Sporx 'den beklenen manşet mor ve ötesi.. :D
Nonda bende burdayım der gibi patlama yapmış önemli olan daha ciddi rakiplere böyle şahlanması.. Güzel sonuç
Sporx 'den beklenen manşet mor ve ötesi.. :D
Nonda bende burdayım der gibi patlama yapmış önemli olan daha ciddi rakiplere böyle şahlanması.. Güzel sonuç
En büyük Trabzon. Aslan Trabzon. Şampiyon Trabzon. Trabzon olmasa Avrupa'da halimiz duman. Onlar olmasa napardık biz ? Yaşasın Trabzon.
Bunu mu istiyorsun arkadaşım sen ? Nedir bu rekor takıntın ya. Al senin olsun rekorun da herbişeyin de. Galatasaray rekor falan kırmadı. Oldu mu ?
Uzatmaya gerek yok yahu, uyardı sadece. Ne var bunda?
Golleri izlemek için; http://video.ekolay.net/detay.asp?vi...00000000017068 6. golü eklememişler.
Şimdi 5 golü izledim de Aydın'ın 2. goldeki kafayı kaldırması Keita'yı görüp önce kendi etrafını kontrol edip Keita'ya adrese teslim pasına bir de 5. goldeki deparı ve pasına şapka çıkartılır
Yalnız kalecileri şahaneydi hele 5. golde öyle bi cıkıs yaptıki uzandı aydın pası vermeden :zuhaha
Rijkaard, geldiğinden beri Aydın'la çok ilgilenmiş. İlginin sonucu bu olsa gerek. Hızı müthişti.
Bu maç ölçü degildir Aydın çıkıp Gaziantep maçında dökülebilir. Sadece moral buldu diyebiliriz.
Nondanın 3 gol atmasına üzüldüm,inşallah bu maçta 3 gol attı diye takımda kalmaz.
Nonda'dan daha iyisi gelmicekse takımda kalması iyi bence..
Nonda takımda kalıyorum demiş maç sonunda...
Açıkcası yedek kulübesi için yabacı transferi yapmak bence gereksiz. Olsada olur, olmasada. Nonda da yedek için yeterlidir bence. Bugün 3 gol attı diye söylemiyorum bunu, benim düşüncem hep böyleydi. Ama yollanıp yapılsada farketmez. Gelecek isimde Nonda kalitesinde biri olacak zaten.
Transfer yapılacaksa, stopere yabancı alınmalı. Buraya alınmayacaksa kadro yeterli. Daha fazla para harcamaya gerek yok.
maç sonu ikinci başkan Mehmet Helvacı ya yeni transfer var mı diye sorulmuş..
" Haldun gezmeyi çok seviyor ve yeni bir gezintiye daha çıkacak " demiş :D
Zaccardo-Coloccini ikilisinden biri gelirse LosGalacticos TM olacaz :D
oh be şöyle top şişirmeden yerden kısa paslarla kos koca bi maç izledik şükürler olsun buna sağol rijkaard sağol be ..
Doğum gününde hem takımdaki ilk golünü attı, hemde avrupa kupalarındaki 300. golümüzü attı. Abdül Kader Keitaaa...
http://img4.imageshack.us/img4/9711/keitaa.gif
Avrupa kupalarında yaptığımız maçlarda 84 Galibiyet ve 83 Mağlubiyet ile galibiyetimiz mağlubiyetimizi geçti tekrar...
sanırım Trabzonun 31-31 durumu İnşallah onlarda Play-Off da istediği sonucu alır...
Cimbom Mor, Netanya Mosmor.
Keita Galatasaraydaki ilk golünü attı.. Aynı zaman Galatasaray'ın Avrupa Kupalarındaki 300. golü.. Böyle önemli bi golle başlaması harika.. Elano'yu da aynı biçimde görmek istiyoruz.. 6-0 şahane skor.. Böylece Neuchatel Xamax'ı 5-0 yendiğimiz maç bizim için rekordu,kırılmış oldu...
Ayrıca bir başka güzel olay da 3.öneleme turunda 2 ayağıda göz önüne alırsak en farklı skoru toplamda 10-1 ile biz elde ettik.Gecenin en farklı skoru oldu bu Uefa'da
Yehu.. :zuhaha Bakalım Gaziantep karşısında ne yapacağız..
Aydın dün harika oynadı, çok beğendim onu. Yaptığı ortalar, bindirmeleri mükemmeldi. Aydın'da yetenek olduğunu hepimiz biliyoruz, tek eksiği kendisini futbola vermemesiydi bu yüzden de varolan yeteneğini kullanamıyor, takımda yeterli şansı bulamıyordu. Umarım bu maçla beraber Aydın çıkış gösterir de, kendisinden beklenen patlamayı yapar.[
Keita'nın Gs formasıyla ilk kez ilk 11 de çıktığı maçta gol atması ve attığı golle tarihe geçmesi beni çok sevindirdi. Bu sene bize çok faydaları olacaktır.
Netice de Aydın, Barış, Nonda gibi oyuncuların bu maçta kendilerini göstermesi çok sevindirici. Nonda umarım bu sezon ihtiyaç duyulduğunda gereken performansı gösterir. Yoksa devre arasında yollanır.