Hayır onu demek istemedim.Mevcut spikerler harici son yıllarda alttan spiker gelmiyor demek istedim.
Printable View
Şimdi konuşan kim baya bi Yönetime laf saydı.. Büyük ıslık var
Arap kanalı Arsenal maçını gösteriyor :D. İnşl. açılış maçınıda gösterir.
Baya bi şaşırdım doğrusu söyledikleri karşısında :) Hiç beklenmedik bi zamanda o kadar Galatasaraylının arasında gider yapmak.. ilginç :)
Adam hala susmadi taraftar yuhaliyor. Kanal D yayini kesti sacma sapan isler oluyor
Adam dağattı ortalığı resmen:D
bu taraftarımız ne zaman ne yapacağını hiç bilmiyor yerimi burası
Şu konusan spiker ne saçma bi herif ya :D stad düz alana yapılmamış :D len nasıl oluyor o ya :D:D
Bayağı bir saydı yönetime aciz falan dedi.
Sagol Aygun :) Yine de tam olarak ne dedigini soyleyebilecek var mi ?
galatasaray; ali sami yen stadında kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremedi, yönetim falan diye devam etti sonrasi duyulmadi
Tam olarak kimse anlamadı ki :) Bir yandan adam konuşuyorken bi yandan taraftar ıslıklıyordu bir yandan spiker konuşuyordu.
Akli melekeleri yerinde değil galiba o ilginç şahsın.
Kanal D yayını bitirdi galiba.
Staddaki isliklardan da anlasilacagi üzere rakiplerin isi zor olacak.
GS İlk 11: Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lorik Cana, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Culio, Ayhan, Emre Çolak, Kazım , Arda Turan
Yine forvetsiziz.Gerçek manada bir forvet alınamadı şu takıma.
Sadece Ayhan gelişme var :)
Arkadaşlar başbakan muhabbetini kapatalım.Forumlarımızda siyaset tartışılması yasak biliyorsunuz.Tartışmanın gidişatı oraya gidiyor.
staddan canlı yapan bir tv yok mu? varsa ve tv de çıkmıyorsa kanal adı verin de bakalım :D
maçı eurofutbol dışında nerden izleyebiliriz :D
Ilker Yasin Ajax'a Arsenal dedi bu mac herseyiyle ilginc olacak :D
Kanal D nin yaptığı yayın felaket.İlker Yasin artık bu işten elini ayağını çekmeli.
Hani şifresiz olacaktı ? Bu nasıl bir şey yahu ? Böyle bir yalancılık olabilir mi ya?
Smile adsl kullanan varsa Dsmart webtv üzerinden maçı izleyebilir.
Toki Başkanı çok ilginç konuşmuş.
Hakan Balta cok yavas yahu
Maçı izleyemeyen arkadaşlar varsa msnden ulaşabilirler.
Ayhan bos kaleye gol kacirdi sasirdik mi :D