şu takıma elensin bu takım.Bir daha avrupa maçını izlersem aykut erçetin olayım..
şu takıma elensin bu takım.Bir daha avrupa maçını izlersem aykut erçetin olayım..
2.golü biz halı sahada yemiyoruz bu ne ya!!
Şu anda isterimki tribünler boşaltsın gitsin evine.En iyi tepki o olur.Yazık oraya gelenlere.Düştüğümüz hallere bak.
2 ŞUT 0 İSABET. karpaty 6 şut 5 isabet..
Kardeş şu Zenjov ne ya her atakta parmağı var.
Ben elimin ayarına ediyim tek Karpaty kazzanır diyen bendim 2-0 elendik hayırlı olsun.
Yazıktır,günahtır. . .
İLK yarı bitti...
Football is simple,but Football Manager is not
yaptığımız sadece 2 transfer var ikiside tribünde oturuyor her iki adnanına tebrik ediyorum bu bence daha iyi günlerimiz
Bravo
![]()
Dışarıdan geldim. Dk 24 de kafeye oturdum maça baktım sıkıldım çıktım eve geldim 2-0 olmuş. Netten izliyorum şimdi. Bazı futbolcular yuhlanıyor.
İnşallah yeniliriz de yönetim yaptığı hataları anlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu takımdan daha fazlasını beklemiyorum. Yazık. Galatasaraylılık ruhu kalmamış artık, 2 kişilik oynayan futbolcularımızı geri istiyorum!
Ali Sami Yen deyim, takımın durumu içler acısı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Gulsemmi , aglasammi bilemiyorum , su orta saha ve defans daki 2 sezondur suren sorunu cozemeyen yonetime lanet olsun
Facebookta gördüğüm güzel bir cümle
Galatasarayımızın maçları ne zaman başlıyor ? Yıllardır maç yapmıyoruz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Stresli bir 45 dakika daha birlikte olacağız. Umarım farka gitmez
Fatih Terim olsa 3-2 kazanma şansımız olabilirdi ama şuan böyle bir şeyin imkanı bile yok ...
Football is simple,but Football Manager is not
Rijkaard'ın arkasında oLan varmı haLa ? Geçen hafta tepki verdiğimde kızmıştı arkadaşlar.Yine söyLüyorum.
Rijkaard'ın gözünde Galatasarayın zırnık değeri yoktur.Bu adamLa yürümez. GİT-ME-Lİ
Real madridi 2-0 dan 3-2 yenen takımın adı da Galatasaray dı.. Allahtan ümit kesilmez..
Bu takımın şu durumunun transferle filan bir alakası yok. Onların orta sahasında bi Zidane yok, Sivas'ın da yoktu. Takımda ciddi bir uyumsuzluk problemi var bence, bu oyunun başka hiçbir açıklaması yok. Yabancı-yerli gruplaşması olabilir gibime geliyor.