Zor mac, Manchester toparlanma donemine gectiGalibiyetlerine kesin gozüyle bakıyorum, İnşAllah yanılırım
Ankette eklenirse![]()
Bursaspor
Manchester United
Berabere
Zor mac, Manchester toparlanma donemine gectiGalibiyetlerine kesin gozüyle bakıyorum, İnşAllah yanılırım
Ankette eklenirse![]()
Bencede zor maç olacak. Bursaspor saha ve seyirci avantajıyla 1 adım önde. Man Utd'de ise birçok eksik var. Rooney, Giggs, Macheda, Anderson gibi isimler yok.
İnşl. kazanır Bursaspor.
Bence ne kadar eksik olursa olsun Man U 3 puanı alır. Gönlümüz Bursa'dan yana ama çok zor bir maç..
Bursa, bu maçta hücum oyna bari de heyecanlanalım artık.olan oldu zaten..
Man. Utd galibiyete yakın ekip, Bursa'nın kazanmasını dilerim; ama imkansıza yakın.
Bursa bu sefer kazanıcaktır.
hiç sanmıyorum bursanın kazanacağından hiç bir ümidim yok bursa mancesterle boy ölcüşemez
Insallah Bursaspor kazanir. Kazanirsa 1-0 yada 2-1 gibi sonuclanir. Volkan ve Sercan dan bugun gol bekliyorum ..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Anket eklenmiştir.
Bursaspor'un kazanmasını isterim,fakat gerçekçi olmak lazım.Bursa kazanmak için açık oynayacak,Manchester United sonuca kolay gidip fazla zorlayamayacaktır.2-0 veya 2-1'lik bir Manchester United galibiyeti bekliyorum.
Bursaspor umarım gol bulabilir.Bundan öte bir şey bekleyemiyorum ne yazık ki.ManU as kadroyla çıkarsa çok kötü olur.
Ferguson'un sakızsız maça çıktığı bir maç söyleyin.
az önce Turgay ile çok net bir pozisyonu kaçırdık...
Sentugo.
Fletcher...
Dk. 47.
hay anasını ya, wederson gitti kaptırdı bi de üstüne sol tarafı da boş bıraktı! Gittik ordan gol yedik
Sentugo.
sen atamazsan, elin adamı gelir bir pozisyonda atar gider..
yedik 2 yi
Sentugo.
artık dalga geçiyorlar 3 ü yedik
Sentugo.
taraftar şov 60 dan beri devam ediyor
Sentugo.
Yahu 4 maç 0 gol, 0 puan. Bu kadar mı şanssız ve tecrübesiz olur bir takım. İlk devrede Turgay'ın kaçırdığı gol çok acemiceydi, topu önüne almış ve bomboş ama biraz daha kaleye yaklaşıp açısını daralttı hiç yoktan. İşte bu özgüven ve tecrübe eksikliği, başka bir şey değil. Ivankov da kolay goller yemeye devam ediyor ve dikkatimi çekti, bu golleri sadece ŞL maçlarında yedi. Bebe bile gol attı, yazık. Geçmiş olsun. Bakalım kalan 2 maçta gol ya da puan kazancı olacak mı Bursa'da?
bu bursa süper lig de mi farklı oynuyo yoksa şampiyonlar ligi baya mı uçuk.
Ya abi ne bekliyorsunuz? Şampiyonlar Ligi'nin atmosferi başka bir kere. Keşke büyük takımlar gitseydi, onlar bir şekilde yine zorlardı grubu.
İlk elin günahı olmaz derler ya iskambilde.. Aynı hesap..
Bursa taraftarı süperdi bugün yine tebrike ederim ama skor üzücü gol atsalardı bari biraz kendilerine güven gelirdi.Yalnız insan düşünmedende edemiyor ligmiz çokmu kalitesiz şampiyon takımın daha golü yok gruplarda romanya çek takımları bile atarken
Bursa taraftarı coşuyor süper diyenleri anlamıyorum biz mi başka maç izledik acaba? maç 1-0 ken resmen sesi çıkmıyordu taraftarın 3-0 olduktan sonra başlasan ne yazar şovlara maksat gazetede yarın yazsınlar bursa taraftarı yenilsede destekledi diye peh...
golleri yeyince taraftar açıldı.. Keşke 1-0 ken de aynı şovu yapabilselerdi..
Abi ben anlamıyorum, ligde herkese kök söktürüyo; ama Avrupa'da elde var sıfır. Bursa bu ligi gol atamadan bitirir. Bunda iddialıyım.
Türk milletiyiz, kanımızda var.Anında havaya giriyoruz.Geçen sezon şampiyonluğu kazandıklarında Sercan "Real'i istiyoruz, Real gelsin" diyordu.Bunada şükür.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Sercan büyük golcü ingiltere de her takım oynar diyenlere bu maçlar ölçüt olsun.
Real Madridi isteyen Bursaspor taraftar ve oyuncularıda eminim kendi aralarında konuşurken ulan ne kadar boş konuşmuşuz diyorlardır.