Ve maç sona erdi... Sivasspor 1-5 Fenerbahçe...
Printable View
Ve maç sona erdi... Sivasspor 1-5 Fenerbahçe...
Fenerbahçe haketti, kazandı. Tebrikler.
sivas çökmüş abi bu sene denizli-sivas-ankara kümeye zaten
Bize Maçı 70.Dakikada Terkettiren Futbolcularımıza Teşekkürlerimi Sunuyorum
Tebrikler Fenerbahçe
Yazık oldu Sivas'a.. Keşke toparlansa.. En azından şehir takımı düşmemesi gerek.
Arkadaş Sivasspor'u çözemedim ilk yarı taş gibi oynadılar FB'ye kök söktürdüler.2.yarı nasıl olduysa çöktüler maç 5-1'e kadar gitti.Sivasspor ilk yarıdaki gibi oynasa FB bu skoru hayatta elde edemezdi ama FB oynadı birazda tüm FB'li kardeşlerimi tebrik ediyorum:)
Güzel bir galibiyet oldu.Açıkçası bu kadarını beklemiyordum.Mehmet Yıldız golle döndü Sivas için yüz güldüren tek konu bu olsa gerek.
Uğur'un içine Messi kaçtı :p
İşte böyle Uğur-Semih hep böyle oynayın transfere falan gerek yok.
Uğur sen D.Alves i denize dökmüş adamsın...
Bu arada Deniz Barış da harika oynadı...
43 olduk devamı gelecek...
Olağanüstü bir durum oldu, Uğur mükemmel oynadı, beklenen olağanüstü durum buydu herhalde.:p Her sene 1 tane maçı iyi oynuyor Uğur, bugün 3 tane aynı hareketi yaptı 2'si gol oldu. Az oynasın, öz oynasın, böyle oynasın. Haftaya yine saç baş yoldurtabilir.
Sivas direnemedi, attıkları gol haricinde de 1 tane pozisyonları var, Fenerbahçe ise geçmiş maçlara göre daha istekli ve göze hoş gelen oyun oynadı. Şimdi Sivas mı çok kötüydü yoksa bizim yedekler mi iyiydi, bunu zaman gösterecek...
2+1 yabancılı kadromuzda Selçuk hariç korkum yoktu. Her ne kadar maçtan önce Deniz yerine Bekir'in oynaması gerektiğini düşünsem de, Deniz'den korktuğumdan değil Bekir'in son haftalardaki formuyla, formayı hakettiğinden dolayıydı. Deniz'i ortasahaya Özer'in yanına, defansa da Bekir'i koyabilirdi Daum, fakat sanıyorum hava hakimiyeti daha iyi olduğundan Selçuk'u ortasahada oynattı.
Cuma akşamı İleri Üçlü programında Gürkan Kubilay'ın bir analizi vardı. Sivasspor'un savunma arasına atılan toplarda tamamen çaresiz kaldığını söylemişti. Gerçi bu sezon Sivasspor'un hem geri dörtlüsü hem de takım savunması çökmüş gözüküyor. Alex gibi bir arapas ustası ve Güiza gibi savunma arkası koşularını mükemmel yapan bir oyuncu çok daha tehlikeli olabilirdi. -Güiza'nın da sakatlığı da umarım yakında çözülür- Bu sözümden bugün Semih'ten memnun olmadığım anlaşılmasın; zaten bir maçta 2 gol atan forvetten kolay kolay kimse de şikayetçi olamaz.
İlk 20-25 dakika insanı uyuklatıcı bir oyun vardı. Fakat ilk yarının ikinci bölümünde yavaş yavaş pozisyon bulmaya başladık. Nitekim baskı sonuç verdi ve golü bulduk. Aradan fazla zaman geçmeden Mehmet Yıldız'ın mükemmel golü geldi. Volkan'ın yapabileceği hiçbir şey yoktu, muhtemelen topu bile görememiştir.
İkinci yarıda herkesin uyuduğu bir anda Deniz'in mükemmel pası ve Semih'in uyanıklığı, güzel kontrolü ve güzel bitirişiyle tekrar öne geçtik. Maçın başından itibaren hücum anlamında etkili olamayan Sivasspor geriye de düştükten sonra oyundan koptu ve Uğur'un hemen hemen aynı 2 mükemmel golü geldi. Gökhan'la da kapanışı yaptık.
