arkadaşlar fm06 da yıl uzatmak için yama varmı yoksa kaç yılında bitiyo yardımc olursanız
sevinirim cagatay![]()
arkadaşlar fm06 da yıl uzatmak için yama varmı yoksa kaç yılında bitiyo yardımc olursanız
sevinirim cagatay![]()
uzatmak için yama yok
Sanki bitirceksin de =)
wallahi billahiOriginally Posted by cngnsry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaklaşık 2030lara gidiyor diye biliyorum belki dahada fazladır
beyler belki inanmayacaksınız ama bi adam war cska hastası adam 2046 yılına gelmis...yani bu isin sonu baya uzak gece gunduz oynarsan belki...adamın ne kadar oynadıgını yazan yerde 51gün 20saat falan yazıyo..Originally Posted by hurmet
sen gördünmü bunuOriginally Posted by alexx20fb
varsa link atsana
fm şöyle bitiyor;
öncelikle oyundaki gerçek oyuncular emekli oluyor
sonra regens lerin hepsi emekli oluyor.
yani burak abinin de dediği gibi 2030 u bulur hatta geçebilir![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
oyunu bitiren varmıdır
elbette vardırOriginally Posted by emre1905
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
2030 da filan bitiyor.Bitiren kesin vardır...
eskiden bi geyik vardı ya. başkan oluyomuşsun da oyun bitmiyomuş öle devam ediyomuş falan filan. böle bi şey var mıdır ya.
Bitiren vardırda baya nadir !
ben eskiden böyle konu açmıştım araştırmdan konu açmayalım yöneticilerden birisi kadlırırsa sevinirim
bende regents lerden biri emekli oldu 17 yaşında idi daha bende şaşırdım
adı da Bülent Korkmaz idi bülent korkmaz yazınca iki kişi çıkıyordu biri 17 yaşında diğerini bilmiyorum da bayağı yaşlı bildiğimiz gs den emekli olan
walla ben daha hiç gelmedim bu yıllara benim rekorum 2016.
biri vardı 90 yaşında hala teknik direktördü!
Sapıtıyormuş oyun![]()
Bence bu oyun bitmez arkadaşlar.sıkılınca bitiyo işte
Gerçekten bitiren varmıdır acaba ya
ben daha hiç bitirmedim ama bi
gün bitirmek inşallah bitirmek nasip olur
arkadaşlar 2030 yıllarında bitiyor ben 2018 e kadar geldim del piro 40 yaşına kadar oynuyor her maçta da yazıyor 40 yaşında olmasına ragmen
ben bu güne kadar bu oyunu bitireni görmedim ama oyunun bitişi ile ilgili çeşitli efsaneler duydum
ben bi yerde görmüştüm adam 2112 senesine kadar dünya kupasını kazananların listesini yapmıştı, demek ki oraya kadar gidiyo
ya oyle kaca kadar bıttıgını bulan warsa ss gondersin
2030 da oyunun yüklenme süresini düşünemiyorum..save game 1gb(abartıyorum bana bakmayın) olur...
Ben 2050 ye geldim çok fazla takılmaya başlamıştı. Sildim şimdide 2015 teyim
walla ben en fazla 2016 ya geldim ondan sora sıkıyo.yeniden yüklüyom.şu fm 2007 çıksa da herkes rahatlasa.
ya arkadaslar 2008leri bile gectiken sonra oynamak bana gore guzel degil,,,gercekciligi bitiyor,
zaten 3 yil sonra 100de100 dunyanin en iyi takimi oluyorsunuz,, egerhangi bir ulke buyugunu alirsaniz tabi,,,
odan snra milana 5 madride 5 man utd ye 5 atip atip atip oynuyosunuz, neresi iyi bunun,,,yani gercekciligi bitiyor ve sacma oluyor,,, birde o yillarda en iyi yetenekler o ulkeden cikiyor, hatta yabanci ulkeler sizin genclrinizi almaya basliyor yetistiriyor yani,,,
gelen gidene 5 atarsan neresi keyifli olur ki artik demi,, hep galibiyet galibiyet,,, bi kerede yenilsek demi ama![]()
hey ben oyunu bitirdim enson 2042 yılında sonra otomatikman sıfırdan başlıyoo
1-2 tane ss alıp koysaydın keşke..