Ahmetcim Üzülmez hakkında söylediklerini unutma. Bu adam bu oyunuyla minimum 40 yaşına kadar daha devam eder ve kimsede kesemez onu.
Printable View
Ahmetcim Üzülmez hakkında söylediklerini unutma. Bu adam bu oyunuyla minimum 40 yaşına kadar daha devam eder ve kimsede kesemez onu.
Böyle devam etse keşke 1 maç iyi 1 maç vasat olmasa da lafımı yesem. Ama sanmıyorum ki 3 maç üst üste bu şekilde oynasın.
4 tane gol yemişsin, ikisi bariz hakem hatasıyla Karabük tribünlerinden "Beşiktaş" sesleri çok ilginç. . .
Ben Üzülmez'in hiçbir maçta gözle görülür kötü oynayışını görmedim.
Üzülmez %90 oynuyorsa bu maçlarda senin kötü dediğin maçlarda da %70 ile oynuyor ama mesela Tabata iyi oynadığı zaman %80 kötü oynadığı zaman %20 yani, Üzülmez'in en kötü hali bile çoğu oyuncunun iyi halinden iyidir.
Karabük Renkdaşımız Yahu Severim Karabükü:) Ama Yinede Kazandığımız İçin Mutlu Oldum Tabi:D
İ.Üzülmez şarap gibi, nazar değmesin. Yıllandıkça kalitesi yükseliyor.
2.gol ve penaltı kararları yanlış yazık olmuş.
Karabük ilk yarı daha cok pozisyon bulan taraf özetten izlediğim kadarıyla ama ikinci yarı beşiktaş oyuna hükmetmiş..
@Crocodile1963
sen bide bursa gelince gör karabüğe :)
karabük taraftarı ılımandır genelde, gecen sene ilk defa maça gittiğimde kartaldı rakip tribün tayfasının ordaydım maçın başında kartal taraftarına hoşgeldiniz diye bağırıldı karabük lü arkadaşıma noluyo nereye geldik dedim istanbul ve özellikle kartal tribününü bilen biri olarak :)
maçın sonunda bi kaç olay cıktı gerci kartallıların taşkınlıklarıyla ama genelde taraftarı ılımandır.
Olsun Beşiktaş'a gol atmak güzeldi:zuhaha
Şaka bi yana çokta kötü oynamamışız penaltı ve Nobre'nin golünde hakem hatası olsada Beşiktaş'a karşı oynadığımız iyi futbol yeter.
İbrahim ÜzüLmez Benjamin Button gibi maşaLLah. Adam yaşLandıkça gençLeşiyor.
Tebrikler Kartal'ım... :)
Quaresma her maç üstüne koyarak gidiyor ;)
Geçen haftaki İBB mağlubiyetinden sonra deplasmanda Karabük galibiyeti güzel oldu.Nobre'nin uzun süre sonra 2 gol birden atması,Tabata'nın galibiyette paya sahip olması,uzun süre sonra bir korner organizasyonundan gol atmamız,Cenk'in daha önceki maçlarda olduğu gibi kritik pozisyonlarda başarılı olması,yine Quaresma'nın her maç olduğu gibi döktürmesi de olumlu şeylerdi maçlarda.Nobre umarım bu sezon bu 2 golden sonra yatışa geçmez ve katkı vermeye devam eder sezon içerisinde.Maçın tamamını seyretmeğim için genel performansı nasıl bilmiyorum ama Tabata'nın 2 golde de isminin geçmesi önemli bence.Cenk maşallah çok iyi gidiyor.Umarım üstüne koyarak devam eder.Son olarak Quaresma...Sezon öncesinde bildiğimiz performansı sergilemeyeceği yönünde iddialar,endişeler söz konusuydu ama aksi şekilde Portekiz'de oynadığı gibi oynuyor ve bu bizim için gerçekten çok önemli.İnşallah o da böyle devam eder.