Her ne kadar bu sene eski Sivasspor'un yerinde yeller esse de herhangi bir deplasman maçından çok önemli eksikler olmasına rağmen 2-3 net pozisyonu kaçırarak, 5 gollü bir galibiyetle, hemen hemen hiç pozisyon vermeden 3 puanla ayrılmak önemliydi.
Sivasspor sevdiğim bir takım, umarım bundan sonraki maçlarından alabildikleri kadar puan alarak tehlike bölgesinden uzaklaşırlar.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
Bizi mahcup etmeyen takımımıza teşekkür ediyorum.Öncelikle de kendisini hazır tutmayı bilen Deniz,Selçuk ve Uğur'a..Uğur iki sene önce yine bir Sivas deplasmanında da maça damga vurmuştu..Ama en büyük sorunu,istikrar..Umarım bu istekli halini sonraki maçlara taşır..
Mehmet Topuz çok etkisizdi..Özer'de beklentilerin altında kaldı..Birkaç olumlu hareketine rağmen,daha diri olmak zorundaydı..Wederson birkaç kritik hata yaptı ama Sivas onun zaafını değerlendirecek kalitede olmadığı için göze batmadı..
Geçmiş yıllarda hep küme düşme potasındaki takımlara kaptırdığımız puanların bedelini ödedik ve şampiyonluktan olduk..Önce Denizli,şimdi Sivas..İnşallah haftaya da Diyarbakır maçını alarak ayağımıza takılma ihtimali olan konsantrasyondan kaynaklı bu tehlikeli mayın tarlasını kayıpsız atlatacağız..(Diyarbakır maçıda bu anlamda oldukça mühim..)
ISRARLA ve ISRARLA LİGİ RAKİBİMİZİN ÖNÜNDE GÖTÜRMEYE DEVAM ETMELİYİZ..Bu psikolojik bir yarış aynı zamanda..Ve biz takip edileniz,rakibimiz ise bizi kovalayan konumunda.. Onları dikiz aynasından seyretmeye devam..Taaa ki,sezon bitip,şampiyonluğumuzu ilan edene kadar..
Ugur Boral: "Baskan bugun benim yanima geldi‚ bana cok guvendigini soyledi‚ benim icin herseyin iyi gidecegini soyledi. 17 yasindaki kardesimiz Gokay bile oynasa oda abileri gibi oynar. Onumuzdeki 3 maci kazanirsak sampiyonlugun en buyuk adayi biziz."
Kadroya baktığımızda Vedersonu da sayarsak 3 yabancı 8 yerli ile oynadık .. Oyuna sonradan giren 3 yerli oyuncu daha var .. Yerli oyuncularımızın kalitesini sorgulayanlara bugünkü futbol ve goller güzel bir cevap olmuştur ..
Takımı çok iyi gördüm ben . Kazanmak için her şeyi yaptık ve farklı sonuçla kazandık .. Takıma büyük moral olmuştur Böyle bir deplasmanda bu kadar eksikle böyle bir galibiyet
:D ne yaptınız yahu yazık sivasa yedek oyuncular baya hırslanmış sivas a patladılar tebrikler fener..
defansif anlamda bi eksik olduğunda deniz oynamalı bu takımda başkası değil ön libero bek stoper fark etmez çok geliştirdi kendini çılgın atıyo resmen:D bugün 2. golde attığı pasın hemen hemen aynısını geçen hafta son maçta attı.
semih'e gelince guiza yetişir umarım diyordum çünkü bu sivas savunması cok müsaitti onun oyun yapısına ama bugün semih aynı şeyleri yapabildi.gol attıktan sonra özgüveni yerine geldi sanırım açıldı resmen.özer kötüydü mehmet topuzu begendim.aslında bilica selcuk vederson 3lüsünü değiştirsek yeter şu 11 şampiyonluk için
Böyle oynayın ciğerimi yiyin :D
Çok mutLu oLdum gerçekten.Bu sene fenerbahçenin gaLibiyetLerine sevinir oLsdum,çok iLginç bir yıL geçiyor...
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._sivasmac9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...sivasmac10.jpg
Helal olsun Fenerbahçe'ye resmen dağıtmış.Tebrikler.
Maçtan Dakikalar
20. dakikada Alex'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Bilica'nın vuruşunda, kaleci Akın meşin yuvarlağı kontrol etti.
24. dakikada sol kanattan ceza alanına hareketlenen Vederson, topu penaltı noktası yakınlarındaki Mehmet Topuz'a çıkardı. Mehmet'in ayağının içiyle yerden yaptığı vuruşta, top yan direkten oyun alanına döndü.
