Güncelleme için tesekkür ederim süpersiniz TURKSPORTAL FOREVER
Printable View
Güncelleme için tesekkür ederim süpersiniz TURKSPORTAL FOREVER
casus kardeşimede defoe kardeşimede çok teşekkür ediyorum paylaşımların bol olması dilegiyle emeklerinize saygı ellerinize saglık
indirmeye başladım.
Emeğiniz için teşekkür ederim..
ben rapidden indiriyorum ellerine sağlık ellerin dert görmesin kardeşim
En son verilen linkten indiriyıom cok yavas iniyo ama olsun baska care yok 2 saat sürüyo ):
Kardeş emeğine ellerine sağlık güzel çalışma uğraşmışsın fakat beğenmedim.
TSL'de sanki taraf tutulmuş gibi.
Baros Bitiricililik 13 iken Güiza Bitiricilik 18 aynı şekilde Alex'in de 18 Semih'in bile 16...
Harry Kewell : Baros ve Keita'dan pahalı iken Güç ise sadece 8
Her neyse sadece gördüklerimi yazdım :) Tekrar emek ve uğraş'ın için sagolasın..
emeğine sağlık porstmouth un bütçesini bayağı bi çoallttınmı?...öyle olması gerek çünki :D çoaltmadıysan ayarliyimde öle açim yeni oyun eline emeğine sağlık
Saolasın güzel yorumun için..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler gerçekten elimden geldiğince futbol dünyasında gelişen bütün gelişmeleri güncellemeye yansıttım. Eksik ve yanlış gördüğünüz şeyler olursa lütfen burda belirtin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla karar senin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk çıkardığım güncellemenin tanıtımını okuduysan eğer birşey belirtmiştim, senin için tekrar belirtiyim burda:
VİERİ arkadaşımızın yapmış olduğu “Türkiye Ligleri Güncelleme Paketi” üzerinde değişiklikler yaparak güncelleme dosyasını hazırladım. Bu yüzden Vieri arkadaşımıza teşekkürlerimi sunmak isterim.
Burda olan oyuncuların güçleriyle aynıdır benim yapmış olduğum güncellemedeki oyuncuların özellikleri.
Şunu tekrar belirtmek isterim hiçbir oyuncunun özellikleriyle oynama yapılmamıştır.
Saol.
Portsmount geçen haftalarda Arap milyarder Süleyman El Fehim tarafında 60 milyon sterline alınmıştı. Peter crouch ve Glenn Johnson trasnferlerinde de 30 milyon sterlin elde ettiler. Bunlara bağlı olarak:
PORTSMOUNT
denge: 60.000.000 sterlin
transfer bütfesi: 30.000.000 sterlin
rapid linki ölü
emeğine sağlık
istersen güncelle
Emeğine sağlık süpersin. Ama bende 9.1 için yapıyorum ve Tr liginden Avrupa'ya Bjk, Sivas, Ts, Fb gidiyor ve Gs'yi yapamadım. Acaba sende kaç takım katılıyor? Çünkü en fazla bu kadar alıyor.
gsnin competionsunda katıalcağı turnuvaları ekle ordan olur herhalde
zhsareden indiiriyorum zati çok yavaş ama ya :S
beklicez artık
son güncellemenini üstüne bi iki değişiklik yaptım bendaha güzel oldu sanırsam benim açımdan :D
kardes öncelikle eline sağlık muhteşem bi çalışma olmuş ve şuana kadar olan bütün transferler varmı içinde ??
dün stuttgart pogrebnyak'ı aldı
başka bi versiyon daha çıkaracak mısın?
eline emegine saglik harika bir paylasim bi emek soz konusu iyi veya kotu sonucta ugrasmis vakit ayirmisin bizler icin tesekkurler :k:
Ellerine saglik kardesim,cok basarili bir calisma olmus.
Daha Güzel olmaz:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın güzel yorumun için.
Belirtilen tarihe kadar gerçekleşmiş olan bütün transferi yansıtmaya çalıştım.
İndirip kurarsan eğer kendinde kontrol edip eksik gördüğün biyer olursa burda belirtirsin;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ağustosun sonunda bir versiyon daha yayınlamayı düşünüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler güzel yorumun için.
Fm yi yıllardır oynuyorum, her sene yaz aylarında olan transferi yansıtırdım ufaktanda olsa yenilikler katardım kendimce. 2 seneden beri burda benim gibi fm sever herkese çalışmaları yansıtmaya çalışıyorum. İyi veya kötü herkesin beğenmesi tabiki beklemiyorum. Beklediğim tek şey emeğe gösterilen saygı.
Birçok kişide bu saygıyı gösteriyolar saolsunlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın..
Rapidshare olmayan linkten 2 kez indirmeye calistim,bir keresinde 59 mb da digerinde ise 63 mb da download sonlandi.Rapide upload edebilsek cok iyi olur aslinda.
En son Link'i alabilirmiyim?
vallahi indiremiyorum zshareden 3 saattir açık %3 olmuş yokmu başka link yararlanamicaz sanırım
Arkadaş izin verirse dosyayı rapide upload ediyorum.
Öncelikle bu güzel güncelleştirme için ellerine sağlık Defoe,ayrıca rapid linkini yayınlamama izin verdiğin için teşekkür ederim.
http://rapidshare.com/files/26324520...V2new.rar.html
http://rapidshare.de/files/48022317/...V2new.rar.html
2 linkden de indirebilirsiniz.
yunus su isi yapamadım bi yardm cı ol yaw
neyi yapamadınız ?
Rapidshareden download'ımı