şu takıma elensin bu takım.Bir daha avrupa maçını izlersem aykut erçetin olayım..
Printable View
şu takıma elensin bu takım.Bir daha avrupa maçını izlersem aykut erçetin olayım..
2.golü biz halı sahada yemiyoruz bu ne ya!!
Şu anda isterimki tribünler boşaltsın gitsin evine.En iyi tepki o olur.Yazık oraya gelenlere.Düştüğümüz hallere bak.
2 ŞUT 0 İSABET. karpaty 6 şut 5 isabet..
Kardeş şu Zenjov ne ya her atakta parmağı var.
Ben elimin ayarına ediyim tek Karpaty kazzanır diyen bendim 2-0 elendik hayırlı olsun.
Yazıktır,günahtır. . .
İLK yarı bitti...
yaptığımız sadece 2 transfer var ikiside tribünde oturuyor her iki adnanına tebrik ediyorum bu bence daha iyi günlerimiz
Bravo
:k::k::k:
Dışarıdan geldim. Dk 24 de kafeye oturdum maça baktım sıkıldım çıktım eve geldim 2-0 olmuş. Netten izliyorum şimdi. Bazı futbolcular yuhlanıyor.
İnşallah yeniliriz de yönetim yaptığı hataları anlar.
Bu takımdan daha fazlasını beklemiyorum. Yazık. Galatasaraylılık ruhu kalmamış artık, 2 kişilik oynayan futbolcularımızı geri istiyorum!
Ali Sami Yen deyim, takımın durumu içler acısı
Gulsemmi , aglasammi bilemiyorum , su orta saha ve defans daki 2 sezondur suren sorunu cozemeyen yonetime lanet olsun
Facebookta gördüğüm güzel bir cümle
Galatasarayımızın maçları ne zaman başlıyor ? Yıllardır maç yapmıyoruz.
Stresli bir 45 dakika daha birlikte olacağız. Umarım farka gitmez :(
Fatih Terim olsa 3-2 kazanma şansımız olabilirdi ama şuan böyle bir şeyin imkanı bile yok ...
Rijkaard'ın arkasında oLan varmı haLa ? Geçen hafta tepki verdiğimde kızmıştı arkadaşlar.Yine söyLüyorum.
Rijkaard'ın gözünde Galatasarayın zırnık değeri yoktur.Bu adamLa yürümez. GİT-ME-Lİ
Real madridi 2-0 dan 3-2 yenen takımın adı da Galatasaray dı.. Allahtan ümit kesilmez..
Bu takımın şu durumunun transferle filan bir alakası yok. Onların orta sahasında bi Zidane yok, Sivas'ın da yoktu. Takımda ciddi bir uyumsuzluk problemi var bence, bu oyunun başka hiçbir açıklaması yok. Yabancı-yerli gruplaşması olabilir gibime geliyor.