26. dakikada ceza alanına gönderilen topu kontrol eden Mehmet Yıldız, meşin yuvarlağı Nabil Taider'e çıkardı. Taider'in sert vuruşunda kaleci Volkan uzanarak topu çeldi. Dönen topu önünde bulan Elrio'nun vuruşunda, savunma meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
30. dakikada Fenerbahçe'nin Alex, Uğur ve Semih ile gelişen atağında, Sivasspor savunmasında karambol oluştu. Karambolde topu önünde bulan Semih'in vuruşunda kaleci Akın, son anda topu tokatlayarak kornere çeldi.
30. dakikanın son saniyelerinde Fenerbahçe'nin golü geldi. Defansın geri pasında topu kontrol eden Selçuk, meşin yuvarlağı kale alanı içerisine gönderdi. Semih, rahat bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1
37. dakikada Sivasspor, kaptan Mehmet Yıldız'ın attığı golle skora dengeyi getirdi. Elroi'nun ceza alanına doğru gönderdiği topu önüne indiren Musa, meşin yuvarlağı kendisine doğru hareketlenen Mehmet Yıldız'a çıkardı. Mehmet, sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1
45. dakikada Uğur Boral'ın sol kanattan topu ceza alanına gönderdiği pozisyonda, karambol oluştu. Son olarak topu önünde bulan Alex, kaleci Akın'ı çalımlamaya çalıştığı sırada kendini yerde buldu. Hakem Kuddusi Müftüoğlu, aut kararı verdi.
45+1. dakikada Özer'in uzak mesafeden sert vuruşunda kaleci Akın, topu son anda tokatlayarak kornere çeldi.
Buyrun Sayın Bakalım İlk Yarıda Kimin Kaç Atağı Var Kim Ne Yapmış...
Yazı Tff.org'dan Alınmıştır...
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=9048
Halısahada bile aynı gol iki kere yenmiyor. 5 golün 3 tanesi aynı şekilde gelişti. Bu şekilde bir oyun anlayışı ile Fenerbahçe'ye karşı direnemezsiniz.
Bu sonuç ve oynanan futbol Fenerbahçe'de transfere ihtiyaç varmı sorusuna kesin bir cevap olmuştur.5 tane önemli eksiğe rağmen iyi futbol ve farklı galibiyet bütün Fenerbahçelileri çok mutlu etti.Tebrikler Fenerbahçe :)
Her maçtan sonra ilk idmanda Koch maçın adamını seçip, ufak bir kutlama yapıyorlar. Bu maç için Semih, Uğur, Selçuk ve Deniz'i maçın adamı seçmiş. Normalde yedek kadroda yer alan bu 4 isime ayrım yapmadan bu ödülün verilmesi de hoş olmuş, geçen sene alternatifsizliğin cezasını çok çektik, bu sene 5 eksik olmasına rağmen, oynayan oyuncular belli seviyede. Mesela şu durumda yedek olan Selçuk, geçen sene oynayamayacak durumda olduğunda Josico ve Maldonado tercihi oluyordu, şimdi orta sahanın 2 ismi Emre ve Cristian olmadığında, bunların 1 alt seviyesinde olan Selçuk ve bunlarla eş değerde olan Özer, gerekirse Mehmet o bölgeyi kapatabilir.
Şimdi iş, bu konuda takıntılı olan Daum'a kaldı, Koch gibi davranıp bu oyuncuları sahiplenecek mi yoksa bir daha işi düşene kadar yüzlerine bakmayacak mı? Önümüzde 24 günde oynanacak 6 önemli maç var, bu 6 maçta göreceğiz bunu da.
Ayrıca Alex olmadan Fenerbahçe hücumda iş yapamıyor yorumları da vardı geçtiğimiz senelerde. Artık bundan da kurtuluyoruz yavaş yavaş. Galibiyetler Alex'in ayağına bağlı değil artık, gerçi ortalıkta görünmese de yapacağını yaptı yine de bu maçta.:p
Bir de Mehmet Yıldız mükemmel bir golle dönüş yaptı, Koch her maçta yenilen gol sebebiyle 20 şınav cezası veriyordu, bu gole ceza uygulamamış.:p
Muthis bir skor ve muthis bir oyunla galip geldik.Bu kadar eksige ragmen oyuncular cok iyiydi gercekten..Ugur ve Semih'te 2ser golle yildizlastilar..Bizim icin cok iyi oldu bu galibiyet..
Tebrikler Fenerbahce'm.. :)