Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Galatasaray - Beypazarı Şekerspor [ZTK A Grubu]

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Doğrudur elbette.Ama kesin yargı yürütmemek lazım.Yarın öbürgün Servet çıkıp takır takır top oynadığında siz barınıza basacaksınız.Tıpkı bizim Santos veya Christian'da yapacağımız gibi
    Isterse Servet ilk yilindaki gibi iyi oynasin benim icin Ankaragücü macinda Rijkaard'i ve takimini satan adam olarak kalacaktir.

Umarim Arena'da ruhunu ortaya koyan mücadele eden oyuncularla ve seneye icin umut veren bi futbol oynariz.

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Ya Ali Kirca siir falan okuyacakmis, onu izleyebilecegizmi bu trt kanaldinda??
    Sanirim verecekler ben bi ara maci trt hd den izliyordum söylediler yayinlayacaklar,Hatta Trthd de yayin devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Devam ediyor yayın demek ki devam edecekler (:

ulen Tugay aglama beni de aglatacaksin...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

çok duygulandım ağlayacağım nerdeyse :S

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

culio dehşet oyuncu ama bi alex değil tabi rıdvan dilmen onun gibi 50 oyuncu bulur tsl den
    insua çok istekli heycanlı bu çocuk kesinlikle kalmalı
    colin çok iyiydi bu gün uzun süre sonra kafa vuran bi forvetimiz olması sevindirici
    onun dışında barış,ayhan,zan,aykut,aydın harbi yakışmıyo bu takıma ya

Ali Kirca yüregine saglik müthis yazmissin.Hagi agladi Tugay agladi gercekten agliycak gibi oldum bende. Güle güle ALI SAMI YEN güle güle

TRT HD bende olmuyor ya tikliyorum cikmiyor :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trt3 de yayın var...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Default Elveda Ali Sami Yen , Hoşgeldin TT Arena !

Sami Yen'e yakışan veda! Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Beypazaro Şekerspor'u ağırladı.

Sarı kırmızılı takım için büyük anlam taşıyan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Maçta Galatasaray'ın gollerini 73. dakikada Servet ve 82. dakikada Arda Turan ve 90+2. dakikada Kazım Kazım kaydetti. Konuk ekip Beypazarı Şekerspor'un tek golü ise 23. dakikada Caner'den geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda puanını 7'ye yükselterek gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Beypazarı Şekerspor ise oldukça isteki ve kaleci Önder'in yıldızlaştığı mücadelenin ardından A Grubu'nda grupta 1 puanda kaldı.

46 yıllık tarihiyle Galatasaray Kulübü'nün mabedi olan Ali Sami Yen Stadı bu karşılaşmayla son sınavını bir Galatasaray galibiyetiyle vermiş oldu. Karşılaşma öncesinde duygu dolu dakikalara sahne olan Ali Sami Yen'e veda gecesinde tribünler de sarı kırmızılı takımlarını yalnız bırakmadı.

"CİM-BOM"DA 6 EKSİK

Galatasaray takımı, Beypazarı Şekerspor karşılaşmasına 6 eksikle çıktı.

Sakatlıkları bulunan Milan Baros, Mehmet Batdal, Çağlar Birinci, kırmızı kart cezalısı Lorik Cana ve Avustralya Milli Takımı ile Asya Kupası maçlarında yer alan Lucas Neill ile Harry Kewell, Beypazarı Şekerspor maçında yer alamadılar.

18 KİŞİLİK KADRODA 3 YABANCI

Sarı-kırmızılı ekibin 18 kişilik kadrosunda yalnızca 3 yabancı oyuncusu yer aldı.

Beypazarı Şekerspor'a karşı sahaya çıkan ilk 11'de Insua ve Pino bulunurken, yedekler arasında da yeni transfer Culio sahaya çıktı.
    -----------------
    Ali Sami Yen stadındaki son "resmi maçımızda" Beypazarı Şekerspor'u 3-1 yendik !

