gol bu arada.
Printable View
gol bu arada.
Daniel Güiza !!!!!
Burak şut orta gol !
Bursa'dan gol haberi gelse Fener 2x bastırmaya başlayacak ve muhtemelen goller bulacaktır.
yaww valla içimden bildiğim tüm duaları saydıracağım şimdi lig tv'ye. digitürkweb'e sakın üye falan olmayın. maç falan izlenmiyor. netten bedavaya buldugum sitelerden daha kolay izliyordum....
ah ulan böyle haftada olur mu yaaa!!! :( keşke gideymişim dışarıya
Çok panik halinde oyuncularımız.Maç 90 dakika sonuçta sabretmek lazım.Taraftarında maç sonuna kadar destek olması lazım.
Haydi Fenerbahçe'M
İlk yarı 1-1 ile sonuçlandı.
Güiza'nın golüne Burak karşılık verdi.Hareketliydik fakat sonradan çok saçmaladık.Aziz Başkan'ın devre arasında soyunma odasına inmesi lazım.
Sonradan oyuna girecek olan Gökhan Ünal'ın golüyle şampiyon Fenerbahçe olacak bence, Bursaspor'un kazanıyor olması da güzel 3. lük garanti oldu.
Maçın kırılma anı olabilecek pozisyonlarda şans yanımızda değildi. İkinci yarının başında kesinlikle bir gol bulmalıyız, aksi takdirde Trabzonspor oyun disiplininden kopan takımlara büyük sorun çıkarabilecek bir takım.
İşler bu maça kaldı.
Trabzonu destekliyorum ama Fener ikinci yarıda çok çok daha yakın bence galibiyete.
M.Topuz devre biterken az daha atıyordu ama Onur son anda çıkardı. Onur kritik toplar kurtardı, üstelik bir top da direkten döndü. İkinci yarıya da ilk yarıdaki gibi başlayıp art arda 2 gol bulursak şampiyonluğu koparırız. Bir gol bulursak yine gol yeme durumu var, riskli olur, 45-60 dakikaları arası müthiş bir baskı ile 2 gol bulup farkı 2'ye çıkarmamız lazım. İçimden öyle geçiyor, umarım 2. yarı şans yanımızda olur.
TR.Captain'in de dediği gibi Trabzon anında fatura keser Fb oyun disiplininden koparak saldırırsa... Bakalım 2. yarıda neler olacak. İki takıma da başarılar. Gönlüm Trabzon'dan yana...
Gs'li olduğumdan değil ya bir Anadolu takımı şampiyon olunca devrim olur ha üper bişi olur diye Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum. İnşl.'da olurlar. Fenerbahçe 45 ile 60 arası 1 gol bulursa şampiyon olur.
şu katliam muhabbetini bırakıp maçı konuşalım.
2. yarı başladı
Arkadaşlar lütfen daha fazla uzatmayalım, maçı konuşalım.
Semih Semih gir artık oyuna !
36 dakika kaldı, uzun bir süreç. Fenerbahçe gol atsa bile karşılık bulabilir diye düşünüyorum.
Heyecan iyice artıyor.
Burak çıktı Ceyhun girdi.
NTVSpor iyice kasmaya başladı, millet çok yükleniyor herhalde.
her top alexe fener çok panik duurma geçti
Artık bi değişiklik zamanı Sir Daum !
Şu maçı kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım.
yalnız şu dakikaya kadar hakemleri de tebrik etmek lazım. en ince ofsaytları bile yakaladılar... inşallah 90 dakikayı böyle tamamlarlar...
Maçı izleyen varsa nasıl gittiğinden biraz bahsedebilir mi?
deivid ve cristian giriyor.
selçuk ve özer çıkıyor.
Yuh Daum Yuh sana ! Sanki 1-0 öndesin rakip zorda az yaptığı değişikliklere bak ya !
Gitti Şampiyonluk Tebrikler Bursa.
Babam kafayı yedi sinirden Güiza kaçırmış sanırım.
Bızım kral yıne kaçırdı bomboşta. :D