bu ne komedi yaa adam manyak :D:D
Printable View
bu ne komedi yaa adam manyak :D:D
dengesiz bir tip piskolok bunu keser :)
ikna etme yöntemi basit aslında 2 golde bir değişcek kaleci ben de geçicem de o inanır(bizim mahalledekiler inanıo
Herkes güzel yorumlamışda...Burada adam sabit bölge derken yedekte hep oynamasını bahane etmiş olmasın ..Bu daa büyük ihtimal olabilir...Sen bu adamı sat bende olsa o dakika serbest bırakırım..Yok adam iyi diyorsan o zman oynat ilk 11 dee.... :)
muhahaha ofansif ortasaha oynat ve oyun kurucu yap :) bakarsın 10 numara olarak döktürür
yeni maradona olabilir.elle güzel goller atar
ya bu turkce ceviride hata olmasın yani aynı takım olarak yerde kalmak istemiyorum demişti.
Another place to move falan
sanki dalga geçiyo ya:d
hehehehe,valla süper bi kaygı heheheh.
harbiden teknik trektör:D yapsaudın:D
mevkilerinden başka yerde oynayabiliyorsa orda oynat bi de antreman programı uygula değişik bişey olur .mesela rooney kalede oynayabiliyo onun gibi olur belki :D:D:D
böle hırslı oyunculara şans tanımak lazım :D belki o da pancu gibi olcak. pancu da kalecilikten forvete geçiş yapmıştı :D
heralde adamı zorla kaleci yaptılar :D
hangi mevkiyi arzu ederdin deseydin...
bendedemaçın 75.dk sında mı ne oyundan çıktığı için üzülmüştü baptista :D
ehueheuh yıuuh diorm :=)
sen işi bilmiyorsun kardeşim diyeceksin gel sen meneger ol ben kaleye geçeyım :P
kaleciden kaynaklanan bi sorun deil oyundan kaynaklanan bi sorun ben çelsiyi yönetirken lampard'dada aynı sorun wardı takımdan tam 75 milyon euro'ya sattım kurtuldum :)
oooh ne güzel 1 yıllık konu hortlamış ve bir gerçek ortaya çıktı. :D Bu konu 1 yıl boyunca yanlış başlık altında kalmış hehe.
:D :D Kariyer hikayeleri diyo :)
sabit bir bölgede oynamaktan hoşlanmıyor o anlama gelmiyorki.Ülke olarak diyor.
kalecilerden iyi forvet olur bide ileri koy başarılı olmazsa şutlarsın. Ahahahahah harbi bomba bu yaaa :D:D
yaw sabit böLge derken oynadığı yere uyum sağLayamadı Sorun bu.Konu kariyer hikayeLerinde ayrıca konuya yapıLan yorumLarda birbirinden iLginç:D
Kaleci belki güçlü takımda oynuyodur hiç top gelmiyosa o da başka mevkilerde oynamak isteyebilir:D
valla benim messi üzülmesinde kim üzülsün arsenal ile 2. sezona başlarken 90mn verip bombayı patlattım messi yi aşık olduğu barca dan aldım arsenal a getirdim okadar para verdim adam bi geldi argantin 23 a turnuvasına katıldı sezonun başı 90 mn verip okadar uğaş verdiğimiz messi ortata yok final maçında brezilya 23 a ile maç yapacaklar tak ohh messimize kavuştuk dedik bu sefer de messi sakat tam 5 ay messi üzülmesinden ben üzülmeyimde kim üzülsün sakatlık yeni klübünde hayellerini yıktı .... :D:D:D
konu 2.ye hortlamış 2 sene boyunca..nice senelere
fm2006 mi tartisiliyo :) istikrarli konuymuş taktir ettim :)
daha yeni mi görüyonuz bunu ya. bendede oluyor. aptal bunlar ya. seni sağ açık tamı oynatalım birader:D