Böylece efsane sona erdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Servet'in attigi gol tam bir Tsubasa golu oldu , Arda'da ayni topa vole vurmaya kalkdi Servet rovasatayi vurdu , Bu arada Culio'nun cok iyi bir oyuncu oldugunu soylemistim daha once , 2 yildir burda hemen hemen her hafta izledim Culio'yu ama en onemli ozelligi devamliligi olan bir oyuncu , inisli cikisli oynamaz , belki mac kurtaramaz tek basina ama hemen hemen her mac bu gece izledigimiz performansinin altina kesinliklede dusmez

Sami Yen yanıyor.Kapalı felaket

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Little General View Post
    Sami Yen yanıyor.Kapalı felaket
    hala yayin varmi Televizyonda ? hangi kanalda ?

GS TV'de var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Culio iyi oyuncu gerçekten çok iyi oynadı ama çok düşüyor yere

İnsua da başarılıydı , Emre Çolak cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor beğenmedim

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Culio iyi oyuncu gerçekten çok iyi oynadı ama çok düşüyor yere

İnsua da başarılıydı , Emre Çolak cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor beğenmedim
    Düşüyor ama top kaybı az bi oyuncu çok beyendim.

Taraftar Kazım derken acayip bağırdı.ASY'de son gol Kazım'dan

Ali Sami Yen Arena'ya merhaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Culio böyle devam ederse son yıllarda GS'nin yaptığı en iyi transferlerden biri olabilir. Kazım da bence çok iş yapacak bu takımda. Kendine iyi bak Sami Yen , hatıralarımızda..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne düşmesi ya onun yediği tekmeleri başkası yeseydi şimdi 1 ay sakatlanmıştı.2 li mücadelelerini tek tek izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray hala aynı tas aynı hamam görüntüsü veriyor. İlk şutunu 35. dakikada attı. Son 17 dakikada rakibin gücünün tükenmesi mi desem gecenin hatrına ilahi destek mi desem bilmiyorum. Galatasaray öyle böyle maçı kazanmasını bildi.

Kazım'ı tavrından tarzından ötürü sevmiyorum. Galatasaray'a gelmesini de istemiyordum. Bugün çok istekliydi. İsteğini sürdürür ve faydalı olursa da kimse buna itiraz etmez sanırım. Culio ya gerçekten iyi oyuncu ki bunu zaman gösterecek ya da yıllarca Ayhan'a alıştığımızdan normal bir oyuncunun yapması gerekenleri yapıyor diye gözümüzde büyütüyoruz. Tabi hakkını vermek lazım. Kazım'a verdiği pas mükemmeldi. Galatasaray'da hala kaleci, golcü ve stoper mevkileri takviye diye bağırıyor. Bana göre sol back bölgesine de mutlaka transfer yapılmalıdır. Genç diyerek sabrettiğimiz Serkan, Aydın, Emre Çolak az buçukta Barış'tan hiçbirşey olmaz. Çünkü altyapı sistemimiz geliştirecek potansiyelde değil, bu oyuncularında yetenekleri bu kadardır.

Gecenin önemine gelirsek tarihe gömelim desek sığmaz.

İnsua'da iyi oynadı aslında ortaları çok etkiliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

herkez diyorya bu takımla aslantepeye gidilmez bugün maçta olan biri olarak diyorum bu taraftarla aslantepeye gidilmez

Taraftar destek olmak için stada gelir ama bizim taraftar köstek olmak için geliyorlarmış gibi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

taraftar dedinizde aklıma geldi bi ara tam nevizade geceleri söyleniyodu bi an arkadan cimbombomum benim biricik sevgilim de çıktı 2 si beraber söylendi ne hoş ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Facx View Post
    taraftar dedinizde aklıma geldi bi ara tam nevizade geceleri söyleniyodu bi an arkadan cimbombomum benim biricik sevgilim de çıktı 2 si beraber söylendi ne hoş ama.
    tribün demirlerine çıkan kendini tribün lideri zanlediyor herkez kafasına göre bağırıyor
    son maç ali samiyende adnan polat istifa die bağırıyorsun, futbolcularını isliklıyorsun vs... bügün bunların hepsine şahit oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

defalarca anladığımız gibi bu akşam da gördük aykut'tan galatasaray'a kaleci olmaz.

culio güçlü ve teknik olduğu biraz olsun gösterdi.umarım devamı gelir.

çağlar iyileştiğinde insua ilk 11de oynayamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Uefanın sitesindede sanırım Giggs'in:

ısınmaya çıktıktığımızda stad boştu fakat maça çıktığımızda bir anda tüm heryer dolmuştu benzeri bir sözünü koymuşlar

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri