Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

4 16.67%
  • Fenerbahçe

18 75.00%
  • Berabere

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Arkadaş Sivasspor'u çözemedim ilk yarı taş gibi oynadılar FB'ye kök söktürdüler.2.yarı nasıl olduysa çöktüler maç 5-1'e kadar gitti.Sivasspor ilk yarıdaki gibi oynasa FB bu skoru hayatta elde edemezdi ama FB oynadı birazda tüm FB'li kardeşlerimi tebrik ediyorum

Tas gibi mi? Ilk yarida gol disinda pozisyonlari yok, ki gol de uzaktan suttan geldi. Neye gore kok sokturduler anlamadim. Muhsin Ertugral kenarda tepinecegine Kamanan, Cihan, Erman gibi oyunculari kullansaydi keske.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tas gibi mi? Ilk yarida gol disinda pozisyonlari yok, ki gol de uzaktan suttan geldi. Neye gore kok sokturduler anlamadim. Muhsin Ertugral kenarda tepinecegine Kamanan, Cihan, Erman gibi oyunculari kullansaydi keske.
    Maçı izlemedin mi yoksa sadece özet görüntülere mi baktın.Sivas ilk yarı dişe diş bir mücadele gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Maçı izlemedin mi yoksa sadece özet görüntülere mi baktın.Sivas ilk yarı dişe diş bir mücadele gösterdi.
    Tas gibi oynadilar dedin, simdi dise dis diyorsun, kademe kademe iniyor herhalde. Dise dis mucadele gostermesi birsey ifade etmez, sen defansta bariz hatalar yaparsan, topu kullanamazsan maci alamazsin. Ilk yari tas gibi oynayan takim maci 5-1 geride bitirmez!

Mesaj Yetkileri