http://img262.imageshack.us/img262/408/32319508.jpg
Mac burada bitmişti zaten. Tebrikler sivas yine ne yapıp edip 3 puanı aldılar. Oyun olarak iyi miydiler? Hayır degildiler ama kazandılar sonuçta.
Printable View
http://img262.imageshack.us/img262/408/32319508.jpg
Mac burada bitmişti zaten. Tebrikler sivas yine ne yapıp edip 3 puanı aldılar. Oyun olarak iyi miydiler? Hayır degildiler ama kazandılar sonuçta.
Zaten Önemli Olan Kazanmak Değilmi Artık Puan Kaybına Tahammül Olmayan Haftalara Girdik Bu 3 Puan Süper Oldu Bizim İçin
Oyun olarak biz kesinlikle daha iyiydik. En fazla 3 ya da 4 pozisyonu vardı Sivasspor'un. Biz ise baya bir pozisyona girdik. Oyun umut vericiydi ama kaybedilen puan veya puanlar bizi sıkıntıya soktu. Hakkımız kesinlikle yenildi. Sivasspor'u tebrik ediyorum. Ayrıca güzel bir oyun çıkaran takımımızıda tebrik ediyorum. Batuhan veya Youla ikilisinden sadece 1'i bile olsa kesin puan alırdık bugün.
lıgın ılk yarısındakı gencler macını unuttun heralde bugra :D
E o zaman tüm hakemler maçları katletsinler kim kazanırsa kazansın zaten son haftalara giriyoruz bence çok yanlış düşünüyorsun Buğra .Ortada Es-es'in hakkı yeniyor bu şekilde puan kazanıp nasıl kazandığımız önemli değil demek yanlış bence.Tebrikler Sivas'a Es-es'e Batu veya Youla olsa sonuç daha farklı olurdu. :)
Kardeşlik Ne Alakası Var Biz Şampiyonluğa Oynayan Bir Takımız Tabiki Böyle Hatalar İnsanı Üzüyor Ama Bugün Sivas Çok İyi Oynamadı Ama Galibiyeti Aldı Galibiyet Bizim İçin Daha Önemli Değilmi Yani Oynanan Futbola Bakmamak Lazım Sonuça Bakmak Lazım Umarım Böyle Hatalar Daha Olmaz(Hiç Umudum Yok Ama)
Maalesef iyi oyuna 3 puan vermiyorlar Buğra bu hatalardan 3 puan veriyorlar artık olan oldu diyip lige bakmak doğru olmaz bence bugün size yarar yarın sizi vurur.
Elden gelecek tek şey hata ile maç kazanıp aşırı derecede sevinmemektir bence :) Neyse tebrikler iki takıma da...
Sevinmemek Eldemi Denizim Puan Farkını Açmaya Başladık İlk Defa İstanbuldan Şampiyon Çıkmama Olasılığı Bu Kadar Yüksek Ama Ben Tekrar Söylüyorum Hakemin Net Hataları Vardı Bugün Eğer O Hatalar Olmasaydı Bugün Puan Kaybedip Belki Yenilebilirdik Bile Ama Sonuç Olarak Hiç Bitmiyorki Hatalar Hepde Devam Edecek Umarım Hakemlerimiz Önümüzdeki Yıllarda Bu Kadar Berbat Bir Sezon Geçirmezler
Not:Çok Samimi Oldu Kusura Bakma Arkadaşım
Maç sonu roportajları harikaydı .. O penaltı verilse maç çok değişirdi.
Faruk pozisyonu yorumluyor. Ancak yorumladığı ile yaptığı arasında dağlar kadar fark var.
Dürüstlük yapayım diyor ama konuya öyle bir yerden girdi ki. Sanki Eskişehir'in alt yapısından çıktığı için kasıtlı elle oynamaktan suçlanıyor. Benim orda aman avantaj sağlayayım penaltı yapayım gibi bir niyetim yok dedi. Zaten hiç bir oyuncu dur ben penaltı yapayım diyerekten topa elle dokunmaz. Çık deki refleks olarak elimi vurdum hakemde göremedi. Özür dilerim de. Dürüstlüğünü görelim ve olay kapansın gitsin.
Sivasspor - Bursa maçında Sivaslı oyuncu çok güzel konuştu. Bence penaltı değildi dedi. Bazen pozisyon içerisinde ne yaptığımızın farkında olmuyoruz. İnşallah penaltılık birşey yapmamışımdır dedi. Ben şahsen televizyon başında takdir ettim. Dürüstlük budur.
Bu maçın hakkı bu değildi bence.Beraberlik almalıydı en az Eskişehir.
Hakemler bu aralar Sivas'ı biraz kolluyor gibi.
Şampiyonluğa doğru ciddi yaklaşıyorlar, Trabzon ve Beşiktaş da çok dengesiz, böyle giderse arayı açacaklar..
Kendi sahasında toplam 33 puanın 31'ini almış Sivasspor. Büyük başarı. Tebrikler Sivasspor.
Demin özeti izledimde o nasıl verilmez yahu resmen es-es'in hakkı yenmiş orda sora avantaj olayında hakem maçı bay bir etkilemiş.
Trabzon
Bursa ve simdide
Es Es
Tabi bunlar sadece hatirladiklarim dahada var heralde
Bu 3 macta cok yanlis kararlar Sivasin kritik puanlar kazanmasina neden oldu. 9 puan ediyor 3 mac.
Bu mesajdan sonra üstüme gelinebilir ancak söyleyeyim. Hakemler 3 hatta 4 büyüklerden birini şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapıyor.