Antalyada buluşma oldu koç yapamaman senin beceriksizliğin..
2 yada 3 sene önce Gökçe ile buluşmuştuk hemde ne forumda konusu oldu ne birşey.Organizatör kötü olunca buluşmada olmuyor doğal olarak
Antalyada buluşma oldu koç yapamaman senin beceriksizliğin..
2 yada 3 sene önce Gökçe ile buluşmuştuk hemde ne forumda konusu oldu ne birşey.Organizatör kötü olunca buluşmada olmuyor doğal olarak
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Organizasyonun içinde Burak varsa o organizasyonu kimse kurtaramaz .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bugün gelicek varsa bana ulaşsın.
Güzel günün ardından evedeyiz.
Hakan Abiyle ilk buluşmamı gerçekleştirdim vede güzeldi.İlk defa muhabbeti bu kadar eğlenceli bir insan görmedim.Açıkcası ben sustum Hakan Abi anlattı.Ne kadar şey varsa bize özel yaptırmış.Teşekkür etmek lazım.
Bir kaç aksilik olsada hallettik.Elektrikler gitti FenerBahçe maçına 1 saat kala ve ne yapcaz diye düşünürken arabayla gezelim dedi Hakan Abi bu sefer elektrikler kesik olunca arabayla dışarı çıkamadık . Çıkamamızın sebebi kahrolası elektrikle çalısan otomatik kapı. Daha sonra arabanın içinde klima açıp oturma kararı almıştık ki elektrikler geldi
.Daha sonra her duruma karşı arabayı Hakan Abi dışarı park etti.
Yemek yedik.Bana zorla kola ve gazoz içirtti o ayrı mesele ama gerçekten yaptıklarının hakkı verilmez.ABD-Fransa basket maçını izledik daha sonra sohbet ettik hem NBA hem FenerBahçe hemde basketten (: .
Saatler geçtikten sonra Hakan Abi , ben ve Hakan Abi'nin kayınbiraderi maçımızı izledik hem sohbet ettik.Bize telefonla katılan Turgut Abi (CeNTeR_TR. üçkağıtçı sensin bro) KaPaLı (İsmail Abi) bize 2-3 dakika telefondan katılsada iyi vakit geçirdik
.
İlk defa Hakan Abiyle bu kadar rahat FenerBahçe maçı izledik sanırsam.Rıdvan Dilmen'e kızdık , Alex'e Stoch'a niye pas atmıyor diye kızdık , Deniz Barış'la dalga geçtik
. Ama Alex'in performansı iyiydi açıkcası.
Hakan Abi'yle basketten anlayaman adamla konuşsa 2 dakikada basket sever. (bkz: DenizliSpor : Oğuz ).Güzel gündü arkadaşlar daha çok anlatcak şey var ama yetmiyor.Vede foto çekmeyi unuttuk bu kötü oldu bak .
Neyse artık başka buluşmada Batuhanlı , Agahlı , Osman Abili yeni buluşmamızda bol bol çekeriz fotoğraf.
Anlatcak şimdilik bu kadar sanırsam aklıma geldikçe yazarım (: .
Dip Not : Buluşma Yeri Hakan Abinin evidir .
Evet öyle kardeşim![]()
.Hakan abimin meşhur tostları varmış , sırf onun için gelmeyi düşünebilirim
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Umarım Hakan abi biraz adam edebilmişsindir Umut'u![]()
Hakan abi kim ?
Tamam sağol..
Kral![]()
Telefon bağlantısı ; Güzel bir telefon bağlantısı olduHani o an ortamdaymış gibiydim.Umut'da Aynı Aygün gibi ama sonradan açıldı telefonda
Maç esnasındada skor haberlerini falan sağolsunlar aktardılar bilakis
![]()
Bakalım kısmetse Hakan Abiyle birebir tanışma fırsatı bayram sonrasına kalacak diye umuyorum
Maç 2-0 olunca ben hemen bağlandım sizeÇok konuşamadk hem maç devam ediyodu hemde Hakan abiye çok yazmasın diye
3-4 dakika konuştuk onda bile hemen kulisi çevirdik Hakan abiyle
Futboldu, Basketboldu konuştuk biraz. Umut'la konuşacakmısın dedi ama yok bu çocuk msnde olduğu gibi değil
Sessiz sessiz konuşuyo seri katil havası sezdim biraz
![]()
![]()
![]()
inşAllah Antalya'ya maça gidersem Hakan abi ve Umut'la görüşmek istiyorum.
Bu buluşma daha olmadı mı
Bi buluşamadınız helal olsun![]()