ya bıtmezz bencede hıc sıkıLmadan 2030-2040 yıLına kadar kımsenın geLecegını zannetmıorum
asLında bıter oda soLe adam sıkıLıo 2010 yıLından sonra tekrar yenı oyun acar oLe bıter oda oynadıgı takımLa yani
Printable View
ya bıtmezz bencede hıc sıkıLmadan 2030-2040 yıLına kadar kımsenın geLecegını zannetmıorum
asLında bıter oda soLe adam sıkıLıo 2010 yıLından sonra tekrar yenı oyun acar oLe bıter oda oynadıgı takımLa yani
oyun bitmez sadece sen oyundan belli bir sene sonra bikabilirsin sonra yeni oyna baslarsin...
Ben en son 2023 e kadar çıktım.Gerisini de bilemeyeceğim
arkadaşler büyük oyuncular küçük olarak tekrar çıkıo örn:maradonabende 18 yaşında özellikler süper
ben 103 yaşındayım şu anda 2062 yılındayım rooney fb nin teknik direktörü 117 yaşında
bu oynu bitmez bitemezzzzzzzzzzzzzzzz
ister inanın ister inanmayın fm delisi birisi tatile gitmiş, 2 ay boyunca pc yi kapatmamış 2500 küsürlü yıllara gelmiş bencede bu oyun bitmiyo
harbiden ya 90 yasında haa heheehehehehehehe
en 2009 dayim sikildim yaa 2023 ne demek yaa anaa kafayı yerdim heraldee
hadi bee 2500 yılalr vayy hakikaten bu oyun bitmez ya sen kafayı yersin o kadar
abi regensler gelmeye başladı mı oyunun zevki bitio!! ben en fazla 2018 yılına kadarr falan oynarım yani gerisi imkansızz benim için!
2065 yılına gelmiş biri ss koymuştu dumura uğramıştım heralde bitmez.
arkadas öyle demeyle olmaz madem diyosun kanıtla bakalım ss göster böyle diyen pek çok kişi tanırım ama görmeden inanmamQuote:
Originally Posted by wendel3272
Oyunda yeni futbolcuların ortaya çıkmadığı bir zaman olursa oyun bitiyor demektir. Tabi böyle birşey varsa..
kimoyun bitirirki herkes belli bisey sonra sıkılır en kötü takımla bile kac defa sampiyon olursun ozmna kadar hep sampion olmakta sıkar adamı
Bir defa yazdım yine yazıyorum FM 2006 Yıl olarak bitmez FM 2007 Çıktıgında biter ;)
wallahi billahi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DQuote:
Originally Posted by cngnsry