Isterse Servet ilk yilindaki gibi iyi oynasin benim icin Ankaragücü macinda Rijkaard'i ve takimini satan adam olarak kalacaktir.
Umarim Arena'da ruhunu ortaya koyan mücadele eden oyuncularla ve seneye icin umut veren bi futbol oynariz.
Printable View
Devam ediyor yayın demek ki devam edecekler (:
ulen Tugay aglama beni de aglatacaksin...
çok duygulandım :( ağlayacağım nerdeyse :S
culio dehşet oyuncu ama bi alex değil tabi :D rıdvan dilmen onun gibi 50 oyuncu bulur tsl den :D
insua çok istekli heycanlı bu çocuk kesinlikle kalmalı
colin çok iyiydi bu gün uzun süre sonra kafa vuran bi forvetimiz olması sevindirici
onun dışında barış,ayhan,zan,aykut,aydın harbi yakışmıyo bu takıma ya
Ali Kirca yüregine saglik müthis yazmissin.Hagi agladi Tugay agladi gercekten agliycak gibi oldum bende. Güle güle ALI SAMI YEN güle güle
TRT HD bende olmuyor ya tikliyorum cikmiyor :S
trt3 de yayın var...
http://www.sporx.com/img/2011/01/11/arda.jpg
Sami Yen'e yakışan veda! Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Beypazaro Şekerspor'u ağırladı.
Sarı kırmızılı takım için büyük anlam taşıyan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Maçta Galatasaray'ın gollerini 73. dakikada Servet ve 82. dakikada Arda Turan ve 90+2. dakikada Kazım Kazım kaydetti. Konuk ekip Beypazarı Şekerspor'un tek golü ise 23. dakikada Caner'den geldi.
Bu sonucun ardından Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda puanını 7'ye yükselterek gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Beypazarı Şekerspor ise oldukça isteki ve kaleci Önder'in yıldızlaştığı mücadelenin ardından A Grubu'nda grupta 1 puanda kaldı.
46 yıllık tarihiyle Galatasaray Kulübü'nün mabedi olan Ali Sami Yen Stadı bu karşılaşmayla son sınavını bir Galatasaray galibiyetiyle vermiş oldu. Karşılaşma öncesinde duygu dolu dakikalara sahne olan Ali Sami Yen'e veda gecesinde tribünler de sarı kırmızılı takımlarını yalnız bırakmadı.
"CİM-BOM"DA 6 EKSİK
Galatasaray takımı, Beypazarı Şekerspor karşılaşmasına 6 eksikle çıktı.
Sakatlıkları bulunan Milan Baros, Mehmet Batdal, Çağlar Birinci, kırmızı kart cezalısı Lorik Cana ve Avustralya Milli Takımı ile Asya Kupası maçlarında yer alan Lucas Neill ile Harry Kewell, Beypazarı Şekerspor maçında yer alamadılar.
18 KİŞİLİK KADRODA 3 YABANCI
Sarı-kırmızılı ekibin 18 kişilik kadrosunda yalnızca 3 yabancı oyuncusu yer aldı.
Beypazarı Şekerspor'a karşı sahaya çıkan ilk 11'de Insua ve Pino bulunurken, yedekler arasında da yeni transfer Culio sahaya çıktı.
-----------------
Ali Sami Yen stadındaki son "resmi maçımızda" Beypazarı Şekerspor'u 3-1 yendik !
Böylece efsane sona erdi..
Servet'in attigi gol tam bir Tsubasa golu oldu , Arda'da ayni topa vole vurmaya kalkdi Servet rovasatayi vurdu :D , Bu arada Culio'nun cok iyi bir oyuncu oldugunu soylemistim daha once , 2 yildir burda hemen hemen her hafta izledim Culio'yu ama en onemli ozelligi devamliligi olan bir oyuncu , inisli cikisli oynamaz , belki mac kurtaramaz tek basina ama hemen hemen her mac bu gece izledigimiz performansinin altina kesinliklede dusmez
Sami Yen yanıyor.Kapalı felaket
GS TV'de var
Culio iyi oyuncu gerçekten çok iyi oynadı ama çok düşüyor yere
İnsua da başarılıydı , Emre Çolak cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor beğenmedim
Taraftar Kazım derken acayip bağırdı.ASY'de son gol Kazım'dan:D
Ali Sami Yen Arena'ya merhaba.
Culio böyle devam ederse son yıllarda GS'nin yaptığı en iyi transferlerden biri olabilir. Kazım da bence çok iş yapacak bu takımda. Kendine iyi bak Sami Yen , hatıralarımızda..
Ne düşmesi ya onun yediği tekmeleri başkası yeseydi şimdi 1 ay sakatlanmıştı.2 li mücadelelerini tek tek izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.
Galatasaray hala aynı tas aynı hamam görüntüsü veriyor. İlk şutunu 35. dakikada attı. Son 17 dakikada rakibin gücünün tükenmesi mi desem gecenin hatrına ilahi destek mi desem bilmiyorum. Galatasaray öyle böyle maçı kazanmasını bildi.
Kazım'ı tavrından tarzından ötürü sevmiyorum. Galatasaray'a gelmesini de istemiyordum. Bugün çok istekliydi. İsteğini sürdürür ve faydalı olursa da kimse buna itiraz etmez sanırım. Culio ya gerçekten iyi oyuncu ki bunu zaman gösterecek ya da yıllarca Ayhan'a alıştığımızdan normal bir oyuncunun yapması gerekenleri yapıyor diye gözümüzde büyütüyoruz. Tabi hakkını vermek lazım. Kazım'a verdiği pas mükemmeldi. Galatasaray'da hala kaleci, golcü ve stoper mevkileri takviye diye bağırıyor. Bana göre sol back bölgesine de mutlaka transfer yapılmalıdır. Genç diyerek sabrettiğimiz Serkan, Aydın, Emre Çolak az buçukta Barış'tan hiçbirşey olmaz. Çünkü altyapı sistemimiz geliştirecek potansiyelde değil, bu oyuncularında yetenekleri bu kadardır.
Gecenin önemine gelirsek tarihe gömelim desek sığmaz.
İnsua'da iyi oynadı aslında ortaları çok etkiliydi.
herkez diyorya bu takımla aslantepeye gidilmez bugün maçta olan biri olarak diyorum bu taraftarla aslantepeye gidilmez
Taraftar destek olmak için stada gelir ama bizim taraftar köstek olmak için geliyorlarmış gibi:mad:
taraftar dedinizde aklıma geldi bi ara tam nevizade geceleri söyleniyodu bi an arkadan cimbombomum benim biricik sevgilim de çıktı 2 si beraber söylendi ne hoş ama.
http://www.uefa.com/memberassociatio...l?cid=PULSE_TW
Sami Yen'i haber yapmislar
defalarca anladığımız gibi bu akşam da gördük aykut'tan galatasaray'a kaleci olmaz.
culio güçlü ve teknik olduğu biraz olsun gösterdi.umarım devamı gelir.
çağlar iyileştiğinde insua ilk 11de oynayamaz.