adam kaleci ve....
buyrun:
http://img57.imageshack.us/my.php?image=philemon6zl.jpg
adam kaleci ve....
buyrun:
http://img57.imageshack.us/my.php?image=philemon6zl.jpg
çok saçma yaa. bu ne böyle.kaleci hiç sabit yerde oynuyorum diye. Bence kov gitsin kardeş![]()
adamın zaten alakasız bir oyuncu olduğu belli....
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yuh..gel oyun kurucu yapalım seni deseydin..
Harbi bu kaleci sıyırtmış![]()
adam ne kadarda bana benziyomuş...Acep başka bölglerde oynayabiliyomu??
Delirmiş yaw galiba adamın suuru döndü kaleci olduğunu unuttu![]()
baba sen bu adamı bi ilerde deneseydin kendini gösterme imkanı verseydin biliyorum çok manyakça ama ya tutarsa adamın bi bildiği vardır belki
So what?
Saike
böyle istikrarsız bir oyuncuya şans verilmemeli bence. kaleci adamın ne işi var ilerde....Originally Posted by semsi1991
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
aynen banada oyundayken kaleye geçmek istiyorum kaledeykende oyuna...Originally Posted by senderson
ayrıca kardeş sen bu oyuncuyu bi psikoloğa göster![]()
Adamın içinde gizli bir santrafor var demekki bi maçta gırıgırına forvet al belkş de gol falan atar atamazssa cezalandır.
bu adamdan ii forvet olur.ztn kafayı yemiş.
![]()
![]()
![]()
![]()
adam belliki macera arıyo
bi maçta ileri koymayı denesene kötü olursa çıkarırsın
evet bencede bi ileriye al sonrada onu takimdan göndermen icin sebebin olur son macta cok kötü bir performans sergiledi...
Originally Posted by crazy_aslan
süpersin vallaha
![]()
yok böle bişi afrikada da böle yapsaydıya yemiyodu o zaman demi
üzüldüğü şeye bak kafayı yemiş
sürekli yedekte olduğundan yakınıyor olabilir ...
yedek kulübesinde sabit duruyor diye mi söyledin bunuOriginally Posted by can777
o zaman ilk 11de şans bulabileceğim bir takıma gitmek istiyorum derdi
![]()
Onu bırak Bordeaux güzel takım seçmişsin
ben bu oyunda kalecilerin serbest vuruşu falsolu kullanıp gol 90'a taktıklarını gördükten sonra sende onu ilerde deneyebilrsin![]()
ama ileride iyi oynasa mevkilerde gözükürdü. peki üzg işareti çıkıyor mu
Genellikle Orta saha Orta da Oynayan Adamlardan Böyle Şikayet Geliyor - Ben DİKKATE ALMIYORUM
yok vallahi ben ilk defa böyle sacma bir olayi görüyorum kardes o kaleciden sana hayir yok sen sat onu beni dinle yoksa o maclarda durmadan ileriye cikip gol arar.bende cech forvete gidip gol atmaya calisiyordu,tabi bende kafayi yiyiordum,ama hic böyl üzgün oldugunu falan söylemiyordu.
biras forvette oynatta moralı duzelsın yazık tek hayalı forvet oynamktırr hee bıde serbest rol ver de sevınsın :P cok garıp yahu![]()
Dostlar bence o adamın canı temiz bi sopa istiyor
yollayın siz o adamı bana kırıyım kafasını gözünü tertemiz işte o da rahat eder bizde Bu işin şakasıda işte oyunun en saçma yönlerinden biri daha ortaya çıktı
ben olsam hemen forvete almıştım bile,
baksana adam iştahlı![]()
Olaya bir de şu açıdan bakalım:
Adam sürekli as takıma girmediği için hep yedek kulübesinde bekliyor. Yedek kulübesi nedir?: Sabit bir bölgeBelki de bu oyuncu da sabit bir bölge derken yedek kulübesini kastediyordur ve orada olmaktan hoşlanmadığını belirtmek istemiştir
![]()
turkcelestirmeden dolayi olabilir bu anlayis...cunku turkcede bircok anlam oluyor...arkadaslar boyle dusunmustur......
bu arada? KALECI SABIT YERDE OYNAMIYORUM DEMEKLE, ilk onbir oyuncusu olmayi istiyor...
bence bu adam suurunu kaybetmiş... işallah doğru yolu bulur...![]()
bu adam yedek takımda olduu için hem yedeklerin maçlarında forma giyio hemde as takımın maçında. bu yüzden olabilir bide adamın mewkilerine bak belki defansta falan oynayabiliodur. arada bir çıko böle wakkalar. sen kafana takma. kimin derdi yokki fani şu dünyada
evet ya adam ilk 11 de oynamak istiyodur...ustadım sen adamı 11 e koy kaleye..bence guzelde oynar..bu adam bende milanın kalecisi şimdi...ben olsam 11 e koyardım..ilk kalecilerin kimler??