
Printable View
Trabzonspor 1-0 öne geçti.
Bjk sezonun en iyi oyununu çıkardığı maçta 0-1 geriye düştü.Bjk aynı oyunu sürdürürse ilk yarı bitmeden eşitlik sayısı gelebilir.
Yusuf'un Besiktas'a gram katkisi yok, hatta zarari var. Kücük takim futbolcusu oldugu biliniyordu zaten. Besiktas onu alirken hata yapti demistim, hakli ciktim ...
Serdar Özkan da ilerleme yok, geriliyor gün gectikce. Sadece kosuyor bugün.
Ama oyun itibariyle Bjk etkili görünüyor, Trabzonspor ise sadece defans yapiyor. Attiklari gol de de savunmanin hatasi var ...
Berbat oynuyoruz, attığımız gole bile sevinemedik..
Mahkum oynayamıyoruz, Ersun Yanal bunu inşallah devre arasında anlar..
maçın durumu nedir beyler Beşiktaş daha mı baskılı oynuyor?
Bu Denizli'de ki Bobo takintisini anlayamiyorum. Yahu adam oynadigi her macta gol atmis neredeyse, sen böyle önemli macta adami neden oynatmazsin ? Taraftarlar mac boyunca Bobo diye bagirdilar....
Trabzon deplasman da cift forvet oynuyor, Bjk ise tek forvet oynuyor. Kaldi ki Bjk'nin ön libero oyunculari daha etkili. Cikarsin Yusuf'u, alsin Bobo'yu oyuna...
İlk yarı bitti. Beşiktaş tek kale oynadıgı ve birkaç gol pozisyonu buldugu maçı 1-0 geride kapattı. Beşiktaş'ta gözüme çarpan isimler olumlu olarak Tello ve Ernst oldu aslında Üzülmez'de fena oynamıyordu fakat sanırım golde hatası vardı.
Gökhan Ünal gerçekten şık bir gol attı. Cale'nin ise sol bekten gelip asist yapması heralde Ersun Yanal'ı sevindirmiştir.
Yusuf'da fiziksel olarak çok büyük bir düşüş gördüm bugün doğru dürüst koşamıyor ve sanki halı saha maçtaymış gibi paslar atıyor.
Beşiktaş böyle oynamaya devam ederse ve birazda şans yanında olursa maçı çevirebilir bence.
Bobo baştan girmesi lazımdı..
Besiktas tek kale oynuyor gibi görünse de, pozisyonu yok dogru dürüst. Organize olamiyorlar ileride, son paslar hep hatali. Trabzonspor ise cok fazla geriye kapaniyor. Besiktas eger panik havasindan kurtulur da düzgün oynarsa aradigi golü bulabilir ...
trabzon kapanıyor ama çok akıllı oynuyor. beşiktaş organize gelemez bu kalabalığa karşı. şişererek karambolden gol bulmaya çalışıyorlar.
1-1 oldu skor.Bakalım başka gol olacak mı ?
kim attı peki aygün?
Tello'nun kullandigi köse vurusta Bobo kafayla golü atti ...
Trabzonspor neden bu kadar ezik oynuyor, hic aklim almiyor. Macin basindan beri kendi yari sahasinda kabul ettiler maci. Simdi de semeresini cekiyorlar. Besiktas havasini buldu, 2yi bile atabilirler ...
2. de geliyodu az daha
Sonunda Selçuğu çıkarabildi.Serkan girdi
cok oynuyuz cok
skora yatrsan bole olur
Bobo atmış BJK'nin golünü..
sivas puan kaybedıyor ve arkasından bızde olacak ıs degıl ya
bitti. en azından bu maçı aldık.
Bitti maç 1-1. Umdugum gibi berabere ve alt bitti. Tebrikler iki takımada.
Bu skor geldi ve haftanın en karlı takımı Fenerbahçe oldu.
Maça gelince iyi oynayan taraf Beşiktaştı,galibiyet siyah beyazlıların hakkıydı.Trabzon gerçekten çok kötü oynadı.Yusuf konusunda yapılan eleştirilere bende katılıyorum ..
Haftanın en karlı takımı Trabzonspor bence. Sivas'ın ve Galatsaray'ın puan kaybettiği haftada Beşiktaş deplasmanından kötü de oynasa 1 puan çıkardı. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de Trabzon'a gideceği düşünülürse iyi bir sonuç Trabzonspor için.
Baştan sona tek kale oynadık ama ilerde bir türlü iyi işler yapamadık.Trabzonspor çok kapandı istediği 1 puanı aldı.
1-1 olduktan sonra ise gerek hakemin oyunu sürekli faullerle durduması gerek Trabzonspor'un oyunu ağırlaştırması da en çok sinirimi bozan şey oldu.
Tebrikler Trabzonspor'a çok iyi bir avantaj elde ettiler.
iyi oldu bu maç Fenerbahçe açısından, böyle puan kayıbları işimize kesinlikle yarar..
Maçtan önceki yorumumun kopyası vardı sahada.Tek kale oynamamızda cabası.Maçta olmayan tek şey alıntımdaki kalınla yazılmış yer...
Tello'nun kaptırdığı toptan ve Trabzon'un tek tehlikesinde yenilen goldeki pozisyon hariç tek top sektirmeyen G.Zan ve Sivok'u.Umut ve Yattara'ya adım attırmayan ve artı olarak hücuma destek veren Toraman ve Üzülmez'i.Selçuk ve Colman'a top göstermeyen Ernst ve Cisse'yi.Sonradan girmesine rağmen kalitesini gösteren Bobo'yu.Egemen ile girdiği tüm mücadeleleri kazanan Nobre'yi.Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen futbol adına sunduğu güzellikler nedeniyle Delgado'yu.Sıfır hata ile oynayan ve yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vuran Sylva'yı.Yakaladığı tek pozisyonu iyi bir vuruşla taçlandıran G.Ünal'ı,İnönü deplasmanından puan ile ayrılan Trabzonspor'u,sonuna kadar hakettiği maçı kazanamamasına rağmen Beşiktaş'ımı tebrik ediyorum...
Mustafa Denizli her hafta kendisiyle celismeye devam ediyor.
Bobo gibi oyuncun var senin elinde, sen onu oynatmiyorsun, Nobre'yi tek forvet olarak sahaya sürüyorsun. Ne bicim bir mantiktir bu ? Hala cözebilmis degilim.
Yusuf neden oynar, eger Delgado iyilesmisse ?
Serdar Özkan'da ki düsüsü görmüyor mu bu adam ? Erkan Zengin neden 90+ da oyuna giriyor ?
Sorulari böyle cogaltabiliriz. Mustafa Denizli takimi sabote etmekten, kendisiyle celismekten baska birsey yapmiyor. Besiktas bosu bosuna bir 45 dakika kaybi yasamistir. Bunun mantigi falan yoktur, Denizli'nin tuhafliklarindan bir tanesi iste ...
Trabzonspor ise bu macta kapanmaktan baska birsey yapmadi. Futbolu cirkinlestirdiler. Ben bu zamana kadar begenirdim Trabzonspor'u ama bu macta inanilmaz ezik oynadilar. Bütün takim olarak kapandilar, bir Bjk defansinin hatasinda golü buldular. Böyle oyun lidere yakismiyor bence ...
Ama bu oyuna ragmen 1 puani almayi basardilar, tebrik ederim 2 takimi da ...