1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Sivasspor-Anderlecht/Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şu De Sutter'i 2 maçdada izlediğim çok beğendim.2 sene önce Özkan Sümer'in listesindeydi bir ara transferi gündemdeydi ama olmadı.. Geçen Sene FM 08 Az Alkmaar kariyerimde de takıma almıştım onu Cercle Brugge'den.. Bugün bütün hava toplarını aldı.Şu an onu takımda görmek isterdim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Öncelikli olarak Belçikalı, sonrasında İRLANDALIarkadaşlara geçmiş olsun bu mağlubiyet için.
    .
    Burada tek akıllı geçinen sen misin ? Şu ana kadar nasıl olduda kimse böyle bir mesaj yazmayı düşünemedi senden başka.
    Last edited by shamur1 : 05.Ağustos.2009 at 03:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Şu De Sutter'i 2 maçdada izlediğim çok beğendim.2 sene önce Özkan Sümer'in listesindeydi bir ara transferi gündemdeydi ama olmadı.. Geçen Sene FM 08 Az Alkmaar kariyerimde de takıma almıştım onu Cercle Brugge'den.. Bugün bütün hava toplarını aldı.Şu an onu takımda görmek isterdim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Burada tek akıllı geçinen sen misin ? Şu ana kadar nasıl olduda kimse böyle bir mesaj yazmayı düşünemedi senden başka.
    Sanane istediğimi yazarım İrlandalı ya da Belçikalı mısın? Bakıyorum da her konuda birilerini uyarma küçük durma edan var dikkat et derim kendine.Millete diyorsun da kendine dönüp bakmıyorsun.Kuralları çiğnemediğim sürece her şeyi yazarım bu seni germez ben geçmiş olsun dedim ayrıca ana bacı felan sövmedim yavaş gel ..

Mesaj Yetkileri