Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • K.Karabük

4 16.00%
  • Berabere

3 12.00%
  • Beşiktaş

18 72.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: K.Karabük - Beşiktaş [3.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ahmetcim Üzülmez hakkında söylediklerini unutma. Bu adam bu oyunuyla minimum 40 yaşına kadar daha devam eder ve kimsede kesemez onu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Böyle devam etse keşke 1 maç iyi 1 maç vasat olmasa da lafımı yesem. Ama sanmıyorum ki 3 maç üst üste bu şekilde oynasın.

4 tane gol yemişsin, ikisi bariz hakem hatasıyla Karabük tribünlerinden "Beşiktaş" sesleri çok ilginç. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    4 tane gol yemişsin, ikisi bariz hakem hatasıyla Karabük tribünlerinden "Beşiktaş" sesleri çok ilginç. . .
    Küfür mü etmeliydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Böyle devam etse keşke 1 maç iyi 1 maç vasat olmasa da lafımı yesem. Ama sanmıyorum ki 3 maç üst üste bu şekilde oynasın.
    Ben Üzülmez'in hiçbir maçta gözle görülür kötü oynayışını görmedim.

Üzülmez %90 oynuyorsa bu maçlarda senin kötü dediğin maçlarda da %70 ile oynuyor ama mesela Tabata iyi oynadığı zaman %80 kötü oynadığı zaman %20 yani, Üzülmez'in en kötü hali bile çoğu oyuncunun iyi halinden iyidir.

Karabük Renkdaşımız Yahu Severim Karabükü Ama Yinede Kazandığımız İçin Mutlu Oldum Tabi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

İ.Üzülmez şarap gibi, nazar değmesin. Yıllandıkça kalitesi yükseliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

2.gol ve penaltı kararları yanlış yazık olmuş.
    Karabük ilk yarı daha cok pozisyon bulan taraf özetten izlediğim kadarıyla ama ikinci yarı beşiktaş oyuna hükmetmiş..

@Crocodile1963

sen bide bursa gelince gör karabüğe
    karabük taraftarı ılımandır genelde, gecen sene ilk defa maça gittiğimde kartaldı rakip tribün tayfasının ordaydım maçın başında kartal taraftarına hoşgeldiniz diye bağırıldı karabük lü arkadaşıma noluyo nereye geldik dedim istanbul ve özellikle kartal tribününü bilen biri olarak
    maçın sonunda bi kaç olay cıktı gerci kartallıların taşkınlıklarıyla ama genelde taraftarı ılımandır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Olsun Beşiktaş'a gol atmak güzeldi

Şaka bi yana çokta kötü oynamamışız penaltı ve Nobre'nin golünde hakem hatası olsada Beşiktaş'a karşı oynadığımız iyi futbol yeter.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbrahim ÜzüLmez Benjamin Button gibi maşaLLah. Adam yaşLandıkça gençLeşiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post

Beşiktaş'tan fark bekliyorum.4-1 gibi Karabük belki kontratakla gol bulur.
    Demiştim maç öncesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Karabük Bank Asya'daki şampiyonluğunun ardından tempolu oynayan,önde basan iyi bir takım görüntüsü çizdi hazırlık döneminde ve bu 2 maçta.Yalnız her takıma karşı böyle oynayamazlar,Beşiktaş da buna dahil.

Bol mücadeleli,keyifli bir maç olacaktır.Karabük 1 golle öne geçer,fakat sonra Beşiktaş yetenekli oyuncularının da maça etki etmesiyle 2 ya da 3 gol bulup galip gelecektir ..
    Ben maç esnasında da bu yorumu hatırladım. Aynen de böyle oldu tek farkı 4 gol atmamızdı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Kartal'ım...
    Quaresma her maç üstüne koyarak gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen haftaki İBB mağlubiyetinden sonra deplasmanda Karabük galibiyeti güzel oldu.Nobre'nin uzun süre sonra 2 gol birden atması,Tabata'nın galibiyette paya sahip olması,uzun süre sonra bir korner organizasyonundan gol atmamız,Cenk'in daha önceki maçlarda olduğu gibi kritik pozisyonlarda başarılı olması,yine Quaresma'nın her maç olduğu gibi döktürmesi de olumlu şeylerdi maçlarda.Nobre umarım bu sezon bu 2 golden sonra yatışa geçmez ve katkı vermeye devam eder sezon içerisinde.Maçın tamamını seyretmeğim için genel performansı nasıl bilmiyorum ama Tabata'nın 2 golde de isminin geçmesi önemli bence.Cenk maşallah çok iyi gidiyor.Umarım üstüne koyarak devam eder.Son olarak Quaresma...Sezon öncesinde bildiğimiz performansı sergilemeyeceği yönünde iddialar,endişeler söz konusuydu ama aksi şekilde Portekiz'de oynadığı gibi oynuyor ve bu bizim için gerçekten çok önemli.İnşallah o da böyle devam eder.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri