Bende 2. devrede alıcam şu Digitürk Web TV'den memnunmusun dostum donma falan oluyormu hiç?
Printable View
Emenike'nin golü. Resimle ancak böyle :D
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/5619.jpg
Futbolcularda haklı... Şu trübünler ta buradan benim bile uykumu getiriyor. Taraftar bırakmadılar ki, şöyle takımı kamçılasın... Üç arkadaş bir araya gelip bilet alamadıktan sonra...
One öyle düşerken atıyor sanki :D
Fenerbahçe'de GENÇ Semih oyuna girmek için hazırlık yapıyor. 90. dk
Maçın sonuna 4 dk uzatma. Alex kenarda Semih oyunda
İnanılmaz bir gol kaçırdı Semih
Ücret ne bu webden olanın?
Maç sona erdi.
Semih'in kaçırdığı gol
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/5681.jpg
Bu arada maç bitti. 2-1
Zevkli bir maç oldu. Karabük diğer Anadolu takımlarına nazaran daha diri futbol oynuyor. Şuanki sıralarını fazlasıyla hakediyorlar. Bence ilk 5 içinde kesinlikle olmalılar.
Fenerbahçe'de Stoch'u ilk yarıda çok beğendim. Alex her zamanki gibiydi müthişti...
Bende çok sevdim webTV'yi geçen sezon ligi ikinci yarısında almıştım, memnun kaldım, bu sezon başında yine aldım. Hem sezon başı daha uygundu. 100 tl gibi bişeydi geçmiş zaman, hatırlamıyorum tam :)
internet yeterli girmek için. Kullanıcı adı ve şifreyle istediğin yerden girersin.
Al laptopu gir tuvalete wireless varsa o kadar :)
oo çok iyiymiş.. taksit sadece kredi kartına mı oluyo?
Ben yurt disindayim belki server lar farklidir , mac oldugu zaman mac sonunda maratonla birlikte falan 4-5 saat izliyorum lig tv'yi bir kere bile donma olmuyor hemde yayin HD , bilgisayardan LCD tvye hdmi kablo ile baglanti yaptim LCD dede Full HD izliyorum maclari mukemmel kaliteli yayin ve donmuyor hic bir sekilde
Çok sıkıcı bir maçtı 2-0dan sonra sadece galibiyeti alalımda gidelim düşüncesine girdik ki bu Semih'in kaçırdığı golde de görüldü. Vuruyum vakit kaybolsun der gibiydi. Keşke sürüp kaleciyi geçseydi.
Dia gibi bir oyuncudan üç dört tane daha lazım, top ile yapışıyor. Sıkıyorsa al ayağından.
Yayın HD arkadaşlar. TV ye bağlayıp FULL HD olarakta izleyebilirsiniz ekran kartınızda HDCP özelliği varsa. Ayrıca Kredi Kartlarına 10 Ay Taksit yapıyorlar. 12.90 x 10 olarak.
Donma olayı ise şu şekilde oluyor. Yayın İnternet Hızınız Neyse hepsini kullanıyor. MSN Site VS. Kapalıysa ve açarsanız saniyenin yarısı kadar Buffering diyip yayın tekrar geliyor. Rahatsız edici bir donma değil.
Guiza'nın takımla birlikte antremanlara başladığı nasılda belli oldu? İşte Semih'in kaçırdığı gol ve işte iki haftadır Niang... Adam kuş gribi gibi, hemencik diğerlerine de bulaşıvermiş...
Bu arada NTVSPOR'daki Fenerbahçe Spikeri Loran Varloyan Ligtv'ye geçmiş.
İlk devre son 5 dakikaya kadar çok iyi bir mücadele ve oyun vardı ama Niang formsuz bu aralar, çok etkisiz maçlarda, bir sıkıntısı olduğu belli.
2. devre başında yenilen golden sonra yaklaşık 15 dakika takım çok kötüydü, Karabük oyun kontrolünü almıştı o bölümde ki oyuncu değişikliğiyle orta dahaya direnç geldi ayrıca takımın sistemi de değişti, radikal bir karardı, takım 4-3-3'e döndü, ileride Niang-Alex-Mehmet yan yana oynamaya başladı. İlk defa böyle gördük takımı ve beklenildiği gibi takımın paslaşması ve oyun kontrolü Fenerbahçe'ye geçti, top döndüre döndüre maçı geçirdi Fenerbahçe. Dia'nın da girmesiyle pozisyonlar buldu Fenerbahçe ama son vuruşta iyi kullanamadı Dia.
Kazanmak gerekliydi ve kazanıldı. Cristian'ı bu maçta da beğendim, mücadele etmiyor diye eleştiriyordum, son haftalarda birebir mücadelelere de giriyor. Takımda kalmak için çabalıyor. Takımın 4-3-3 dizlişiyle daha iyi oyun oynayacağını düşünüyorum ama eldeki kadro şimdilik bunu oynamaya pek uygun değil. Alex zaten en iyi sezonunu geçiriyor Türkiye'de bence, 5 maç oldu üst üste gol atmaya devam ediyor. Kalan 2 maçtan da oyuna bakmadan çıkarılacak 6 puanla Trabzon'un arkasında devreyi bitirmek zor olmayacaktır.