Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 84 arası toplam 84 sonuç

Konu: Galatasaray - Maccabi Netanya UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sporx 'den beklenen manşet mor ve ötesi..

Nonda bende burdayım der gibi patlama yapmış önemli olan daha ciddi rakiplere böyle şahlanması.. Güzel sonuç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Valla böyle yazmışın , yazarken de haberin yoktur Trabzonspor'un Vllaznia'yı 6-0 yendiğini.. neyse tebrik ediyorum G.Saray'ı. 90.dakika da o golü atmasalar rekor hala bizdeydi.. 2 takım bir rekora çok
    Anladık tamam Trabzonda rekora ortak... Bırakın 2 dk. ağız tadıyla sevinelim ya . Şurda açmışım Galatasaray marşlarımı coşmuşum ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla böyle yazmışın , yazarken de haberin yoktur Trabzonspor'un Vllaznia'yı 6-0 yendiğini.. neyse tebrik ediyorum G.Saray'ı. 90.dakika da o golü atmasalar rekor hala bizdeydi.. 2 takım bir rekora çok
    En büyük Trabzon. Aslan Trabzon. Şampiyon Trabzon. Trabzon olmasa Avrupa'da halimiz duman. Onlar olmasa napardık biz ? Yaşasın Trabzon.

Bunu mu istiyorsun arkadaşım sen ? Nedir bu rekor takıntın ya. Al senin olsun rekorun da herbişeyin de. Galatasaray rekor falan kırmadı. Oldu mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet yoktu. Sen uyarınca yukarıda yazdım zaten ortak oldugumuzu
    Keita'nın gol sevincleri tribünleri baya coşturacak heralde bu sezon. 2 takla ve dans

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Sporx 'den beklenen manşet mor ve ötesi..

Nonda bende burdayım der gibi patlama yapmış önemli olan daha ciddi rakiplere böyle şahlanması.. Güzel sonuç
    Hürriyet'te de beklenen bir başka manşet Galatasaray Fena Morarttı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uzatmaya gerek yok yahu, uyardı sadece. Ne var bunda?

Golleri izlemek için; http://video.ekolay.net/detay.asp?vi...00000000017068 6. golü eklememişler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi 5 golü izledim de Aydın'ın 2. goldeki kafayı kaldırması Keita'yı görüp önce kendi etrafını kontrol edip Keita'ya adrese teslim pasına bir de 5. goldeki deparı ve pasına şapka çıkartılır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız kalecileri şahaneydi hele 5. golde öyle bi cıkıs yaptıki uzandı aydın pası vermeden
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard, geldiğinden beri Aydın'la çok ilgilenmiş. İlginin sonucu bu olsa gerek. Hızı müthişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maç ölçü degildir Aydın çıkıp Gaziantep maçında dökülebilir. Sadece moral buldu diyebiliriz.

Nondanın 3 gol atmasına üzüldüm,inşallah bu maçta 3 gol attı diye takımda kalmaz.

Nonda'dan daha iyisi gelmicekse takımda kalması iyi bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Nonda'dan daha iyisi gelmicekse takımda kalması iyi bence..
    Nonda gol kaçırma problemini bir çözse iyi bir forvet ama çok gol kaçırıyor.Bugün de attığı kadar gol kaçırdı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nonda takımda kalıyorum demiş maç sonunda...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkcası yedek kulübesi için yabacı transferi yapmak bence gereksiz. Olsada olur, olmasada. Nonda da yedek için yeterlidir bence. Bugün 3 gol attı diye söylemiyorum bunu, benim düşüncem hep böyleydi. Ama yollanıp yapılsada farketmez. Gelecek isimde Nonda kalitesinde biri olacak zaten.

Transfer yapılacaksa, stopere yabancı alınmalı. Buraya alınmayacaksa kadro yeterli. Daha fazla para harcamaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maç sonu ikinci başkan Mehmet Helvacı ya yeni transfer var mı diye sorulmuş..

" Haldun gezmeyi çok seviyor ve yeni bir gezintiye daha çıkacak " demiş

Zaccardo-Coloccini ikilisinden biri gelirse LosGalacticos TM olacaz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

oh be şöyle top şişirmeden yerden kısa paslarla kos koca bi maç izledik şükürler olsun buna sağol rijkaard sağol be ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doğum gününde hem takımdaki ilk golünü attı, hemde avrupa kupalarındaki 300. golümüzü attı. Abdül Kader Keitaaa...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Avrupa kupalarında yaptığımız maçlarda 84 Galibiyet ve 83 Mağlubiyet ile galibiyetimiz mağlubiyetimizi geçti tekrar...

sanırım Trabzonun 31-31 durumu İnşallah onlarda Play-Off da istediği sonucu alır...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cimbom Mor, Netanya Mosmor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Keita Galatasaraydaki ilk golünü attı.. Aynı zaman Galatasaray'ın Avrupa Kupalarındaki 300. golü.. Böyle önemli bi golle başlaması harika.. Elano'yu da aynı biçimde görmek istiyoruz.. 6-0 şahane skor.. Böylece Neuchatel Xamax'ı 5-0 yendiğimiz maç bizim için rekordu,kırılmış oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca bir başka güzel olay da 3.öneleme turunda 2 ayağıda göz önüne alırsak en farklı skoru toplamda 10-1 ile biz elde ettik.Gecenin en farklı skoru oldu bu Uefa'da
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yehu.. Bakalım Gaziantep karşısında ne yapacağız..

Aydın dün harika oynadı, çok beğendim onu. Yaptığı ortalar, bindirmeleri mükemmeldi. Aydın'da yetenek olduğunu hepimiz biliyoruz, tek eksiği kendisini futbola vermemesiydi bu yüzden de varolan yeteneğini kullanamıyor, takımda yeterli şansı bulamıyordu. Umarım bu maçla beraber Aydın çıkış gösterir de, kendisinden beklenen patlamayı yapar.[

Keita'nın Gs formasıyla ilk kez ilk 11 de çıktığı maçta gol atması ve attığı golle tarihe geçmesi beni çok sevindirdi. Bu sene bize çok faydaları olacaktır.

Netice de Aydın, Barış, Nonda gibi oyuncuların bu maçta kendilerini göstermesi çok sevindirici. Nonda umarım bu sezon ihtiyaç duyulduğunda gereken performansı gösterir. Yoksa devre arasında yollanır.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri