Bursaspor'u ülkemizi rezil etmekle suçlamak ayıptır. İyi oynamamış olabilir, hatalar yapılmış olabilir, transferlerde yanlışlar yapılmış olabilir. Ama bütün bunlar Bursaspor'un insiyatifidir. Bursaspor 0 puan, 0 golle, sonuncu da bitirse grubunu kimsenin ağır ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur. Eleştirilebilir makul seviyede. Eleştirilmelidir de. Bugüne kadar ülke futbolu güllük gülistanlıktı da, bugün mü rezil oldu diye düşünmek gerekir. Bursaspor birçok zorluğa rağmen (herkesin malumu, 3 büyüklerin etkinliği) geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladı. Bu sezon da 3 büyüklerin epey önünde. Madem rezil bir futbol anlayışı var, gerisinde kalan 3 büyüklerin durumu nedir? Avrupa arenası tecrübeye dayalı. Maç yaptıkca bu oyuncular tecrübe kazanacaklar. Takımın neredeyse tamamı uluslararası seviyede henüz 4 maç yaptı. İçinde bulunulan durumu rezalet olarak nitelendiren zihniyetler yüzünden, 3 büyüklerin saltanatına son verilmesine bile sevinemez duruma geleceğiz neredeyse. Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaybetmemize rağmen, Bursaspor şampiyon olduğu için az da olsa sevindim. Ülke futbolundaki, 3 büyük olarak addedilen takımlar dışındaki takımların gelişimi adına sevindim. Rezalet seviyesindeki eleştiriler yüzünden bu baltalanırsa yazık olur. Ne olursa olsun, bu tecrübesiz ama iyi niyetiyle mücadele eden ekibi tebrik etmeliyiz. Önümüzdeki sene de Avrupa kupalarında mücadele ederse Bursaspor, bu sezonkinden daha iyi olacaktır düşüncesinde ve temennisindeyim.