1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thekrocan View Post
    casus kardeşimede defoe kardeşimede çok teşekkür ediyorum paylaşımların bol olması dilegiyle emeklerinize saygı ellerinize saglık
    Saolasın güzel yorumun için..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vLKn34 View Post
    indirmeye başladım.

Emeğiniz için teşekkür ederim..
    Saolasın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by genchalit View Post
    ben rapidden indiriyorum ellerine sağlık ellerin dert görmesin kardeşim
    Teşekkürler gerçekten elimden geldiğince futbol dünyasında gelişen bütün gelişmeleri güncellemeye yansıttım. Eksik ve yanlış gördüğünüz şeyler olursa lütfen burda belirtin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    En son verilen linkten indiriyıom cok yavas iniyo ama olsun baska care yok 2 saat sürüyo ):
    Valla karar senin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vLKn34 View Post
    Kardeş emeğine ellerine sağlık güzel çalışma uğraşmışsın fakat beğenmedim.

TSL'de sanki taraf tutulmuş gibi.

Baros Bitiricililik 13 iken Güiza Bitiricilik 18 aynı şekilde Alex'in de 18 Semih'in bile 16...
    Harry Kewell : Baros ve Keita'dan pahalı iken Güç ise sadece 8

Her neyse sadece gördüklerimi yazdım Tekrar emek ve uğraş'ın için sagolasın..

İlk çıkardığım güncellemenin tanıtımını okuduysan eğer birşey belirtmiştim, senin için tekrar belirtiyim burda:

VİERİ arkadaşımızın yapmış olduğu “Türkiye Ligleri Güncelleme Paketi” üzerinde değişiklikler yaparak güncelleme dosyasını hazırladım. Bu yüzden Vieri arkadaşımıza teşekkürlerimi sunmak isterim.

Burda olan oyuncuların güçleriyle aynıdır benim yapmış olduğum güncellemedeki oyuncuların özellikleri.
    Şunu tekrar belirtmek isterim hiçbir oyuncunun özellikleriyle oynama yapılmamıştır.
    Last edited by *(DEFOE)* : 02.Ağustos.2009 at 02:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri