![]()
![]()
Türk Telekom Arena - Ali Sami Yen Spor Kompleksi Açılış Maçı
Yer: Türk Telekom Arena
Galatasaray - Ajax
Tarih: 15 Ocak 2011
Saat: 21.00
![]()
![]()
Türk Telekom Arena - Ali Sami Yen Spor Kompleksi Açılış Maçı
Yer: Türk Telekom Arena
Galatasaray - Ajax
Tarih: 15 Ocak 2011
Saat: 21.00
Hayırlısıyla hizmete açılıyor stad. Çok maceralı bir zaman dilimiydi hakikaten ve nihayete erdi
Güzel bir maç olsun , bol gol izleyelim..
Epey zahmet verildi ve harika bir futbol mabedi hizmete açılıyor. Dün öğle saatlerinde çimlerindeydim. Premier Lig maçı ambiansı tadında maçlar izleyecek Galatasaray taraftarları. Bir de futbol güzel olursa tadına doyum olmaz.
kesinlikle müthiş olcak ancak açılış öncesi stadın dıştan hala inşaat gibi gözükmesi hiç hoşuma gitmiyo
Maci Star canli vercekmis galiba.
Dün D-Smart'ın vereceğini söylüyordu herkes. Star mı veriyor maçı? Eğer öyleyse süper.
Star yayın akışına baktım yok.
Galatasaray'ın yeni futbol mabedi olacak Türk Telekom Arena'nın 15 Ocak 2011 tarihindeki görkemli açılış töreninde Galatasaray ve Ajax karşılaşacak, uluslararası bir şova dönüşecek nefes kesecek karşılaşma sadece D-Smart ekranlarında olacak.
SporX...
Galatasaray-Ajax Saat; 20;45
Rah-e Farda Tv;
symbol:02222 ,
(H),
Fec:11988
Maçı turksatta burası verecek deniliyor..
gspTV - Primul site video din România cu conţinut dedicat sportului
Rumen kanali, kalitesi iyi ve donmuyor. Canli yayinlayacak suanda mac öncesi tartisiyorlar.[/QUOTE]
Last edited by Emurafu : 15.Ocak.2011 at 14:45
Rah-e Farda Afgan Olması Lazım Bende VarŞifre Girecek mi Acaba Maç Saatinde?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Futbol Smart şifresiz yayınlayacak diye biliyorum ben.
Degerli Galatasaray Taraftari;
Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksinde oyananacak olan Acilis Macinin D-Smart'da sifreli yayinlanmasindan dolayi büyük bir üzüntü duyuyoruz!
Geriye kalan su Saatlerde D-SMART'i KANAL D'yi ve Galatasaray Spor... Klubünü Telefon yagmuruna tutup maci sifreesiz izleme dilegimizi yerine getirmeliyiz. Nasil olsa ararlar diyip okuyup gecmeyin siz aaramazsaniz digeri aramazsa kim ariyacak???
D-SMART: 0212 444 55 65
GALATASARAY SPOR KLUBÜ: 0212 273 28 50, 0212 249 48 60
ALO D HATTI: 0212 478 00 88
SANLI GALATASARAY TARAFTARI BU YAZIYI KOPYALAYIN VE AYNI ZAMANDA HADI TELEFONLARA!!!!
Olaya bak ya. Ülkemizde çok güzel bir stad açılışı var. Maç izleyecez o bile şifreli. Küfür etmekten bıktım artık bu D-Smarta ya.
Dsmartı olanlar eurofutbol şifresiz yayınlara başladı..Eski maçları gösteriyor..Afgan kanalı verecekmiş..Ordan izleyebilirsiniz.
hiç uğraşmayın en yakın kahvehane'den yüksek ihtimal parasız izleyebilirsiniz.Zaten gözteriler kanal d'den yayınlanıcak.
Eurofutbol netten yayını yok malasef..
Digitürk'ten izliyicem.Uydu'da açık mı bilmiyorum.
İnanılmaz heyecan var bende...
Stad 40000 kapasite ile çalışacakmış bugün. Hazırlıklar tamamlanmamış, olaya bak.
Ben fenerliyim ama şöyle bişe söyliyim galatasaray bence boşu boşuna yaptırdı yine aynı gelir gelicek daha fazla gider olucak zaten ali sami yeni zor dolduruyorlardı bunu çok zor doldururlar bana göre tabi şahsi bir fikir yanlış anlamayalım.
Güvenlik önlemleri ve Maçta sorunlar yaşanmasın diye 40.000 kişi oynanacakmış..Zaten ufak tefek eksiklikler olacaktır bunu herkez söylüyor..En büyük sorun trafik olurdu onuda metro ile çözmüşler..Birtek Çevre düzenlemesi kaldı..Aslanlı yol yapılınca çok iyi olacak..Bu akşam taraftardan çok davetli ve devlet büyükleri gelecek..
Daha çok gelir gelecek merak etmeyin..Trbünler sponsorlara satılacak..Pegasus örnek;9,Gelir olmaz gider olur çok saçma
Bu arad Cnntürk Canlı Yayında..