Antalyada buluşma oldu koç yapamaman senin beceriksizliğin..
2 yada 3 sene önce Gökçe ile buluşmuştuk hemde ne forumda konusu oldu ne birşey.Organizatör kötü olunca buluşmada olmuyor doğal olarak :0:
Printable View
Antalyada buluşma oldu koç yapamaman senin beceriksizliğin..
2 yada 3 sene önce Gökçe ile buluşmuştuk hemde ne forumda konusu oldu ne birşey.Organizatör kötü olunca buluşmada olmuyor doğal olarak :0:
Organizasyonun içinde Burak varsa o organizasyonu kimse kurtaramaz .
Bugün gelicek varsa bana ulaşsın.
Güzel günün ardından evedeyiz.
Hakan Abiyle ilk buluşmamı gerçekleştirdim vede güzeldi.İlk defa muhabbeti bu kadar eğlenceli bir insan görmedim.Açıkcası ben sustum Hakan Abi anlattı :n:.Ne kadar şey varsa bize özel yaptırmış.Teşekkür etmek lazım.
Bir kaç aksilik olsada hallettik.Elektrikler gitti FenerBahçe maçına 1 saat kala ve ne yapcaz diye düşünürken arabayla gezelim dedi Hakan Abi bu sefer elektrikler kesik olunca arabayla dışarı çıkamadık . Çıkamamızın sebebi kahrolası elektrikle çalısan otomatik kapı :n: . Daha sonra arabanın içinde klima açıp oturma kararı almıştık ki elektrikler geldi :n:.Daha sonra her duruma karşı arabayı Hakan Abi dışarı park etti.:n:
Yemek yedik.Bana zorla kola ve gazoz içirtti o ayrı mesele ama gerçekten yaptıklarının hakkı verilmez.ABD-Fransa basket maçını izledik daha sonra sohbet ettik hem NBA hem FenerBahçe hemde basketten (: .
Saatler geçtikten sonra Hakan Abi , ben ve Hakan Abi'nin kayınbiraderi maçımızı izledik hem sohbet ettik.Bize telefonla katılan Turgut Abi (CeNTeR_TR. üçkağıtçı sensin bro :n: ) KaPaLı (İsmail Abi) bize 2-3 dakika telefondan katılsada iyi vakit geçirdik :n:.
İlk defa Hakan Abiyle bu kadar rahat FenerBahçe maçı izledik sanırsam :0:.Rıdvan Dilmen'e kızdık , Alex'e Stoch'a niye pas atmıyor diye kızdık , Deniz Barış'la dalga geçtik :n:. Ama Alex'in performansı iyiydi açıkcası.
Hakan Abi'yle basketten anlayaman adamla konuşsa 2 dakikada basket sever. (bkz: DenizliSpor : Oğuz ).Güzel gündü arkadaşlar daha çok anlatcak şey var ama yetmiyor.Vede foto çekmeyi unuttuk bu kötü oldu bak .
Neyse artık başka buluşmada Batuhanlı , Agahlı , Osman Abili yeni buluşmamızda bol bol çekeriz fotoğraf.
Anlatcak şimdilik bu kadar sanırsam aklıma geldikçe yazarım (: .
Dip Not : Buluşma Yeri Hakan Abinin evidir .
Evet öyle kardeşim :p :D.Hakan abimin meşhur tostları varmış , sırf onun için gelmeyi düşünebilirim :D.
Umarım Hakan abi biraz adam edebilmişsindir Umut'u :D
Hakan abi kim ?
Tamam sağol..
Kral ;)
Telefon bağlantısı ; Güzel bir telefon bağlantısı oldu :) Hani o an ortamdaymış gibiydim.Umut'da Aynı Aygün gibi ama sonradan açıldı telefonda :) Maç esnasındada skor haberlerini falan sağolsunlar aktardılar bilakis :)
Bakalım kısmetse Hakan Abiyle birebir tanışma fırsatı bayram sonrasına kalacak diye umuyorum :)
Maç 2-0 olunca ben hemen bağlandım size :n: Çok konuşamadk hem maç devam ediyodu hemde Hakan abiye çok yazmasın diye :p 3-4 dakika konuştuk onda bile hemen kulisi çevirdik Hakan abiyle :n: Futboldu, Basketboldu konuştuk biraz. Umut'la konuşacakmısın dedi ama yok bu çocuk msnde olduğu gibi değil :p Sessiz sessiz konuşuyo seri katil havası sezdim biraz :n: :n: :n:
inşAllah Antalya'ya maça gidersem Hakan abi ve Umut'la görüşmek istiyorum.
Bu buluşma daha olmadı mı :n:
Bi buluşamadınız helal olsun :n: