bitti bu iş...
Printable View
bitti bu iş...
Kötü oldu ya..Bari maçı kazansın Sivas.
En azından ülke puanı için. :)
Hiç olmassa Sivaspor Avrupa Liginde mücadele edecek, bari bu maçı kazanıp oraya bir prestij ile gitsinler. Çünkü; Belçika ile Avrupa Puanlamasında yarışıyoruz ve bizden bir adım öndeler şuan.
Geçmiş olsun buraya kadarmış.Sivasın avrupa sevdası seneye artık.Ligde başarılar Sivasspor...
sivas uefa ya katılabiliyor mu elenirse benim bildiğim bidahaki turda elenirse katılabildiği ?
musa attı 3-1 oldu
Sivas bekledigimden iyi çıktı dogrusu ben içerdede yenilir diyordum fakat sahada daha derli toplu oynuyor diger maça nazaran Sivasspor.
Daha 67.dk yeteri kadar zaman var:D
simdi bole oynuyorsan abi ordada ozen gosterecektin en azından ordada 5 yemeyip 2 veya 1 gol atacaktın tamamdı bu is
Ben Agbetu'yu çok beğendim.Bayağı zorladı sağbek oyuncusunu.Etkili ortalar da yapıyor.
Erman'ı neden çıkardı hoca anlamadım valla.Tüm atakları organize eden oydu.
Sivasspor bu defans 4 lüsü ile bu sene çok gol yer ! Ne kademe var ne defans ne de hava hakimiyeti yazık oldu
Tebrikler Sivasspor, Sivasspor'dan kimse bir tur geçme ümidi beklemiyordu. İlk kez katıldıkları bir turnuvada, birde üstüne geçen yılkine göre daha güçsüz bir kadro ile katlınca elenme bekleniyordu. Ama kimse ilk maçta farklı bir yenilgi beklemiyordu. Bir hafta boyunca yerden yere vuruldular. Bülent Uygun ve talebeleri hiç olmassa bu farklı yenilginin bıraktığı kara izleri, Sivasspor rövanş maçında 3-1 kazanarak bu kara lekeyi üstlerinden attılar. Sivasspor'a Avrupa Liginde başarılar.
Hiç beklemiyordum galibiyeti ama kazandılar.Tebrikler.
En azından ülke puanına olan katkıları için tebrik ediyorum Sivas'ı. Ama bu 3-1 lik sonuca rağmen de Sivas'ın Avrupa ve Ligde pek birşey yapacağını sanmıyorum.Defans ve ortasaha da problemler var..Ersen 2.yarı oyundan düştü oyundan bile zar zor çıktı dışarı.. M.Yıldız'ın durumu nedir ? kesinlikle sahada olması gerekiyor. Ayrıca Akın'da , Petkovic'den daha iyi bir kaleci.
Sivas bu galibiyet ile Avrupa Ligi PLay-Offlarına nispeten daha moralli başlayacaktır.Ama bu böyle yürümez.Kesinlikle takıma 1-2 takviye daha yapılmalı.
2-0 dan sonra golü yemeseydik oynadığımız futbolla turu atlardık..Artık Sivasspor'a Uefa'da başarılar..
Petkovic'in nasıl bir kaleci olduğunu çok iyi biliyorum. Akın'ı sadece bu maçla değil ,geçen seneden de izlemiştim. Petkovic yan toplarda felaket.. zamanında bizi şampiyonluktan etmişti.
Petkovic iyi kalecidir ama final diye tabir ettigimiz büyük maçlarda her zaman takımını yakmıstır.
Akın da pek o kadar güven vermedi bana. Bilinçsiz çıkıyor toplara. Petkovic'in yediği 2 gol pozisyonu akının şansına auta çıktı.
Sivasspor'a tebrikler ama biraz daha fazla orta blok ve savunma hattında organize olmaları gerekiyor.Rakip 2-0'a kadar biraz 5-0 ın rahatlığıyla cıktı sahada dolanıyolardı sonradan oynamaya başladılar çok tehlikeli oldu her anları.Golü atınca daha da rahatladılar.
Sivas Uefa'da başarılı olmak istiyorsa bu maçı baz almamalı daha çok üzerine koymalı.
Ama galibiyet galibiyettir ve çok güzel bir galibiyet.Yeniden tebrikler.
Öncelikli olarak Belçikalı, sonrasında İRLANDALIarkadaşlara geçmiş olsun bu mağlubiyet için.
Her ne olursa olsun Sivasspor çok iyiydi ancak Ersen Martin çok sırıtıyor, Mehmet Yıldız'ın acil bir şekilde dönmesi gerek.
Şu De Sutter'i 2 maçdada izlediğim çok beğendim.2 sene önce Özkan Sümer'in listesindeydi bir ara transferi gündemdeydi ama olmadı.. Geçen Sene FM 08 Az Alkmaar kariyerimde de takıma almıştım onu Cercle Brugge'den.. Bugün bütün hava toplarını aldı.Şu an onu takımda görmek isterdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burada tek akıllı geçinen sen misin ? Şu ana kadar nasıl olduda kimse böyle bir mesaj yazmayı düşünemedi senden başka.
Uğur Kavuk ilk yarı etkisiz kaldı. Sonradan açıldı. Hayrettin zaman zaman top kontrolünde basit hatalar yaptı. Murat Erdoğan girdikten sonra etkili olamadı. Ersen Martin i kısmen beğendim. Kamanan bir bölüm dışında etkili olamadı maçın son bölümlerinde genelde topu kontrol edemeyerek rakibe bıraktı ama galibiyette kilit rol oynadı. Agbetu üzerine koyarsa güzel bir oyuncu olur. Sürati en iyi özelliği. Musa zaten çok süper oynadı. Tebrik ederim. Bir Anadolu kulübümüz Anderlecht i sahadan siliyorsa ligimizi gerçekten güçlü ve çetin geçecek demektir.. Daha fazla golde atabilirdik.
Sanane istediğimi yazarım İrlandalı ya da Belçikalı mısın? Bakıyorum da her konuda birilerini uyarma küçük durma edan var dikkat et derim kendine.Millete diyorsun da kendine dönüp bakmıyorsun.Kuralları çiğnemediğim sürece her şeyi yazarım bu seni germez ben geçmiş olsun dedim ayrıca ana bacı felan sövmedim yavaş gel ..